• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

[ı]evet düşünüyo canım.2yıla kadar evlencekmısız:69:
Inşallah sorun cıkmaz çok sevıyorum onu tertoo:23:[/ı]

[ı]canım hosgeldın valla sen bılırsın kalbının sesını dınle bebişim o sana yalan söylemez:31:[/ı]

hoşbuldum canım kalbimin sesini dinliyorum canım erken olduğunu sölüyor

tatlım ailenn bilmesi tabiki iyi olur ama bu şekilde söylediğinde yakın zamanda ciddi adımlar bekleyebilirler sizden..

iyi olur mu bilmem annem bilio istemiyor abim görse onudaibenide öldüür böle piskopat bir abim var malesef bunu onada söledim yok artık dedi sölemem için bir işe girmiş olması lazım canım işe girince anca söleyebilirm

evet canım okuyunca gerçekten anladım ki sen beni, ben de seni gayet iyi anlayabiliriz..benimki de aynen dağın başında sınırda, dört duvar arası sadece asker görerek askerlik yapıyo ... psikolojisi doğal olarak çok iyi durumda deil.. izne gelmeyi de kabul etmiyor, bitirip gelicem diyo ısrarla.. senin de dediğin gibi benim kendime hayrım yokken onu alttan alıp idare ediyorum sürekli, bana göre hayatın kolay oldugunu kendisinin giden ve zorlanan oldugunu başından beri savunan biri zaten benim nişanlım o yüzden de beni anlamasını alttan almasını çok beklemiyorum :27:
hayırlısıyla bitirip gelsinler diye dua edelim tatlım, zaman azaldıkça bi yandan sevinirken bi yandan da stres basmay abaşladı :36:

:nazar: sanırım öyle olucak canım aslında hala belli deil:13: benim nişanlım erken gitmişti 27 kasımda teslim oldu bir de dağıtım izni harici hiç izin kullanmadı, zorla kullandırmazsa komutanlar bu şekilde gidersek ilk depüklenen ben olucam bizim devreden :9: inşallaaaah öyle de olur bu şartlarda daha fazla dayanamıycaz bitsin de gelsin artık nişanlım :nazar: :54:

ne güzel canım yaa biz bütün izinleri kullandık nişanlım dayanamadı:23:
sağlıklı hayırlı gelsinde :16:
sıra sana gelince bizim 45 günümüz kalmış olacak:37:
gidinde sıra bize gelsin :1:

Huhuhu ben geldimmm
görümcelerden açılmışken bende yazı bari

benimde görümcem cana yakın,tatlı dilli bakalım devamıda böle olurcak mı?

Kızlar az önce benimkiyle konuştum haftasonu baya tartışmıştık buluşma sorunundan dolayı

ya annenlere abine söle biz ciddiyiz,evlenemeyi düşünüyoruz görüşüyoruz de diye dedi ben bile böle bişey kalkışıcak mıyız onu bilmiyorum dedim niye canım göül eğlendirmek için mi komnışuyoz dedi yoo ded,im ee daha ne dedi:)git konuş seninkilerle dedi

nediyonuz bakalım

hoşgeldin burcumm... işe başladımı sevgilin?
annene tabiki söyle ciddi olduğunuzu ama abin nasıl karşılr bilemicem.. anlayışlı bi insansa tamam görüşün falan diyebilir. öbür türlü hemen isteme söz mevzularına girmek durumunda kalabilirsiniz. sen eminsen söyle canım

hoşgeldinnn...

tatlıkıs ben en son ayrıldığınızı okuuştum geri kalmışım konudan:1:
aranızın iyi olmasına sevindim canım:12:

evet canım okuyunca gerçekten anladım ki sen beni, ben de seni gayet iyi anlayabiliriz..benimki de aynen dağın başında sınırda, dört duvar arası sadece asker görerek askerlik yapıyo ... psikolojisi doğal olarak çok iyi durumda deil.. izne gelmeyi de kabul etmiyor, bitirip gelicem diyo ısrarla.. senin de dediğin gibi benim kendime hayrım yokken onu alttan alıp idare ediyorum sürekli, bana göre hayatın kolay oldugunu kendisinin giden ve zorlanan oldugunu başından beri savunan biri zaten benim nişanlım o yüzden de beni anlamasını alttan almasını çok beklemiyorum :27:
hayırlısıyla bitirip gelsinler diye dua edelim tatlım, zaman azaldıkça bi yandan sevinirken bi yandan da stres basmay abaşladı :36
canım aynısını banada diyo bekleyene zor değilmiş evimdeymişim ne varmıs böyle dıyınce uyuz oluyorum dogal olaraktan nasııl zor degıl ya asıl bıze zor off ama anlamıyorlar.bencede ızın kullanmasın ne kaldıkı sunun surasında ama sabrınıza hayran kaldım nasıl ızınsız dayanabıldınız özellikle o....
hoşgeldın cnmm
:9:

bende iyiyim cnm şükür... keşke onunkini de alıp ikisini bir sen göndersen demek istemiştim ben ama neyse..
ben bazen annesinin abartı düşkünlüklerine sinir oluyorum tamam sen doğurdun sen büyütüün ama artık koskoca adam oldu sevdiği insana bırak az yerini biraz anlayışlı ol ama yok kaynanalar oğullarının bize düşkün olmalarını çekemiyolar.. kendilerince mağlubiyet olarak görüyolarrr..
ay çokmu kaynana düşmanıymışım ne:26: halbuki iyi de anlaşırız ama demekki gıcık eden yanlarıda varmışş:36:
aynı senın gıbı dusunuyorum..haklısın canım sınırı bılmıyolar bence..bak ben benımkının evıne gıtmıstım ızınden donecegı zaman başbaşa oturuyoz odasında zırt pırt anası gelıyo sarılıyo opuyo oglunu o an varya gırtlaklıcaktım yeminlen:60: baana fırsat bırakmadı uyuz oldum:22:
aman hadi hayırlısı tertoo
askerden sonrası hızlı geçer zaten:23:
sizin ilişkiniz kaç yıllık canım:16:
o da seni çok seviyor tertoo:23:

1ay sonra 2 yıl olcak canım:nazar:
askerlık bıttıkten sonra evet cabuk gecıcek bencede sızın dugun ne zaman tertoo?

canım aynısını banada diyo bekleyene zor değilmiş evimdeymişim ne varmıs böyle dıyınce uyuz oluyorum dogal olaraktan nasııl zor degıl ya asıl bıze zor off ama anlamıyorlar.bencede ızın kullanmasın ne kaldıkı sunun surasında ama sabrınıza hayran kaldım nasıl ızınsız dayanabıldınız özellikle o....

hoşgeldın cnmm

aynı senın gıbı dusunuyorum..haklısın canım sınırı bılmıyolar bence..bak ben benımkının evıne gıtmıstım ızınden donecegı zaman başbaşa oturuyoz odasında zırt pırt anası gelıyo sarılıyo opuyo oglunu o an varya gırtlaklıcaktım yeminlen:60: baana fırsat bırakmadı uyuz oldum:22:

askerlık bıttıkten sonra evet cabuk gecıcek bencede sızın dugun ne zaman tertoo?

bizim hazirana inşallah tertooo:12:
o gelince hemen düğün telaşı olacakl:23:
darısı başına terto daha güzelliyle inşallah:16:

hoşgeldin burcumm... Işe başladımı sevgilin?
Annene tabiki söyle ciddi olduğunuzu ama abin nasıl karşılr bilemicem.. Anlayışlı bi insansa tamam görüşün falan diyebilir. öbür türlü hemen isteme söz mevzularına girmek durumunda kalabilirsiniz. Sen eminsen söyle canım

hoşgeldinnn...

hoşbuldum duurm.
Yok canım başlamadı bunladığından sataşacak insan arıyo ve beni buluyo malesef
abim anlayışlı bir insan değilki ciddi olduğumuzu bilsin diye hayatta sölemem ona anca istemeye gelceklerini anneme sölettirim yani delidir abim benim biraz

tatlıkıs ben en son ayrıldığınızı okuuştum geri kalmışım konudan:1:
Aranızın iyi olmasına sevindim canım:12:

yok canım barıştık çok şükür tek soreunumuz buluşma malesef:(

ne güzel canım yaa biz bütün izinleri kullandık nişanlım dayanamadı:23:
sağlıklı hayırlı gelsinde :16:
sıra sana gelince bizim 45 günümüz kalmış olacak:37:
gidinde sıra bize gelsin :1:

o kadar fark yoktur yaa aramızda, şafak kaç sizin? güzel ama işte baya bunalımlı olduk, inşallah daha beter olmadan geçer biter.. :28: amin canım amin sağlık en önemlisi...

o kadar fark yoktur yaa aramızda, şafak kaç sizin? güzel ama işte baya bunalımlı olduk, inşallah daha beter olmadan geçer biter.. :28: amin canım amin sağlık en önemlisi...

135 canım biz izinlerin hepsini kullandık birde benim aşkım 14 aralıkta gitti
hepsi özllemden sıkıntıdan oluyor artık sıkıldılar iyice
gelince hepsinin geçeceğine inanıyorum ben tertoo sıkma canını
gönlünü ferah tut fazlada üstüne gitme..
siz ne kadar zamandır nişanlısınız:13:

hoşgeldın cnmm

valla iyi kastık yanii, dediğin gibi özellikle o patlamak üzere zaten korkuyorum sıyıracak kafayı diye, baksana telefonda konuşmaktan sıkıldık artık yavaş yavaş delirmeye başladık :27:
öyle uzaklarda olan şartları aynı olanlar demekki bu tepkileri veriyo, ben de benimki beni anlamıyo, huyları değişti diye üzülüyodum :5:

bizde yaza evlenecekmişiz:69:
bunalmıştır canım
gelince konuşursunuz yine
:7:

:9: oo siz bizden öncesiniiizzz.. hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında inşallah gelsinler de yaparız herşeyi :)

[/FONT]

bende şapur şupur öpmesine sinir oluyorum. zaten öptürmüyo benimki kızıyo sadece bana öptürüyooo:23:
senin kayınvalidende de var baya kıskançlık canım sende biraz çıkar dişini bence

hoşbuldum duurm.
Yok canım başlamadı bunladığından sataşacak insan arıyo ve beni buluyo malesef
abim anlayışlı bir insan değilki ciddi olduğumuzu bilsin diye hayatta sölemem ona anca istemeye gelceklerini anneme sölettirim yani delidir abim benim biraz

ozaman söyleme canım biraz daha bekleyin...seninkinide yatıştır canım bi süre böyle idare etmeye çalışınnn

valla iyi kastık yanii, dediğin gibi özellikle o patlamak üzere zaten korkuyorum sıyıracak kafayı diye, baksana telefonda konuşmaktan sıkıldık artık yavaş yavaş delirmeye başladık :27:
öyle uzaklarda olan şartları aynı olanlar demekki bu tepkileri veriyo, ben de benimki beni anlamıyo, huyları değişti diye üzülüyodum :5:

yok canım aynıyız emın ol bende sıyırcam yakında:37:

durucum daha söz yok nişan yok bizim nasıl diş gösteriyımki..Birde şöyle dusunuyorum sevgılım annesının yaptıklarına tepkı göstermezsem sessız kalırsam benım daha mı cok yanımda olur dıye dusunuyorum canım.

Back