Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum canım kalbimin sesini dinliyorum canım erken olduğunu sölüyor

tatlım ailenn bilmesi tabiki iyi olur ama bu şekilde söylediğinde yakın zamanda ciddi adımlar bekleyebilirler sizden..

iyi olur mu bilmem annem bilio istemiyor abim görse onudaibenide öldüür böle piskopat bir abim var malesef bunu onada söledim yok artık dedi sölemem için bir işe girmiş olması lazım canım işe girince anca söleyebilirm

ne güzel canım yaa biz bütün izinleri kullandık nişanlım dayanamadı
sağlıklı hayırlı gelsinde
sıra sana gelince bizim 45 günümüz kalmış olacak
gidinde sıra bize gelsin

hoşgeldin burcumm... işe başladımı sevgilin?
annene tabiki söyle ciddi olduğunuzu ama abin nasıl karşılr bilemicem.. anlayışlı bi insansa tamam görüşün falan diyebilir. öbür türlü hemen isteme söz mevzularına girmek durumunda kalabilirsiniz. sen eminsen söyle canım

hoşgeldinnn...

tatlıkıs ben en son ayrıldığınızı okuuştum geri kalmışım konudan
aranızın iyi olmasına sevindim canım

canım aynısını banada diyo bekleyene zor değilmiş evimdeymişim ne varmıs böyle dıyınce uyuz oluyorum dogal olaraktan nasııl zor degıl ya asıl bıze zor off ama anlamıyorlar.bencede ızın kullanmasın ne kaldıkı sunun surasında ama sabrınıza hayran kaldım nasıl ızınsız dayanabıldınız özellikle o....
hoşgeldın cnmm
aynı senın gıbı dusunuyorum..haklısın canım sınırı bılmıyolar bence..bak ben benımkının evıne gıtmıstım ızınden donecegı zaman başbaşa oturuyoz odasında zırt pırt anası gelıyo sarılıyo opuyo oglunu o an varya gırtlaklıcaktım yeminlen baana fırsat bırakmadı uyuz oldum
aman hadi hayırlısı tertoo
askerden sonrası hızlı geçer zaten
sizin ilişkiniz kaç yıllık canım
o da seni çok seviyor tertoo

1ay sonra 2 yıl olcak canım
askerlık bıttıkten sonra evet cabuk gecıcek bencede sızın dugun ne zaman tertoo?

bizim hazirana inşallah tertooo
o gelince hemen düğün telaşı olacakl
darısı başına terto daha güzelliyle inşallah

hoşbuldum duurm.
Yok canım başlamadı bunladığından sataşacak insan arıyo ve beni buluyo malesef
abim anlayışlı bir insan değilki ciddi olduğumuzu bilsin diye hayatta sölemem ona anca istemeye gelceklerini anneme sölettirim yani delidir abim benim biraz

tatlıkıs ben en son ayrıldığınızı okuuştum geri kalmışım konudan
Aranızın iyi olmasına sevindim canım

yok canım barıştık çok şükür tek soreunumuz buluşma malesef

ne güzel canım yaa biz bütün izinleri kullandık nişanlım dayanamadı
sağlıklı hayırlı gelsinde
sıra sana gelince bizim 45 günümüz kalmış olacak
gidinde sıra bize gelsin

o kadar fark yoktur yaa aramızda, şafak kaç sizin? güzel ama işte baya bunalımlı olduk, inşallah daha beter olmadan geçer biter.. amin canım amin sağlık en önemlisi...

o kadar fark yoktur yaa aramızda, şafak kaç sizin? güzel ama işte baya bunalımlı olduk, inşallah daha beter olmadan geçer biter.. amin canım amin sağlık en önemlisi...

135 canım biz izinlerin hepsini kullandık birde benim aşkım 14 aralıkta gitti
hepsi özllemden sıkıntıdan oluyor artık sıkıldılar iyice
gelince hepsinin geçeceğine inanıyorum ben tertoo sıkma canını
gönlünü ferah tut fazlada üstüne gitme..
siz ne kadar zamandır nişanlısınız:13:

valla iyi kastık yanii, dediğin gibi özellikle o patlamak üzere zaten korkuyorum sıyıracak kafayı diye, baksana telefonda konuşmaktan sıkıldık artık yavaş yavaş delirmeye başladık
öyle uzaklarda olan şartları aynı olanlar demekki bu tepkileri veriyo, ben de benimki beni anlamıyo, huyları değişti diye üzülüyodum

bizde yaza evlenecekmişiz
bunalmıştır canım
gelince konuşursunuz yine

oo siz bizden öncesiniiizzz.. hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında inşallah gelsinler de yaparız herşeyi :)

[/FONT]

yok canım aynıyız emın ol bende sıyırcam yakında

durucum daha söz yok nişan yok bizim nasıl diş gösteriyımki..Birde şöyle dusunuyorum sevgılım annesının yaptıklarına tepkı göstermezsem sessız kalırsam benım daha mı cok yanımda olur dıye dusunuyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…