• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar yaa rimel ne kullanıyorsunuz siz?
benim kirpikler kısa değil çok şükür ama şöyle dolgun kıvrık gösteren bi rimel bulamıyorum. bulduklarımda cebi çok yakıyor. kendimi pahalılara alıştırmakta istemiyorum sonra hep kullanmak isterim :37:

Canım ben maybelline volume express kullanıyorum ambalajı sarı renkte fıyatı 15-20 civarı ama süper bi rimel hem dolgun hem uzun gösteriyo ve kullanıpta şikayetci olan kımseyı duymadım vazgecılmezım benım:17:

benim kirpikler kısa değil çok şükür ama şöyle dolgun kıvrık gösteren bi rimel bulamıyorum. bulduklarımda cebi çok yakıyor. kendimi pahalılara alıştırmakta istemiyorum sonra hep kullanmak isterim :37:

ben avonun şu 4 kademeli olan rimelini kullanıyorum ama benim kirpikler kısa
ancak o uzun kıvrımlı ve dolgun gösteriyor:1:

iyidir kuzu nolsun :12:
benimkinin orada denetleme varmış yavrum 2 aydır eğitim eğitim yoruldu
neyseki bugün başladı 8 kasımda bitiyormuş..
bitsede rahat etsek hatta toptan bitse askerlik ne kadan muhteşem olur:27:

Bitiyo aslında az kaldı da zor be canım çok özledim valla..
Dünde benımkının annesıne gıttım bu kadından cekecegım var benim şerepsizim :27:

Bitiyo aslında az kaldı da zor be canım çok özledim valla..
Dünde benımkının annesıne gıttım bu kadından cekecegım var benim şerepsizim :27:

evet evet bitiyor çok şükür:31:özlemden zor dayanıyoz valla :5:
deme tertoo nasıl geçti müstakkayınvaliden nasıl davrandı sana:27:

aaa bak bak ne dioo en çok benm başımdaymış nasıl söz o öleeee
smilie_girl_170.gif

hahaa amann ladiymm bana çekmee.. annem sana çekmemi çok isterdi eminimm amaaaa hahahaa
smilie_girl_007.gif
seviyorum seni kiz istesende istemesende ba$indayim :29:
hahaha yok kiz estf benimki cok calisiyo diye :9: bide evde i$ yapmasin kadinceez

anladım cnm iletişiminizin kopmamasına sevindim :29:
umarım daha da güzel olur herşey
sagol canim :13: evet insallah daha da güzel olur hersey

biz aynı iş yerinde çalıştık, sonra işlerimiz ayrıldı her an beraber olmaya alışık oldugumuz için gün aşırı görüştük falan.. bizim en uzun ve ilk ayrılığımız oldu bu o yüzden çok zorlanıyoruz :59: inşallah canım yaa bitsin de kurtulalım :70:
anliyorum canim ben bile yurt disi durumuna alisIk oldugum halde zor geliyo bu askerlik
ALLAH sabir versin canim son günlerinizi cabucak gecirsin :70:

tatlım ben avonun rimellerini kullanıyorum gayette memnunumm :21:
eos hera hoşbuldum canım masallah azalttın ıyıce şafagı:70:

saol cnm benmmm evet az kaldı 25 gün sonra depükliceksiniz beni :52:

Canım ben maybelline volume express kullanıyorum ambalajı sarı renkte fıyatı 15-20 civarı ama süper bi rimel hem dolgun hem uzun gösteriyo ve kullanıpta şikayetci olan kımseyı duymadım vazgecılmezım benım:17:

ben avonun şu 4 kademeli olan rimelini kullanıyorum ama benim kirpikler kısa
ancak o uzun kıvrımlı ve dolgun gösteriyor:1:

maybelline sarısını çok kullandım sonra en son çıkan ambalajı mor mürdün gibi olandan kullandım. belki yaz ayları olduğu için çok çabuk kuruduğunu farkettim. sonrada pastel'in rimelini aldım oda bitmek üzere ne alayım bilemiyorum. Max Factor merak ediyorum pahalı be yaa
:27:

evet evet bitiyor çok şükür:31:özlemden zor dayanıyoz valla :5:
deme tertoo nasıl geçti müstakkayınvaliden nasıl davrandı sana:27:

yaa tertoo çok bilmiş hatunn:24:
Bi laf söyluyom ekleme yapmadan duramıyo çok bilmiş çok :37:
Oğlunada çok düşkün kargo yollıcakmış koraya korayda benden bişeyler istedi dün aldım hazırladım götürdüm sanırım karışık aynı kolıye koycak ona canım sıkıldı ben bı poset yapmıstım bu posetı acmayın öylece koyunda dıyemedım laf söyler falan:67:
Koraya aldıklarımı söylicem aldıklarımın fişin atmadım ordan okucam:60:
Banane alla alla benimkileri özel olarak yesin :27:

tertoo napan yavruu

nasılsın canım?

off canım ya sorma bomboşum ya artık bunaldım cidden bide 3 gündür iletişim kuramıyoruz dağın başında zaten 1 ankesörlü var ona da yıldırım düşmüş konuşamıyoruz doğal olarak..Oda bunalmış sıkıldım dıyıp duruyo:59:
Sende ne var ne yok cnm?

benimki de öyle 3 günde bir ancak arıyo, çok mu yoğunsun diyorum yoo çok sıkıldım artık herşeyden diyo.. haklı yaa naber nasılsından öteye gidemiyoruz ki telefon muhabbeti harici görüşemiyoruz da ne net var ne çarşı var, durumlar karıştı iyicene didemim yani anlayacağın bizde.. canım sıkkın o yüzden benim de, şu 3 ayda bitsin biran önce kurtulalım..

şafak saymaktan,özlemekten kafayı yidim:37:

hb canım sende bizim tertiptensin dimi canım?
iyiyim ben şükür sen nasılsın tatlım*:6:

kafayı yemişemm şafaktan aklım başka türlü çalışii:27:

evet canım89/4'üz biz de.. durumlar yukardaki gibi karışık bu ara özlemden delirdik sonunda.. :35:

max factor'un kullanıyorum ben canım modeli aklımda deil ama tombul siyah şişesi, benim de uzun ama sarışın oldugum için sarılar görünmüyor kirpiklerim bunu sürünce hem uzuyolar hem de dedigin gibi dolgun oluyo zaten takma kirpik etkisi diye satıyolar, 22tl'ye aldım ben en son ..

Oğlunada çok düşkün kargo yollıcakmış koraya korayda benden bişeyler istedi dün aldım hazırladım götürdüm sanırım karışık aynı kolıye koycak ona canım sıkıldı ben bı poset yapmıstım bu posetı acmayın öylece koyunda dıyemedım laf söyler falan:67:

hahayyy anemmmm..
benim kayınvalidem çok şükürr iyi kadınn.. oğluna her anne gibi çok düşkün ammaa ben görümceden çekcem galiba.. :60:
facedeki aşkımla olan fotolarımıza yorum yapmışşş.. yorum yaptığı fotoların hiçbiri tek foto değill
yorumlara gelincee ;
abimm benimm bee
yakışıklı abimmm benimm
bu benimm abimmiii
:53::53: :60:

puhahha fişleri atma sen yada fotokopisini çek gönder :37:
neden kendi ayrı göndermiyor ki:27:
bende göndercem benimkine böyle küçük bir koliye önüme ne gelirse doldurucam kartondan kalpler yaptım onların üstüne birşeyler yazıcam
ayy ne kadan romantikim ben böyle:27:

mektupta yaz tertoo:16:

slm cnm nasılsın?
keşke kargoyu sen yapsaydın bolbol parfümünden falan sıkardın..

Back