Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tanışmanız daha yeniyse o yüzdende öyle davranıyordur belki. genelde erkek anneleri öyle oluyormuş. Bu durumu çok duyuyorum cnm ama boşver sen aldıklarını söylersin askerine ikiniz biliyosunuz nasıl olsa canını sıkmaya değmez ama bence çok suskunda kalma nasıl alışırsa öyle gider diyorlar.

max factor 22 llira mı ay iyimiş fiyatı benim sorduklarım 30'dan aşağı değil cnm ya
takma kirpik etkisi yaratan diye mi satılıyor bugün çıkışta gidip bakayım?

hahaha incim sanki okurken kendi görümcem canlandı gözümde aynen böyledir.....

Sanırım seni eniyi ben anlıaybılırım........Benimkide sınırda dağ başında kuş uçmaz kervan geçmez bi yerde..Net yok,çarşı yok..Geçende arrtık çok sıkıldığını söyledi bende teselli etmeye calısıyorumda benim kendime hayrım yokki benimde kafamda bir sürü şey....iş problemi,gelecek problemi, ne olucak ne biticek yani bende çok sağlıklı değilim..Elimden geldiğince destek olsamda bende patlıyorum arada ve tartısmalarda beraberinde tabi..Onlarda haklılar o şartları biz hiç kaldıramazdık belki.........Ben hiçbişeye yanmıyorum geldiklerinde atlatsınlar kısa sürede tek isteğim o canım....Geçende sinirlendi bana bi açtı ağzını nasıl konusuyo ve şok oldum didem sen ufacık şeylere takılıyosun ben burda neler düşünyorum hangi işte çalışırsam daha rahat ederiz aldığımız ev bize uzakmı kalır baska bı yerdemı otursak ben hep bunları dusunuyorum ama sen lafını bıle etmıyosun demıyosunkı ev ne alemde uzak kalırmı kalmazmı hıc bısey demıyosun ayy bana neler dedı ..İyide ben dusunuyorumda sırasımı bunları konusmanın gelınce konusurz bunları dıye konusunu acmıyorum ama o agzına gelenı saydı bana bırak ben dusunurum herseyı bıle dedi...Nasıl morelım bozuldu o gun ve çatır çatır laf soktu resmen...Bakalım Allah sonunu hayır eylesin diyorum canım..

Son düzenleme:

bizim tertipten en önce seni depüklicez herhalde canım
özlemden hepimiz kayafayı yemiş durumdayız canım
askerim benden daha iyi valla
o bana moral veriyor hep

ben taaa mayısta almıştım canım valla zam gelmiş olabilir, ben çok makyaj yapmıyorum ama baya da gitti, hala kurumadı, ben çok memnunum

yevruuum cekecegin var senin bu kizdan Allah yardimcin olsun valla
benimkinin de karde$i melek gibi ama kendisi odun i$te

tertolar az daha sabır bunların hepsi özlemden oluyor
ve artık sıkıldılar benimkide arada diyor sürekli aynı şeyler
aynı olaylar falan sıkılıyorlar..
benim askerimde sınırda çarşı yok,net yok,hiç birşey yok..
Allah yardımcıları olsun askerlerimizin..

hahahaha benım gorumcem melekk kız cok sevıyorum ama ahh o anası yokmu deki edıyooo benii
lennn benımkı anasından teskre alınca gıymek ıcın kıyafet ıstemıs annem yolluyo sende yolla ıstedıklerını askım dedı....bende markete gıttım aldım sevdıgı seylerı ve notlar yapıstırdım ustune.mektupta yazdım parfum falanda sıktım.kız penguen varya komık dergı ondan bıle aldım gulsun dıye........posetledım anası demezmı bırak kızım ben zaten kolıye dagıtcam onu ulennn şarteller attı benım bıseyde dıyemedım soylıcem fiştekileri benımkıne
slm cnm nasılsın?
keşke kargoyu sen yapsaydın bolbol parfümünden falan sıkardın..
ıyıyım durucum sen nasılsın..ya guzelım sorma benımkı dag basında ayrı ayrı gondersek alması zor olurdu bende oyle yolladım parfum sıktım tabıkıde sekerım

ya canım yenı degıl 1 yılıdr tanısıyoruz....benımkı dıyo ama annemın bılmıs olduguna bakma herseyı bılırım der ama herseyı bılmez dıyo
ya canım benımkı mesela sunu dedı anneım bana cok duskun evet ama bu askerlık bıttıkten sonra bu kadar olmıyacak..benım eşim sen olucaksın evimi çekipp çeviren sen olucaksın ve kımse hıcbıseyımıze karısmıcak burnunu sokanın burnunu iterim dedi inşallah öyle olur gelmesını beklıyorum şuan o yuzden annesıne pek laf söylemıyorum..

Huhuhu ben geldimmm
görümcelerden açılmışken bende yazı bari

benimde görümcem cana yakın,tatlı dilli bakalım devamıda böle olurcak mı?

Kızlar az önce benimkiyle konuştum haftasonu baya tartışmıştık buluşma sorunundan dolayı

ya annenlere abine söle biz ciddiyiz,evlenemeyi düşünüyoruz görüşüyoruz de diye dedi ben bile böle bişey kalkışıcak mıyız onu bilmiyorum dedim niye canım göül eğlendirmek için mi komnışuyoz dedi yoo ded,im ee daha ne dedi:)git konuş seninkilerle dedi

nediyonuz bakalım

didoşumm bak ne güzel gelecekle ilgili düşünüyor sevgilin
bu iyiye alamettir:13:
Evet düşünüyo canım.2yıla kadar evlencekmısız
İnşallah sorun cıkmaz çok sevıyorum onu tertoo

canım hosgeldın valla sen bılırsın kalbının sesını dınle bebişim o sana yalan söylemez

evet canım okuyunca gerçekten anladım ki sen beni, ben de seni gayet iyi anlayabiliriz..benimki de aynen dağın başında sınırda, dört duvar arası sadece asker görerek askerlik yapıyo ... psikolojisi doğal olarak çok iyi durumda deil.. izne gelmeyi de kabul etmiyor, bitirip gelicem diyo ısrarla.. senin de dediğin gibi benim kendime hayrım yokken onu alttan alıp idare ediyorum sürekli, bana göre hayatın kolay oldugunu kendisinin giden ve zorlanan oldugunu başından beri savunan biri zaten benim nişanlım o yüzden de beni anlamasını alttan almasını çok beklemiyorum
hayırlısıyla bitirip gelsinler diye dua edelim tatlım, zaman azaldıkça bi yandan sevinirken bi yandan da stres basmay abaşladı

bizim tertipten en önce seni depüklicez herhalde canım
özlemden hepimiz kayafayı yemiş durumdayız canım
askerim benden daha iyi valla
o bana moral veriyor hep

sanırım öyle olucak canım aslında hala belli deil:13: benim nişanlım erken gitmişti 27 kasımda teslim oldu bir de dağıtım izni harici hiç izin kullanmadı, zorla kullandırmazsa komutanlar bu şekilde gidersek ilk depüklenen ben olucam bizim devreden inşallaaaah öyle de olur bu şartlarda daha fazla dayanamıycaz bitsin de gelsin artık nişanlım

netçez durum biz bu görümcelerle bilmemm

bende iyiyim cnm şükür... keşke onunkini de alıp ikisini bir sen göndersen demek istemiştim ben ama neyse..
ben bazen annesinin abartı düşkünlüklerine sinir oluyorum tamam sen doğurdun sen büyütüün ama artık koskoca adam oldu sevdiği insana bırak az yerini biraz anlayışlı ol ama yok kaynanalar oğullarının bize düşkün olmalarını çekemiyolar.. kendilerince mağlubiyet olarak görüyolarrr..
ay çokmu kaynana düşmanıymışım ne:26: halbuki iyi de anlaşırız ama demekki gıcık eden yanlarıda varmışş

Tatlım ailenn bilmesi tabiki iyi olur ama bu şekilde söylediğinde yakın zamanda ciddi adımlar bekleyebilirler sizden..

aman hadi hayırlısı tertoo
askerden sonrası hızlı geçer zaten
sizin ilişkiniz kaç yıllık canım
o da seni çok seviyor tertoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…