- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #98.621
amin Rabbim cümlemize sabir versin :Saruboceq:Sabır canım.. Özelden sölim ben sana bilmiyorumkismile
tamam tatlim yerimseniben
naber fistiiim nasil geciyo son haftalar turkbayragisaolasın cicimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin Rabbim cümlemize sabir versin :Saruboceq:Sabır canım.. Özelden sölim ben sana bilmiyorumkismile
naber fistiiim nasil geciyo son haftalar turkbayragisaolasın cicimmmm
canim ben hediye konusunda pek fikir veremiyorum kafamçokkarıştı ama bence fidesin fikri gayet güzel , kücük bi paket yaparsin dedigi gibi arko ürünleri havlu vs. yanina bi mektup sonra resimleriniz bence gayet güzel olur :1rolleyes:e şimdi kunye almıyım mı :uhm:
ne alcam kı yaa uf yıne basa donduk :çok üzgünüm:
canim ben hediye konusunda pek fikir veremiyorum kafamçokkarıştı ama bence fidesin fikri gayet güzel , kücük bi paket yaparsin dedigi gibi arko ürünleri havlu vs. yanina bi mektup sonra resimleriniz bence gayet güzel olur :1rolleyes:
yada direk arayıp sorsam mı neye ıhtıyacı varsa onu gönderiyim CADIARZU
canim ben hediye konusunda pek fikir veremiyorum kafamçokkarıştı ama bence fidesin fikri gayet güzel , kücük bi paket yaparsin dedigi gibi arko ürünleri havlu vs. yanina bi mektup sonra resimleriniz bence gayet güzel olur :1rolleyes:
amin Rabbim cümlemize sabir versin :Saruboceq:
tamam tatlim yerimseniben
bidaha ki konu$manizda bunu da sorabilirsin tabi canim ihtiyacini alir gönderirsin yerimsenibenyada direk arayıp sorsam mı neye ıhtıyacı varsa onu gönderiyim CADIARZU
:uhm: hic bi$ey gelmiyo ki aklimanormal bişey olsa tamam da özel bi gün için hediye gerek canım...
benimde aklıma gelmedi CADIARZU
bende parfum alcam aşkıma. parfumu kırılmış orda
olumunekankayizsmileAmin inşAllah dadlum
olumunekankayizsmile
kızlar ben çıkıyorum gidip yün alıcam :hulya: kaydirigubbakcemile3
Selam kızlarrr ben geldim ama herkes gidiyo![]()
Selam kızlarrr ben geldim ama herkes gidiyo![]()
İyiyim canım sen nasılsın
döndüüm yine kaydirigubbakcemile2
ho$geldin canim opuyorumnanaktan nasilsin
bu arada $afak kac ? istersen seni de listeye alayim olumunekankayizsmile
sende hosgeldin canım :1hug: ben safak daha saymaya baslamadım400 lüleri bi bitsin die bakıyorum kevser merallerle aynı benmde canım ekle tabi cok sevinirimm zemuszemus