Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizlaaaaaaaaaaaar benimki yine mesaj atti nasilsin felan diye allahiiiiiiiiiiiim dualarim kabul oluyo cok sükür ya rabbim :52::52::52: biliyodum ya biliyoduum sabahtan beri dua ediyorum msj atsin diye telefonu da yanima koydum biliyodumki dualarim kabul olcak Rabbime cok sükür :52: askerim de beni düsünüyo kizlar gecen hafta cmtesi msj atmisti cvp vermemistim simdi tekrar atti sizce bu kez de mi cvp vermeyim yoksa msj atayimmi ????

bu sefer kesinlikle at mesaj cnm fazla naz aşık usandırır çocuk tam tekrar seni düşünmeye başlamışken geri tepmesin bence :16:

İyi etmişsin gülümmm bencee :42:
sagol canim benim :16:
ya öpen smileyler mi kaybolmu$ ben mi göremiyorum :28:

bu sefer kesinlikle at mesaj cnm fazla naz aşık usandırır çocuk tam tekrar seni düşünmeye başlamışken geri tepmesin bence :16:
tamam tatlim attim bende zaten :34: ama ne yazacagimi bilemedim , ilgilenmeyen bi cvp olsun diye iim okula gidip geliyorum nolsun iste yazdim sadece

sagol canim benim :16:
ya öpen smileyler mi kaybolmu$ ben mi göremiyorum :28:

tamam tatlim attim bende zaten :34: ama ne yazacagimi bilemedim , ilgilenmeyen bi cvp olsun diye iim okula gidip geliyorum nolsun iste yazdim sadece

Smiley'larda düzenleme var canım. İsimler yerine sayılar gelmiş :8:

Sen uyurken hasretim dökülür sokaklara
Gelir yüreğime çöker
Her gün başka bir pencerede
Sensiziliğim yolarıma bakar ve boynunu büker
Ben bir tek adam sevdim o da sensin oda sensin
Ben bir tek sende yandım alevlendim delilendim
Ben bu sevdayı yemin bildim söz bildim
Ben bu sevdayı kutsal bildim
Ben bir tek adam sevdim o da sensin oda sensin
Ben bir tek sende yandım alevlendim delilendim
Ben bu sevdayı yemin bildim söz bildim