Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım arko traş ürünlerinden alsana köpüktü kremiydi kolonyasıydı. havlu da al :)
ben öyle yapmıştım gül fotoğraf falan da koymuştum. ne güzel kullanışlı işte

ya yıldonumumuz dıye değişik bişey olsn ıstıyorum bilmiyorumkismile
atkı ormeye baslıycam onunla bırlıkte gönderirim onları dıye dusunuyorum . tabı o gelene kadar örmeyı bıtırırsem kaydirigubbakcemile3

Bence zaten künyesi var ve onu her gün boynuna takmaktan bıkmıştır, gerçi bunda senın resmın olcak ama, yine künye verince bilmem ki nasıl olur canım bilmiyorumkismile

işte aaynnen bende oraya takıldımm. gerçi ordakı kunyelerı askerlık bıtınce verıyolarmış geri herlde . ama bu hep bızde kalıcak. bnde kendıme onn resmının oldugu bı tane yaptırıcam :asigim:

Merhaba kızlarr
Şafağım 27 turkbayragi
Taksimde canlı bomba saldırısı gerçekleşmiş..
Yaralanan polis ve vatandaşlarımızın tez zamanda iyileşmesini diliyorum Allah tan
Bu vatann her zman bizim vatanımız..
Allah bu ve buna benzer tüm saldırıları yapanların cezasını verir inşallah....

Son düzenleme:
işte aaynnen bende oraya takıldımm. gerçi ordakı kunyelerı askerlık bıtınce verıyolarmış geri herlde . ama bu hep bızde kalıcak. bnde kendıme onn resmının oldugu bı tane yaptırıcam :asigim:

Askerlik bitince künyeyi geri mi veriyolarmıs emin misin canım kaydirigubbakcemile

İyiim bende canım çok şükür =)

en beklemediğin anda gelir bence nete))
guclubacismile
ahh sabir i$i bunlar hep i$te , sabretmem gerekiyo guclubacismile
canim senin askerin nerdeydi CADIARZU

benim askerimin 2 haftadır çarşısı yok :sinifsinif:
:teselli: üzülme canim telefonla idare edersiniz hic car$isi olmayanlar da var

Çok şükür iyiyiz canım :kedi: :1hug: siz nasılsınız
iyiyiz bizde :nazar:

gizz sen fotoğraflarınıza photoshop yaptır şiir miir yazdır işte mektupta yaz gönder. asker adama ne alıncak ki? kıyafet al dicem zaten atkı örüyomuşsun...
bende örmüştüm, sardım boynuna gönderdim askere ama giderken otobüste unutmuş benimki, 1 gün kullanabildi yanii :gitme:

Merhaba kızlarr
Şafağım 27 turkbayragi
Taksimde canlı bomba saldırısı gerçekleşmiş..
Yaralanan polis ve vatandaşlarımızın tez zamanda iyileşmesini diliyorum Allah tan
Bu vatann her zman bizim vatanımız..
Allah bu ve buna benzer tüm saldırıları yapanların cezasını verir inşallah....

Amin, inşAllah ...

ben askerde kalıyo diye biliyorum. zaten adı yazıyo askeriye alsa ne yapcak ki künyeyi. hem benim bildiğim asker gelince künye kavgası olur. o der ben alcam o der ben alcam. banane benim askeriminkini ben alcaaamm kaydirigubbakcemile3

ben askerde kalıyo diye biliyorum. zaten adı yazıyo askeriye alsa ne yapcak ki künyeyi. hem benim bildiğim asker gelince künye kavgası olur. o der ben alcam o der ben alcam. banane benim askeriminkini ben alcaaamm kaydirigubbakcemile3

Bende askerde kalıyo diye biliyorum olumunekankayizsmile

Back