- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.981
kaydirigubbakcemile5selam kızlarrrrra.s.
kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum kızlarr...epeydir giremiordumm okula başladım dersanee okul boş zamanım da yokk...bi uğrayım dedim keyifler nasılllselam sarılalem hoşgeldinn
hoşbuldum kızlarr...epeydir giremiordumm okula başladım dersanee okul boş zamanım da yokk...bi uğrayım dedim keyifler nasılll
teşekkür ederim canım..evet zor ama güzel geçioo son senee hiç bitmesin istiorummkolay gelsın canım..zor donemler ama aynı zamanda guzel zamanlar..benım bı ıyı bı kotu nısanlımı coook özledimm boshayallersmile
teşekkür ederim canım..evet zor ama güzel geçioo son senee hiç bitmesin istiorummşafak kaç canım azalttınız sizde baya benim 12den sonra 18turkbayragi
kolay gelsın canım..zor donemler ama aynı zamanda guzel zamanlar..benım bı ıyı bı kotu nısanlımı coook özledimm boshayallersmile
oy maşallah canım..bizim doğan güneş dememize daha çok vaar..şafağımız 256
mehtabımız 22
canım ben uniyi bitireli 3 sene oldu keske bıtmeseydı dıyorum sımdı tekrar okula yazılmayı bıle dusunuyorum..iş hayatııı inanılmaz zor okul donemlerının tadını mutlaka cıkar..
diplomam okulda kaldı ya almayı unutmusum..
açıkogretımıcın gerekıcek tekrardan oraya gıdıcem mecbur:2:
canım okul diplomayı geri verio mu ilk defa duydummbayanssulusmile
ii aksamlar kizlar...
turkbayragi $afak 118 turkbayragi
evet canım mehtabımız az kaldı ama zaman azaldıkca benım ozlemde daha da bı artıyo..allah sabrını verior canım merak etme su gibi akıp geçicek inşallahh...ooyyy mehtap ta yakınmışş...
üni hayatı güzel gerçektenn kpss derdi olmasa birdee süper olcuakkk beni sıkan kpsskafamçokkarıştıcanımmm kaçıorum ben ders çalışıocamm kendine iyi bak öpüorumm
canım okul diplomayı geri verio mu ilk defa duydummbayanssulusmile
Tesekkür ederim kizlar,,,
Nasisiniz... Susummmm ve Nefesimmm
Darisi basiniza insallahhhh
Tesekkür ederim kizlar,,,
Nasisiniz... Susummmm ve Nefesimmm
Darisi basiniza insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?