• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

teşekkür ederim canım..evet zor ama güzel geçioo son senee hiç bitmesin istiorumm:1:şafak kaç canım azalttınız sizde baya benim 12den sonra 18turkbayragi

oy maşallah canım..bizim doğan güneş dememize daha çok vaar..şafağımız 256 :nazar:
mehtabımız 22 :nazar:

canım ben uniyi bitireli 3 sene oldu keske bıtmeseydı dıyorum sımdı tekrar okula yazılmayı bıle dusunuyorum..iş hayatııı inanılmaz zor okul donemlerının tadını mutlaka cıkar..

kolay gelsın canım..zor donemler ama aynı zamanda guzel zamanlar..benım bı ıyı bı kotu nısanlımı coook özledimm boshayallersmile

oy maşallah canım..bizim doğan güneş dememize daha çok vaar..şafağımız 256 :nazar:
mehtabımız 22 :nazar:

canım ben uniyi bitireli 3 sene oldu keske bıtmeseydı dıyorum sımdı tekrar okula yazılmayı bıle dusunuyorum..iş hayatııı inanılmaz zor okul donemlerının tadını mutlaka cıkar..

allah sabrını verior canım merak etme su gibi akıp geçicek inşallahh...ooyyy mehtap ta yakınmışş...

üni hayatı güzel gerçektenn kpss derdi olmasa birdee süper olcuakkk beni sıkan kpsskafamçokkarıştıcanımmm kaçıorum ben ders çalışıocamm kendine iyi bak öpüorumm

allah sabrını verior canım merak etme su gibi akıp geçicek inşallahh...ooyyy mehtap ta yakınmışş...

üni hayatı güzel gerçektenn kpss derdi olmasa birdee süper olcuakkk beni sıkan kpsskafamçokkarıştıcanımmm kaçıorum ben ders çalışıocamm kendine iyi bak öpüorumm
evet canım mehtabımız az kaldı ama zaman azaldıkca benım ozlemde daha da bı artıyo..
kolay gelsın canım..sende kendine iyi bak gorusuruzz

canım okul diplomayı geri verio mu ilk defa duydummbayanssulusmile

nıye dıplomayı vermesın kı..bende almıstım acıkogretıme gıtmek ıcın

Back
X