Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evciyat nedirrr kaydirigubbakcemile3 bir de silüss kaydirigubbakcemile3

Askerin yemin törenine gittiginde annesi babasıyla gidince dışarı çıakrabiliosun kalmaya haftasonu o evci çıkış oluyo :))
silüs de askerinin askeriyeden aldıgı belge, son teslim günü ve yeri yazan kağıt :lepi:
biz de bilmioduk tatlım öğrendik sonra mecburen kaydirigubbakcemile3

canım heberturkden ızlıyorum ben suan gorusmeler bır saatır devam edıyomus zatece basbakan degıl yetkılı duzeyde bı cook bakan varmıs cook kısa bır sure sonra acıklama yapılıcakmıs heycandan olucemm

yaaaa şimdi aşkımın izine gelmesi oldu mu yaaaaaa =( ama sağlık işte dedesi ameliyat olacakkkk mecbur gelmesiiiiii gerek yaaaa

kızlar olacak inş bu iş..yılbaşına kadar diyor..

sonuç yok anladıgım kadarıyla daha devam ediyo..
kayınvalidemi aradım o da diyo ki haberler görüşme 19:00da dedi şimdi deil ki sempatiksalakcinni dedim arkadaşlarla konusuoruz inertenetten de bakıorum görüşmedeler şu anda hepsi, o başka herhalde ama sanırım yanlış anlamış o 19u 11le mi karıştırdı naptıysa diyemedim tabi öyle :roflol:

Askerin yemin törenine gittiginde annesi babasıyla gidince dışarı çıakrabiliosun kalmaya haftasonu o evci çıkış oluyo :))
silüs de askerinin askeriyeden aldıgı belge, son teslim günü ve yeri yazan kağıt :lepi:
biz de bilmioduk tatlım öğrendik sonra mecburen kaydirigubbakcemile3

sonuç yok anladıgım kadarıyla daha devam ediyo..
kayınvalidemi aradım o da diyo ki haberler görüşme 19:00da dedi şimdi deil ki sempatiksalakcinni dedim arkadaşlarla konusuoruz inertenetten de bakıorum görüşmedeler şu anda hepsi, o başka herhalde ama sanırım yanlış anlamış o 19u 11le mi karıştırdı naptıysa diyemedim tabi öyle :roflol:

hehe canım haberlerde gosterıcekler sanmıstır oo :roflol:

kızlar kızlar ben geldimaklinialirimsmile
askerlikle ilgili gelişme olursa benide haberdar edin
işyerindeyim şuanda bende

Back
X