Keske sizde " siz, propaganda, siz, düsünceniz, siz, dogrulariniz, siz, siz, siz" diye uzuuun uzuuunnn yazacaginiza, acilan konu ile alakali düsüncelerinizi yazsaydiniz:)))
Unutmayin, verecek cevabi olmayan insanlar, isaret parmagini kaldirir ve hersey icin karsidakini suclar:))
Oysaki diger dört parmak kendisini gösteriyordur!
Ben konuyu actiktan sonra tek bir yorum yazdim, oda konu ile alakaliydi, gelen cevaplar ve hep karsitarafa yaftalanan su ithamlar dolayisi ile cevap yazdim:)))
Hani su " siz, siz, siz, sizz" li cümleler icin:))
Bu arada mümkünse konu ile alakali yorum yazalim, yok eger konuya verecek cevabimiz yok ise, karsidaki kisiye sizli cümleler siralamayalim zira o kurulan sizli cümleler benden cok cümle sahibini isaret ediyor benim nezdimde:))
Bu cocuk gitti, hayattayken henüz ne olup bittigini anlamayacak ve olaylar karsisinda dogru bir fikir yürütemeyecek yastaydi.
Birileri onu cocuk olarak görmedi önemsemedi ve eline sapan verip polis taslatti.
Simdi ayni kisiler o cocugun cansiz bedeninide kullanarak ogün cikardiklari kaosu tekrar cikarmak istidi.
Yani bu yakip yikan, kaos cikaran insanlarin ne cocuk umrumda ne ölmüs olmasi, nede cansiz bedeni, tek umurlarinda olan amaclari.
Yazik ki ne yazik!
Ölümleri bile ideolojileriniz ugrunda kullandiginiz icin asla muvaffak olamiyorsunuz / olamayacaksiniz.
Yazik gidene....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?