Ölümlerin sorumluları ve faillerinin yargılanmasını istiyor bu millet. Ne kullanması?
Kan üzerinden siyaset yapan görülmek isteniyorsa, Burak ve polisimize rahmet dilerken, 14 yaşındaki Berkinimizi terörist ilan edip, çocuğun ana-babasını yuhalatana çevirin gözlerinizi.
Ölümleri bile ideolojileriniz ugrunda kullandiginiz icin asla muvaffak olamiyorsunuz / olamayacaksiniz.
Yazik gidene....
Hanidir yazmadigim halde hala mesaj begenemiyorum, bu sekilde ayni kanaatte oldugumu yazayim bari.
Medcezir, forumda sen o kadar guzel cevap yaziyorsun ki aslinda yazdiklarini okudugum zaman, cevap cuk diye oturmus, daha ne yazilir ki deyip yazmiyorum. Eskiden altina begeni atardik ayni fikirde oldugumuzu gostermek icin, bu yeni uygulama buna meyil vermiyor ne yazik ki.. Yoksa simdiye dek en az 50 begeni almistin benden.
Temcit pilavı gibi aynı şeyler üzerinden "SİYASET" yapılmasından cidden çok sıkıldık hepimiz. Elinde sapan vardı, taş atıyordu, millet malına zarar verildi v.s..Yahu insan canı gidiyor, bir kesim hala millet malı diyor..
O zaman ben de çıkar derim ki, arkadaş madem terör ve teröristten bu kadar rahatsızsın, bebek katilini imralıda besleyen de senin iktidarın, teröristleri halaylarla zurnalarla karşılatan da senin başkanın..E hani nerde bunlara tepkin?
Gezicilerin samimiyetini konuşmadan önce otur bir kendi samimiyetini sorgula.
O zaman senin de derdin "terör ya da terörist" falan değil...14 yaşındaki çocuk üzerinden yaftalamaya çalıştığın gezi ruhu
Bir gözünüz forumdaysa itfaiyeci vatandaşa yapılanın son derece yanlış olduğu fersah fersah yazıldı burada. Bunun savunulacak bir tarafı yok, olamaz.
O yüzden olayları bu şekilde birbirine bağlayıp, bunların üzerinden "SİYASET" yapmak yersiz.
14 yaşındaki bir çocuğu, elinde sapan var diye dhkp-c militanı bir bizim millet yapardı zaten.
Akıllara zarar.
Bir tweet vardı çok yerindeydi.
"Ayakkabı kutularına, ses kayıtlarına inanmayanlar, çocuğun bir sapanla terörist olduğuna inanırlar..." şeklinde bir şeydi.
Ben bu samimiyet(!) karşısında akıl tutulması yaşıyorum...
Çoooookk beğendimTemcit pilavı gibi aynı şeyler üzerinden "SİYASET" yapılmasından cidden çok sıkıldık hepimiz. Elinde sapan vardı, taş atıyordu, millet malına zarar verildi v.s..Yahu insan canı gidiyor, bir kesim hala millet malı diyor..
O zaman ben de çıkar derim ki, arkadaş madem terör ve teröristten bu kadar rahatsızsın, bebek katilini imralıda besleyen de senin iktidarın, teröristleri halaylarla zurnalarla karşılatan da senin başkanın..E hani nerde bunlara tepkin?
Gezicilerin samimiyetini konuşmadan önce otur bir kendi samimiyetini sorgula.
O zaman senin de derdin "terör ya da terörist" falan değil...14 yaşındaki çocuk üzerinden yaftalamaya çalıştığın gezi ruhu
Bir gözünüz forumdaysa itfaiyeci vatandaşa yapılanın son derece yanlış olduğu fersah fersah yazıldı burada. Bunun savunulacak bir tarafı yok, olamaz.
O yüzden olayları bu şekilde birbirine bağlayıp, bunların üzerinden "SİYASET" yapmak yersiz.
14 yaşındaki bir çocuğu, elinde sapan var diye dhkp-c militanı bir bizim millet yapardı zaten.
Akıllara zarar.
Bir tweet vardı çok yerindeydi.
"Ayakkabı kutularına, ses kayıtlarına inanmayanlar, çocuğun bir sapanla terörist olduğuna inanırlar..." şeklinde bir şeydi.
Ben bu samimiyet(!) karşısında akıl tutulması yaşıyorum...
Bu baslik altinda o cocuk icin terörist dendigini hatirlamiyorum:))
Insanlar kendi hayellerini yazip sonrada o hayallere mi inaniyor nedir anlamadim ki:)
Evet o cocugun katili; Zamaninda o cocugun canli bedenini kullanarak polisi taslatanlardir, bugün o kisiler o cocugun cansiz bedenini kullanarak yaktilar ciktilar masum insanlari linc ettiler!!
Bence insanlarin bilgisi olmadigi konularda fikride olmamali.
Kalkipta burada acilimi, terörü bitirmek icin yapilmasi gerekenleri anlatacak degilim zira bir insan anlamak istedigi kadarini anlar, ben burada beyaz desem, beyazin resmini koysam, siyaha adapte olmus ve gözüne siyah perde inmis bir insan benim sözlerimide o resmide siyah olarak algilayacaktir, yani sartlanmislik ugrasilabilecek birsey degildir.
Eger imralidaki kisinin asilmasini cok istiyorduysaniz, onu yakaladik diye gerim gerim gerilip sonrasinda imraliya koyanlara dert yanin.
Birilerinin o imralidaki kisiyi almak icin verdigi " asmayacagiz" sözü ve yapilan " asmayacagiz" anlasmasini bu hükümet ödeyecek degil.
Terör konusunda samimi olan insanlar zaten bugün acilimi ve terörün bitmesi icin Kürt vatandaslarin sorunlarinin halledilmesini destekliyor:)))))))
Ayrica konumuz terör yada asmak kesmek degil, konumuz BIRILERININ ÖLÜMLERI NASIL KULLANDIGI!!!!!
ben burada beyaz desem, beyazin resmini koysam, siyaha adapte olmus ve gözüne siyah perde inmis bir insan benim sözlerimide o resmide siyah olarak algilayacaktir, yani sartlanmislik ugrasilabilecek birsey degildir.
Bu baslik altinda o cocuk icin terörist dendigini hatirlamiyorum:))
Insanlar kendi hayellerini yazip sonrada o hayallere mi inaniyor nedir anlamadim ki:)
Evet o cocugun katili; Zamaninda o cocugun canli bedenini kullanarak polisi taslatanlardir, bugün o kisiler o cocugun cansiz bedenini kullanarak yaktilar ciktilar masum insanlari linc ettiler!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?