• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste ölümleri bile böyle kullaniyorlar..

sırf atanamadım diye,bu kadarmı düşman olunur devlete pes :)

Son düzenleme:
Ben işçi bir babanın kızıyım.Babamı günde 3 saat görüyorum.Okuyabilmek için kredi aldım,10 milyar borcum var şu an.3.sınıfta KPSS çalışmaya başladım.Dershaneleri hep indirimle kazandım ve 2 yıl boyunca gittim,gece gündüz çalıştım.2 ay kala getirilen alan sınavı yüzünden atanamadım,çünkü üniversitem sağlam bir temel verememişti.Eyvallah dedim toplanıp çalışmaya başladım.Şimdi de mülakata gireceğim atansam da ve dershane öğretmenlerine de sınavsız öğretmen olma hakkı verildi.

Ben bu ülkenin ne polisine ne askerine düşmanım.Yıllarca şaibeli sınavlarca binlerce insanın hakkı yendi ama ne yapıldı ? :34: Gerçi ne diye anlatmaya çalışıyorsam...Ben ne demişim,siz ne anlamışsınız.

Şimdi de mülakata gireceğim atansam da ve dershane öğretmenlerine de sınavsız öğretmen olma hakkı verildi.
.

o durum kalkmış diyolar ama doğru mu bilmiyorum
benim dershane hocası bi arkadaşım vardı ona sordum o söyledi
ama yanlış duymuş ta olabilir

Yanlış duymuş,çatır çatır onaylandı.

sen çalışmaya devam et bence
bi şekilde atanırsın inşallah
umutsuzluğa kapılma

ben de kredi almıştım
insan mezun olur olmaz borçlu olunca sıkıntı oluyo cidden
ailesine ödetmek istemiyo insan
ama aynı durumda çok insan var yapacak birşey yok maalesef

sen çalışmaya devam et bence
bi şekilde atanırsın inşallah
umutsuzluğa kapılma

ben de kredi almıştım
insan mezun olur olmaz borçlu olunca sıkıntı oluyo cidden
ailesine ödetmek istemiyo insan
ama aynı durumda çok insan var yapacak birşey yok maalesef

Haklısın simon ama çok ağırıma gitti o cümleyi okumak.Ben devlete düşman değilim,askere de polise de.Ben adalet istiyorum sadece.

Doğru. Zaten dershaneler sigortalarını tam yatırmadıkları için birçok insan mağdur olacak. Aslında çok göstermelik bir yasa.

çoğu alese başvuruyodu da o yüzden merak ettim
bu sebepten soruları da zorlaştırmışlar iyice

devlet haftasonu kurs açıyomuş ya
oraya alsalardı keşke bu insanları öğretmen olarak
dershanenin kalkması olayı bi taraftan iyi bi taraftan kötü
bi sürü insan mağdur olacak

Dershaneler onayladığım bir kurum değil ama ihtiyaçtan doğuyor neticede. Konya'nın bir ilçesindeki anadolu lisesinde çalışıyorum ve 9 eksik öğretmenle çalışıyoruz. Çocuklarda okulda iyi eğitim alamadıkları için mecbur dershaneye gidiyorlardı. Şimdi ilçede olanların sınav kazanması zorlanaşacak ve bu çok büyük bir haksızlık. Fillerin kavgasında yine çimenler eziliyor, sanki Fethullah Gülen'in dershanelerden gelen paraya mı ihtiyacı var, adam milyar dolarlara hükmediyor. Cemaat zaten dershane öğretmenlerine rahat olun, 10 yıl maaşınızı öderiz demiş. Olan yine bizim halkımıza olacak ne yazık ki...etüt, dershane her şey yasak. Sadece devletteki öğretmenler kurs verecek artık.

Son düzenleyen: Moderatör:

evet bende sırf bu yüzden istemiyorum dershanelerin kalkmasını.
velilerde haklı tabi onlarda paralar döküyorlar dershanelere ama öğretmenlerin işsiz kalması çok kötü olacak.
zaten binlerce öğretmen birikti birde dershanedekiler eklenince çok büyük bir rakam olacak.

Back