• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste ölümleri bile böyle kullaniyorlar..

Gündemi sallayan ses kayıtlarının ardı kesilmezken sızdırılan son kayıt sıcak gündemle örtüşüyor. Berkin Elvan'ın hayatını kaybetmesiyle yeniden gündeme gelen Gezi sürecini konu alan ses kaydı istifa eden İçişleri Bakanı Muammer Güler ile iş adamı Orhan Cemal Kalyoncu arasındaki bir telefon görüşmesi olduğu iddia ediliyor.

SES KAYITLARINDA GEZİ SERİSİ BAŞLADI

Twitter'daki Haramzadeler adlı hesaptan sızdırılan kayıtta Başbakan Erdoğan'ın Gezi eylemlerinin tırmanmasının sorumlusu olduğu iddia edildi. "Gezi 1" adıyla servis edilen kayıt Gezi eylemleri sürecine dair başka kasetlerin de geleceği mesajını verdi. "Gerilim isteyen Erdoğan olayların yatışmasına izin vermiyor." başlığı altında yapılan sızdırmada çarpıcı iddialar var.

GÜLER: YALVARDIM YAKARDIM NUH DEDİ PEYGAMBER DEMEDİ!

Gezi eylemlerinin zirve yaptığı 1 Haziran tarihinde yapıldığı iddia edilen görüşmede Muammer Güler'in Kalyoncu'ya Başbakan'ın katı tutumundan dolayı yakındığı görülüyor. "Başbakan'a yalvardım yakardım. Nuh diyor peygamber demiyor. Eylemciler açıklama yapıp çıkacağız diyor ama izin vermiyor" dediği iddia edildi.

BAŞBAKAN'IN KAFASINDA TEKEL İŞÇİLERİ VAR!

Güler'in ilgili kayıtta eylemcilerin araya bazı milletvekillerini de koyarak basın açıklaması yapıp parktan çıkacaklarına söz verdiklerini ama Başbakan'ın buna bir türlü buna razı olmadığını söylerken "Başbakan'ın kafasında şey var. Tekel işçileri geldiler Ankara'ya bir daha çıkmadılar ya buradan... Buradan da çıkmazlar gibilerinden..." dediği iddia edildi. Yer yer küfürlü ifadelerin de dikkat çektiği kayıtta olayların tırmanmasında Başbakan'ın oynadığı role vurgu yapılıyor.

Ayrica konumuz terör yada asmak kesmek degil, konumuz BIRILERININ ÖLÜMLERI NASIL KULLANDIGI!!!!!

İyi de - siz kendiniz zaten daha konunuza başlarken bile -sadece ölümlerin kullanılmasına genel bir bakış- gibi mi başlamışsınız?

Ha bu arada, sizin yorumlarınıza verilebilecek en güzel cevapları zaten siz kendi kendinize veriyorsunuz aslında neredeyse tüm yorumlarınızda. Sadece tek fark; sizin yorumlarınızda kendiniz yerine başka özneler kullanıyor olmanız ... Yorumlarınızı o şekilde okuduğunuzda, bir de başkasının ayrıca bunu yapmaya neden gerek duymadığını gayet rahat görebilirsiniz.

Size yazılan her bir yorumu cevaplarken, siz sürekli aralara habire düşüncelerinizi ve yaftalamalarınızı sokuşturup sokuşturup destan yazacaksınız, sürekli konuyla ilgili olsun olmasın tüm konularda sadece kendi doğrularınız veya bu ülke için tek kurtuluş, tek ve en doğru seçenek sadece sizin kendi desteklediğiniz parti ve parti başkanıymışa çıkan her bir şeyi de aynı şekilde sokuşturup sokuşturup sokuşturup işleyeceksiniz, sonra da satır sonunda ''Ayrıca, diye başlayan cümle ve cümleler sarfederek kendi yaptığınızı değil insanları o kategoride değerlendirip, parmak sallayıp çoğu zaman da alaycı üslupla uyarıda bulunacaksınız ...

Memleket meseleleri, sizin egonuzdan çok daha önemlidir hanımefendi...

Her yazdığınıza, hem de sizin yazdığınızın misli misli fazlasıyla verebilecek cevabım var. Eminim pek çok insan da aynı yeterliliktedir burada.

Ama, size verilmiş her bir cevabın, aynı zamanda sadece sizin propogandanıza katkı koymaktan, sizin niyetinize hizmet etmekten veya bir çok arkadaşımı - siteye bir müddet yorum yapamama cezası almasına kadar gidecek cevapları vermeden duramayacak seviyeye- çekmenizden başka hiç bir işe yaramayacağını bildiğim için, sizin hiç bir yorumunuzun karşılık bulmasından yana değilim, açıkçası.

Ve Allahaşkına, insanların akıllarını bu kadar da küçümsemeyin ...

Sizin aklınız kadar olmasa da hiç değil bari çeyreği kadarcık da olsa başkalarının da aklı vardır deyin bir kendinize...

Keske sizde " siz, propaganda, siz, düsünceniz, siz, dogrulariniz, siz, siz, siz" diye uzuuun uzuuunnn yazacaginiza, acilan konu ile alakali düsüncelerinizi yazsaydiniz:)))

Unutmayin, verecek cevabi olmayan insanlar, isaret parmagini kaldirir ve hersey icin karsidakini suclar:))

Oysaki diger dört parmak kendisini gösteriyordur!

Ben konuyu actiktan sonra tek bir yorum yazdim, oda konu ile alakaliydi, gelen cevaplar ve hep karsitarafa yaftalanan su ithamlar dolayisi ile cevap yazdim:)))

Hani su " siz, siz, siz, sizz" li cümleler icin:))

Bu arada mümkünse konu ile alakali yorum yazalim, yok eger konuya verecek cevabimiz yok ise, karsidaki kisiye sizli cümleler siralamayalim zira o kurulan sizli cümleler benden cok cümle sahibini isaret ediyor benim nezdimde:))

Son düzenleme:
Bugun hepte bizim bahsettiğimiz durumların altını çiziyor bize zahmet vermiyor sağolsun :)

'' Unutmayın ki verecek cevabı olmayan insanlar işaret parmağını kaldırır ve karşısındakini suçlar ''

Gözümde canlandı bu fotograf karesi.Bu Erdogan..İstesen böyle güzel tasvir edemezdin.:34:

Ellerin dert görmesin.

Nereden baktiginiza bagli:))
Bir cocugun eline sapan verip polis taslatip, polisin müdahalesi sonucunda ölümüne sebep olup, sonrasinda o cocugun cansiz bedenini kullanarak yine ülkede kaos cikarmak isteyenler acisindan bakarsaniz evet " o 14 yasindaki cocugu oraya cikaran sizlersiniz" diyen Basbakan sucludur ve " siz siz siz" diyordur.

Yok o cocugu oraya cikarip ölümüne sebep olup, sonrada cansiz bedenini tekrar kullanarak ülkede kaos cikarmak isteyen üstelikte " ekmek almaya gien cocugu öldürdüler" diye yalan söyleyen insanlarin tam karsisinda duruyorsaniz iste o zaman o cougun katilleri sucludur ve " siz yaptiniz siz, dirisinide, ölüsünüde kullanan sizlersiniz" dersiniz ve siz siz cümlelerini siz kurarsiniz.

Yani o isaret parmaginin kaos icin mi yoksa gercekler icin mi kalktigi önemli:))
Kaos icin kaldiranlarin verecek cevabi yoktur, yaftalamak, karalamak, itham etmek icin kaldirir.
Gercekler icin kaldiranin verecek cevaplari ve gösterecek adresi vardir onun icin kaldirir:))

Son düzenleme:
Keske sizde " siz, propaganda, siz, düsünceniz, siz, dogrulariniz, siz, siz, siz" diye uzuuun uzuuunnn yazacaginiza, acilan konu ile alakali düsüncelerinizi yazsaydiniz:)))

Unutmayin, verecek cevabi olmayan insanlar, isaret parmagini kaldirir ve hersey icin karsidakini suclar:))

Oysaki diger dört parmak kendisini gösteriyordur!

Ben konuyu actiktan sonra tek bir yorum yazdim, oda konu ile alakaliydi, gelen cevaplar ve hep karsitarafa yaftalanan su ithamlar dolayisi ile cevap yazdim:)))

Hani su " siz, siz, siz, sizz" li cümleler icin:))

Bu arada mümkünse konu ile alakali yorum yazalim, yok eger konuya verecek cevabimiz yok ise, karsidaki kisiye sizli cümleler siralamayalim zira o kurulan sizli cümleler benden cok cümle sahibini isaret ediyor benim nezdimde:))

Ne güzel yazmışsınız, özellikle koyu renkli bölümü yinelemeden, konı ve konu başlığına yorumum olarak kabul edebilirsiniz.

Bay bay :))

Güle güle:))

Evet o yazdigim bölüm bencede cok önemli zira bu konu icinde ayni sey gecerli.
Birileri, bir cocugun canli bedeninide cansiz bedeninide kullaniyor ama bazi insanlarin yaptigi tek sey durumun ne kadar vahim oldugunu anladiklari icin karsidakini suclamak ve karsidaki kisiyi karalamaya calismak.

Bu cocuk gitti, hayattayken henüz ne olup bittigini anlamayacak ve olaylar karsisinda dogru bir fikir yürütemeyecek yastaydi.
Birileri onu cocuk olarak görmedi önemsemedi ve eline sapan verip polis taslatti.
Simdi ayni kisiler o cocugun cansiz bedeninide kullanarak ogün cikardiklari kaosu tekrar cikarmak istidi.
Yani bu yakip yikan, kaos cikaran insanlarin ne cocuk umrumda ne ölmüs olmasi, nede cansiz bedeni, tek umurlarinda olan amaclari.
Yazik ki ne yazik!

Herşeye kendi bakış açından bakmaya devam ettikçe bu kısır döngü böyle gider weiss.
Diyorsun ki o parmağı gerçekleri söylediği için kaldırıyorsa ?
Gerçekler kime göre ? Sana göre ?
Berkınden örnek vermeyecegım.Onun üzerinden konusmayacagım çünkü.Topraga gireli 3 gün oldu.Bu konuda kımseyle de kıyaslama beni bak onlar konusuyor ama diye.Herkes kendınden sorumludur.
Sen ''benim başörtülü bacıma saldırdılar''ı sadece basbakanın agzından cıkan bir lafa göre inandın.Peki görüntüler ortaya cıkınca neden ''demek böyle değilmiş'' diyemedin ? Burdaki sen temsili.Sadece seni kastetmiyorum.
Ya da tapeler montaj dendi ama çıktıgı günden beri ispatlanacak dendi biri de cıkıp belgelerle işte ispatı diyemedi.Eger ispatlansaydı bin defa bunu belgelerle suratımıza çarpardı.Ama tık yok...Neye göre bunların montaj olduguna ınandın ? Sana ithafen gibi yazıyorum ama dediğim gibi temsili bu.

Yani gerçekler son yorumuna başladıgın cümlede bitiyor '' Nereden baktıgınıza baglı '' Senin bakış açın hep aynı.Tabiki hep o noktadan bakacaksın..O yumruk olayınca eleştirdik sarıgulu ve basbakanla karsılıklı atısmayı bırakıp partıyle ılgılenmesı gerektıgı ıcın Kılıcdaroglunu elestırdık.Sen (temsılı) bunu yapamıyorsun ?? Neden bakıs acını genişletemiyorsun ?? Ölümü kullandılar da kullandılar...Neler sıyasete alet oluyor görmüyor musun ? Okumuyor musun ?

Berkin'in polis taşladığına dair en ufak bir kanıt var mı?Yoksa yine belli bir zümrenin sanrılarından oluşan bir "iddea" mı bu da?

Bu cocuk gitti, hayattayken henüz ne olup bittigini anlamayacak ve olaylar karsisinda dogru bir fikir yürütemeyecek yastaydi.
Birileri onu cocuk olarak görmedi önemsemedi ve eline sapan verip polis taslatti.
Simdi ayni kisiler o cocugun cansiz bedeninide kullanarak ogün cikardiklari kaosu tekrar cikarmak istidi.
Yani bu yakip yikan, kaos cikaran insanlarin ne cocuk umrumda ne ölmüs olmasi, nede cansiz bedeni, tek umurlarinda olan amaclari.
Yazik ki ne yazik!

Şu son zamanlarda yaşananları gördükçe aynı şeyi düşünüyorum,dediğin gibi yazık ki ne yazık

Ayrıca keşke 269 gün boyunca dile getirselerdi sapanı da polisi taşladıgına alet edenleri de...
Tek bir satır bile gündemde tutulmadı..
Bir bakan komada oldugundan bı haberken takıpcısı tarafından atılan ''bakanım berkin uyanmadı hala'' twitine 1 saat sonra '' su anda mutlaka uyanmıstır yazıp tıwıtın sonuna gulucuk koydu.
Bır ıhtıyacınız var mı alosu anca 16 kıloya düşünce geldi cumhurbaskanının aklına.
Burda ona keza ...
3 günden beri de dillerinizden düşmüyor.
Biri ölümü siyasete alet etmek mi dedi ??

Iyide zaten bizde biliyoruz herkesin kendi bakisindan baktigini, onun icin yazdim zaten o yaziyi:)
Ayrica bu baslik sizin konusmadiginizi söylediginiz konu ile alakali.
Konusmuyorsaniz üzerinize alinmayin.
Birileri konusmak surda dursun kullandi.
Burada dile getirilen de bu kaos icin kullananlar.

Baska konularda cok yazdim buradada tekrar ayni seyleri yazmayacagim.
Sordugunuz sorulari, o sorularla alakali konularda sorun rahatlikla cevaplarim/ cevapladimda.
Insanlarin acilan konulara verecek cavabi olmayinca konuyu saptirmasina izin vermemek icin bu konu disina cikilmasini istemiyorum!

Yorumların hepsini okumadım göruşumu yazmak istiyorum.ben düşünüyorum ki bu çocuk aynı şekilde ölse ama iktidar kendi istedikleri olsa aynı tepki verilmezdi işte bu yuzden kimsenin samimiyetine inanmıyorum bedeni kullanılan o çocuk için çok üzülüyorum.sokaklara çıkan ikiyüzlüleri toplandıklarında görmesem belki ama maalesef. Ellerinde bir tek turk bayrağı yok ama malum bayraklar. Bazı topluluklar sadece fesat çıkarmak için. Tamam üzülürüm üzülelim ama bu çocuğun böyle harcamasını uzulelim olur mu

Ölümlere bu kadar başlık açılmadı bu forumda

Daha dün bu forumda araplar bize ihanet etti acısak mı ölen çocuklara diyenler şimdi herşeyi bırak o bir çocuk var ölmeyi haketmiyor diyor hem hadi diyelim burada herkes samimi peki sokaktakilere neden kefil oldunuz hiç mi bu kitleyi takip etmiyorsun kardeşim bu ölüm sokaktakilere fırsat fırsat. Masum bir çocuk kahraman oldu bi simge oldu resmen sokaktaki demokrasi düşmanı çapulculara evet iradeyi yok sayan bizim yerimize de düşünen bu kahramanlara(!)

Ya hala o sapanlı bilmem ne fotoğrafın gerçek olduğuna inananlar var mıymış ya?Gülüyorum sadece,Resme dikkatlice bakın ve açın o kör gözlerinizi!
Şayet sapanlı bile olsa bir çocuğun polis tarafından öldürülmeye hakkı yok!Allah'ım ya adamlar ,ayakkabı kutularını,ses kayıtlarını,başımızdakinin açık açık"Emri ben verdim,ben öldürttüm"gibi şeyleri gördükleri halde inanmıyorlar ama küçük bir çocuk ekmek almaya gidiyor,bir kendini bilmez de bariz bir shop yapıp milletin önüne sunuyor bunu,bak bu çocuk taş attı diye..
Oy oyy oyy vah benim milletime,ah benim milletime...

Ölümleri bile ideolojileriniz ugrunda kullandiginiz icin asla muvaffak olamiyorsunuz / olamayacaksiniz.

Yazik gidene....

Bu söz önemli ; geçen gün bir mesajımda yazmıştım .

Bu ülkede Berkinin ölümü üzerine sevinen ve sokağa çıkmaya gün doğdu , bunu kullanalım kesin bilgi diye ortada dolaşanlarla , polis memuru şehit olduğunda ya da Burak vurulduğunda , iyi oldu beee bizden de birileri gitti hemen karşı savunmaya geçelim diye el ovuşturanlar varsa ..

Ki varmış (bu kaynak önemli değil , yakın çevremizde bile birinci ağızdan neler duyuyoruz ) sadece yazık gidene evet !

Amaca giden her yol mübahtır diyen machiavelli olmuş bir kısım insan , ve machiavelli ne der ? İnsan kötüdür .Ve yaradılıştan gelen bu kötülük karşısında çıkarları söz konusu olduğunda ''sevgi bağları '' yok olur .

Benimde gördüğüm manzara bu , kimse kimseyi sevdiği için değil , nefretten atılıyor bir çok adım , ve nefret bizi iyi şeylere götürmez hiç bir vakit .

Mesele sadece bir çocuğun ölümüyse dünyada milyonlarca çocuk ölüyor ,neden kimse onlara sesini çıkarmıyor ..
Mesele bir ölüm değil ,ölüm üzerinden kullanılan şeyler.
Elvinin resimlerinde ekmek almaya gitmediği apaçık aşikar.
DHKP-C üyesi olduğu da artık biliniyor.
Bunu bir ekmek bu kadar pahalı olamazdıya dökmek çok basit bir eylem .
Bu elvine üzülenlerin hiçbir şehit haberine bu derece üzüldüklerini ,hatta burada paylaştıklarını görmedim.
Hakeza sosyal medyada da öyle.
Berkine ağıt yazanların hesabına girip bakıyorum .
Tek şehit haberi yok ,18 Mart Çanakkale olmasına rağmen hiçbirinde gık yok ..
Çünkü bu tip insanları sadece kendi fikrinden olanların ölümleri etkiliyor,sadece onlar insan..

Elvin kim?Arkadaşım,daha adını bilmediğin çocuğun dhkp-c üyesi olduğunu nereden biliyorsun?Yetti artık bu iftiralar.Bari bırakın mezarında rahat uyusun çocuk bundan sonra.

Back