• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste ölümleri bile böyle kullaniyorlar..

dün haberlerde bir kaç öğrencinin boş bir eve girip burayı berkinin evi yaptık diye haber yapmalarını izledim.
evin bir sahibi varmış üstelik evin sahibi gelirse ikna etmeye çalışacağız dediler.
eşylarını koyup o evde yaşamaya başlamışlar amaç ne anlamış değilim.

Amac aslinda cok belli.
Rahmetli cocugun adi üstünden dikkatleri üstlerine toplama ve insanlari oraya cekme cabalari.
Bana kalirsa örgütlesmeye kadar gider.
Baska türlü yorumlayamiyorum.

Çok pardon...Şehit olan polis için "ne olacak yani,başbakan bu,boru mu" diyen kişiye laf anlatmaya çalıştığımı farkettim şuan.Söylediğim herşeyi unutun.Size iyi forumlar...
ben orda insanların şehiti kullanmasından dolayı yorum yaptım .
Bir ülkenin Başbakanı koruma olmadan dolaşacakmış gibi bir yaklaşım vardı .
Başbakanın ölmesini isteyen zihniyetler koruma tutmasına da karşılarya o açıdan söylemiştim bu cümleyi ..
Hakeza Başbakan kim olursa olsun korunmak zorunda ,bu Erdoğanla alakalı bir durum değil ama bunu bile sırf Erdoğana olan kininden ötürü kullanmak isteyenler var
Siz benim şehitlere olan sevgimi saygımı hiç sorgulamaya kalkmayın .
Hakeza DHKP-C li birine şehit gözüyle bakan birinin beni sorgulaması çok ama çok anlamsız .
ee gördünüz mü bakın işte kendi kendinizi yalanlıyorsunuz ?
İş BAŞBAKANA gelince ne bir resmi var ne başka birşeyi ama herşeyi söylemeyi kendinizde vazife görüyorsunuzya ,siz öyle yaparsanız başkaları da böyle yapar işte ..
Bunların montaj olmadığı apaçık ortada .
Hakeza KCK şehit açıklaması yapıp ,DHKP-C de şehidimizin şehit edilmesini üstlendikten sonra asıl size gülmek lazım ..

Ben resimlerle ,belgelerle konuşurum ,olmayan şeylerle değil ..
Bu arada aklıma gelmişken Berkinin cebinden 11 tane patlayıcı da çıkmış ,haberiniz olsun ..:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Başbakanın ölmesini isteyen zihniyetler koruma tutmasına da karşılarya o açıdan söylemiştim bu cümleyi ..
Hakeza Başbakan kim olursa olsun korunmak zorunda ,bu Erdoğanla alakalı bir durum değil ama bunu bile sırf Erdoğana olan kininden ötürü kullanmak isteyenler var
Hakeza DHKP-C li birine şehit gözüyle bakan birinin beni sorgulaması çok ama çok anlamsız .

Bu arada aklıma gelmişken Berkinin cebinden 11 tane patlayıcı da çıkmış ,haberiniz olsun ..:ssz:

Nickiniz çılgınanne ama ben sizin bir anne olduğunuza inanmıyorum.
14 yaşındaki ölü bir çocuğu bile soktuğunuz şekillere bakın:19:
Bence bir daha baksınlar ceplerine muhtemelen 2-3 tanede el bombası vardır orda.:31:

Bence bir daha baksınlar ceplerine muhtemelen 2-3 tanede el bombası vardır orda.:31:

benim anneliğimi siz sorgulama hakkına sahip değilsiniz .
sizi kibliyorum ,muhatap bile almıyorum ,yönetim gereğini yapsın

Gezi parkında çadırlarda da atom bombası yapıyorlardı, Ali İsmail'i de arkadaşları dövmüştü, Ahmet'i çatıdan atmışlardı, Ethem göstericilerinin taşıyla ölmüştü zaten,Kabataj olayı, cami uzuyor gidiyor, Van da ölen Muharrem için bile kılıf buldular Parkon ölümleri nasıl meşrulaştıracaklarını şaşırdılar artık.

Son düzenleme:
abdullahı çatıdan kim attı. kendi evinde polis mi gitti attı onu soruyorum. tesadüfen ordan geçen polis kamerası olmasaydı yine zavallı polisimin üstüne kalacaktı.
ya soruyorum soruyorum bi cevap alamıyorum beni niye dövmüyor bu polis
sen yüzlerce kişiyle saldır polisin üzerine poliste baksın başka derdiniz var mı

benim anneliğimi siz sorgulama hakkına sahip değilsiniz .
sizi kibliyorum ,muhatap bile almıyorum ,yönetim gereğini yapsın

Ne için kiblediniz?
Hakaret etmedim,küfür de etmedim.
Ben bir annenin 14 yaşındaki çocuğa her şartta üzüleceğini bilirim,
Dağa çıkartılmış 14 yaşındaki çocuk için bile üzüleceğini bilirim.
Ben bir çocuğa ölümün yakıştırılmaması gerektiğini bilirim.
Ben anneyim ,14 yaşındaki çocuk Suriyede de öldürülse ağlarım,Türkiyede de.

Dışardan bakılınca ki durumunuz: Çocuklar ölmüş, polisler ölmüş, gençler ölmüş ama bizim üyeler ölenlerin nereye mensup olduğunun ispatı içinde.
Ölmüşler artık neye inandıkları fark eder mi bu saaten sonra.

Ölümleri hiçkimse kullanmasın, kullanıyorlar diyorsunuz sonra ceplerden çıkanı yazıp ölen üzerinden fikir yürütüyorsunuz, orda mıydınız? Gözünüzle gördünüz mü patlayıcıları, 11 taneymiş üstelik olsa olsa bir cebe 11 tane kızkaçıran sığar:)))

Kullanmayın diyerek sizlerde ölümleri kullanmayın ve artık buna bir son verin yoksa polemikten banlacaksınız hepiniz.

Dışardan bakılınca ki durumunuz: Çocuklar ölmüş, polisler ölmüş, gençler ölmüş ama bizim üyeler ölenlerin nereye mensup olduğunun ispatı içinde.
Ölmüşler artık neye inandıkları fark eder mi bu saaten sonra.

Ölümleri hiçkimse kullanmasın, kullanıyorlar diyorsunuz sonra ceplerden çıkanı yazıp ölen üzerinden fikir yürütüyorsunuz, orda mıydınız? Gözünüzle gördünüz mü patlayıcıları, 11 taneymiş üstelik olsa olsa bir cebe 11 tane kızkaçıran sığar:)))

Kullanmayın diyerek sizlerde ölümleri kullanmayın ve artık buna bir son verin yoksa polemikten banlacaksınız hepiniz.

müne hanım herkes fikrini yazıyor ben de fikrimi yazıyorum ,anlamadım taraf mı tutuyorsunuz ..
herkes Başbakan hakkında görmediğini duymadığını söylerken Başbakanı savunmuyordunuz da şimdi mi savunma ihtiyacı duydunuz anlamadım ...
Siz yönetici olarak insanların fikrine karışamazsınız ,herkesin fikri kendine .
Burada benim anneliğim üzerinden konuşulmasına tepki verseydiniz çok daha doğru ve yansız olacaktı ..
Polemiğe giren ben değilim ,ben fikrimi belirttim herkes gibi ,burada tek bir fikre sahip olmak zorunda değiliz ..

abdullahı çatıdan kim attı. kendi evinde polis mi gitti attı onu soruyorum. tesadüfen ordan geçen polis kamerası olmasaydı yine zavallı polisimin üstüne kalacaktı.
sen yüzlerce kişiyle saldır polisin üzerine poliste baksın başka derdiniz var mı

Ahmet Atakan kimse atmadı bilmiyorsanız bari araştırın akrepten atılan gaz fişeğinin kafasına çarpması sonucu dengesini kaybedip çatıdan düştü. Bunu da saklamaya çalıştılar ama görüntüler çıktı işte.

Son düzenleme:
Ne için kiblediniz?
Hakaret etmedim,küfür de etmedim.
Ben bir annenin 14 yaşındaki çocuğa her şartta üzüleceğini bilirim,
Dağa çıkartılmış 14 yaşındaki çocuk için bile üzüleceğini bilirim.
Ben bir çocuğa ölümün yakıştırılmaması gerektiğini bilirim.
Ben anneyim ,14 yaşındaki çocuk Suriyede de öldürülse ağlarım,Türkiyede de.

sİZİN LAZER IŞINI gözleriniz mi var da benim vicdanımı sorguluyorsunuz .
Kaç defa konuşuldu burada bu konu ,mesele bir ölüm değil ,mesele ölümün kullanılması
Burada tartışılan da bu ,ölüme üzülmüş olmak olmamak değil .
İnsan ölümü vicdanı olan herkesi üzer ,bu başka bir konu.
Ama olay sosyolojik bir olay ve bu olayın altında bir sürü sebep var ve biz bunları tartışıyoruz ,ölümü değil .
İkide bir aynı şeyleri tekrar edip ölüme üzülmüyor musunuz dendiğinde ,gerçekten verecek cevabı olmayanların konuyu saptırmasından başka bir şey olarak algılamıyorum bunu ,bilginize

müne hanım herkes fikrini yazıyor ben de fikrimi yazıyorum ,anlamadım taraf mı tutuyorsunuz ..
herkes Başbakan hakkında görmediğini duymadığını söylerken Başbakanı savunmuyordunuz da şimdi mi savunma ihtiyacı duydunuz anlamadım ...
Siz yönetici olarak insanların fikrine karışamazsınız ,herkesin fikri kendine .
Burada benim anneliğim üzerinden konuşulmasına tepki verseydiniz çok daha doğru ve yansız olacaktı ..
Polemiğe giren ben değilim ,ben fikrimi belirttim herkes gibi ,burada tek bir fikre sahip olmak zorunda değiliz ..

Ben şu Mune hanım taraf tutuyorsunuz, taraf mı tutuyorsunuz laflarından ciddi mana da sıkıldım.
Üyelere sen onun anneliğine yazma, sen bunun şusuna yazma denmez, her bölümde her üyenin yazdığına şunu şöyle yazma diye müdahale edemeyiz, yazılan site kurallarına aykırıysa ceza veririz, yapılması gereken budur.

Ben ne başbakan ne başkası için yazmam, hiçbir siyasiyi savunan mesajım yoktur, taraf olmam beklenmemeli, bunda yazmamın sebebi artık ölmüşler.
Ölmüş insanların arkasından yazmayın dedim defelarca, yazıyorsunuz bende ikazımı yineliyorum, sebep ölenlere saygı.

İnsanların fikrine karışmıyorum farkındaysanız, fikrinizi dile getiriş şeklinize karışıyorum, sizce cebinden çıkanlar için aaa belki onlarla oynayacaktı lafı alaycı değil mi?
Fikirlere karışmayın diyorsanız diğer üyelerin fikirleri de kendine ait, onlara da karışamam o zaman.Ki bu sitede kurallar herkese eşit işliyor.

Bu mesajım sondur, alaycı, üslubunda küçültücü, rencide edici sözler sarf eden, hakaret eden, polemiğe giren herkese ceza alır.

sİZİN LAZER IŞINI gözleriniz mi var da benim vicdanımı sorguluyorsunuz .
Kaç defa konuşuldu burada bu konu ,mesele bir ölüm değil ,mesele ölümün kullanılması
Burada tartışılan da bu ,ölüme üzülmüş olmak olmamak değil .
İnsan ölümü vicdanı olan herkesi üzer ,bu başka bir konu.
Ama olay sosyolojik bir olay ve bu olayın altında bir sürü sebep var ve biz bunları tartışıyoruz ,ölümü değil .
İkide bir aynı şeyleri tekrar edip ölüme üzülmüyor musunuz dendiğinde ,gerçekten verecek cevabı olmayanların konuyu saptırmasından başka bir şey olarak algılamıyorum bunu ,bilginize
Kendi yazdıklarınızı anlayarak okuyunuz,rica ederim.
Sizin için banlanmaya niyetim yok,tartışmayacağım.

Şu yazdıklarınıza koşulsuz şartsız inanıyorsunuz,hiç mi aklınıza gelmiyor,ya uydurma ise diye.. öbür dünyada 14 yaşındaki çocuğun vebalinden korkarım ben olsam,buda son sözüm,size iyi tartışmalar:42:....

Ben şu Mune hanım taraf tutuyorsunuz, taraf mı tutuyorsunuz laflarından ciddi mana da sıkıldım.
Üyelere sen onun anneliğine yazma, sen bunun şusuna yazma denmez, her bölümde her üyenin yazdığına şunu şöyle yazma diye müdahale edemeyiz, yazılan site kurallarına aykırıysa ceza veririz, yapılması gereken budur.

Ben ne başbakan ne başkası için yazmam, hiçbir siyasiyi savunan mesajım yoktur, taraf olmam beklenmemeli, bunda yazmamın sebebi artık ölmüşler.
Ölmüş insanların arkasından yazmayın dedim defelarca, yazıyorsunuz bende ikazımı yineliyorum, sebep ölenlere saygı.

İnsanların fikrine karışmıyorum farkındaysanız, fikrinizi dile getiriş şeklinize karışıyorum, sizce cebinden çıkanlar için aaa belki onlarla oynayacaktı lafı alaycı değil mi?
Fikirlere karışmayın diyorsanız diğer üyelerin fikirleri de kendine ait, onlara da karışamam o zaman.Ki bu sitede kurallar herkese eşit işliyor.

Bu mesajım sondur, alaycı, üslubunda küçültücü, rencide edici sözler sarf eden, hakaret eden, polemiğe giren herkese ceza alır.

o lafı ben yazmamıştım ,üzerime alınmıyorum ,yazan düşünsün..
ben kendi adıma ölen insan hakkında kötü bir cümle hiç sarfetmedim ,konuya açıklık getirdim sadece .
bir konuyu tartışmak ölene saygısızlık yapmak anlamına gelmiyor ,yani saygı çerçevesinde herkes fikrini ifade etsin
ama ölmüş insanların arkasından yazmayın derken o zaman hiçbir konu hakkında konuşmayalım ,siyasi konular da açmayalım
çünkü siyasette çok fazla ölmüş insan var ,anladığım ölmüş insanlar hakkında saygısızca konuşmayın demek ise ,bir insanın ölümüne
ohh iyiki ölmüş denirse o zaman bahsettiğiniz saygısızlık olur ,lakin ölümün ardından sebepleri sonuçlarına dair konuşmak saygısızlık sayılmamalı ,haa sayılıyorsa o zaman hiçbir konuyu konuşmamamız lazım ..

Sen ölen zavallı insanları bırakıp kocam işsiz kaldı sgk mız yatmadığı için hastanelere kabul edilmiyoruz gibi vahim bir durumun proyestosunu yapsan bak bakalım polis sana ne yapıyor..........bırakın artık şu gariban insanları enerjini yanlış yerde boşaltıyorsun.........senin çocuğun emekli olamayacak hiç aklına gelmiyor mu neler olacsk bu ülke ne türlü sefalete boyun eğecek varsa yoksa benim polisim benim başbakanım.......sen diyorum sen sen ne olacaksın yoksa sizin gibiler çifte vatandaş mı

Son düzenleme:
çılgın anne onlarla oynayacaktı amaaaa

ben kendi adıma ölen insan hakkında kötü bir cümle hiç sarfetmedim ,konuya açıklık getirdim sadece .
bir konuyu tartışmak ölene saygısızlık yapmak anlamına gelmiyor ,yani saygı çerçevesinde herkes fikrini ifade etsin
ama ölmüş insanların arkasından yazmayın derken o zaman hiçbir konu hakkında konuşmayalım ,siyasi konular da açmayalım
çünkü siyasette çok fazla ölmüş insan var ,anladığım ölmüş insanlar hakkında saygısızca konuşmayın demek ise ,bir insanın ölümüne
ohh iyiki ölmüş denirse o zaman bahsettiğiniz saygısızlık olur ,lakin ölümün ardından sebepleri sonuçlarına dair konuşmak saygısızlık sayılmamalı ,haa sayılıyorsa o zaman hiçbir konuyu konuşmamamız lazım ..
saygı. ölenin arkasından dalga geçme. bir çocuğun ölüm nedenini tiye alma.
pardon ölene saygısızlık yapmadık değilmi hiç:ssz:

Annenin veya Anne adayinin bu kadar vicdansiz acimasiz olmasi dusundurucu...
Icinde Allah sevgisi Allah korkusu olan bir insan olenin ardindan konusmaz..
ayip artik cok ayip ..

:)))
Size bir soru: Ölen insan için birşey değişecek mi? Ya da ölenlerin arkasından yazınca olanları değiştirebilecek miyiz?

Yazdığımı kendinizce yorumlamışsınız, ki yazdığım netti.
Siyasiler hakkında yazmayın yazmış mıyım? Siyasileri konuşmak, mevcut durumu tartışmak belki birşeyleri değiştirir ama ölenlerin cebinden çıkan, çıkmayan, ekmek almaya gitmeleri veya gitmemeleri öldükleri gerçeğini değiştirir mi?

Hepinize iyi paylaşımlar.

Back