• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste ölümleri bile böyle kullaniyorlar..

Berkin elvan ,adını çok iyi biliyoruz ,klavyede yanlış yazmam gerçekleri gizlemiyor ,görüntüleri var ne iftirası ,Babasının emniyette ifadeleri var ..
Siz bilmeden konuşmayın bence ,savunduğunuz şeyi önce bir araştırın

Berkin elvan ,adını çok iyi biliyoruz ,klavyede yanlış yazmam gerçekleri gizlemiyor ,görüntüleri var ne iftirası ,Babasının emniyette ifadeleri var ..
Siz bilmeden konuşmayın bence ,savunduğunuz şeyi önce bir araştırın
Ne diyor babası emniyetteki ifadede?Ve çocuğun görüntülerinde dhkp-c üyesi olduğuna dair ne var?

yanlız babası da evinin önüne ayakkabı kutusu yaptırdı, birde bunu haber yaptı ben oğlumun okul harçlığını koyuyorum diye.
bir kumbara olsa eyvallah, babaya hak verirdim
ama işin içine ayakkabı kutusu girince şaşırdım açıkcası

Ne diyor babası emniyetteki ifadede?Ve çocuğun görüntülerinde dhkp-c üyesi olduğuna dair ne var?

DHKP-C nin halk cephesi adlı uzantısının berkinin ölümünden sonraki pankartları ,berkinin sokaklardaki ekmek almaya gitmeyen resimleri var ...

$untitled.png

$DHKPC_Provokasyon.jpg

$images78RI8QAS.jpg

KCK ,Berkin için şehit haberi verdi ,sosyal medya organlarında bunu duyurdu ..

Açın okuyun biraz ..

Pardon siz Başbakan sorun nasıl ölümlerden nemalandığını ben kesinlikle bu paylaşıma inanmıyorum ama diyelim ki doğru iki kişinin konuştuğunu genele yayamazsınız. Başbakan ne yaptı farklı bir şey mi yaptı kilometrelerce ötede sokakta bulunmak tek suçu olan Esma'ya ağladı ama Berkin olayına annesi sahip çıksaydı da, terör örgütü oldu. CHP isteseydi çok tepinirdi bu olayın üstünde nitekim aynı şeyi CHP yapsaydı Erdoğan neler söylerdi. Soruyorum size Berkin'i Allah düşmanı, terörist, Türk düşmanı, alevi herşey yaptınız ki buradan ayrımcılık çıkıyor zaten herşeyi bir kenara bırakın çocuk olması, 14 yaşında olması daha siyasi görüşlerinin bile oturmamış olması öldürülmemesi için yeterli sebebler değil mi. Katil aramızda dolaşıyor içiniz rahat öyle mi ne sebeb olursa olsun öldürülmeyi hakeder mi bir çocuk evet amaç Erdoğan'ı bitirmek çünkü bunca olayda artık bitmeli ama bitecek mi hayır. O resimleri koyuyorsunuz ama Erdoğan kendi konuşmalarının montaj olduğunu ispat edemezken, o resimin montaj olduğu birçok resmi kurumca delilleriyle açıklandı yazmamı isterseniz yazarım o resimin nasıl doğru olmadığını. Velev ki taş vardı, sapan vardı kaskı olan gaz maskesi olan bir polisin hayatına kasıt mı var burada silah mı çekilmiş bu çocuk ne yaptı haketti ölmeyi. Başbakan terörist başına sayın derken, masaya otururken, doğuda mitinglerde yağ yaparken kürtlere açık alenen kürt devleti kuruluyorken ve seçimlerden sonra demoratikleşme paketlerinin devamı gelip kürtlerin istediği herşey yerine getirelecekken, Berkin terörist öyle mi. Size göre Başbakanın hakkında çıkan ses kayıtları, yazılar, resimler montaj, komplo ama bu çocuklar ve geziciler hakkındaki herşey tartışmasız doğru.Harikasınız. !. .

Bir de şöyle bir şey var ki bizler sizin açtığınız başlıklara gelip kendi görüşümüzü savunabiliyoruz yani gerçekleri, yani Başbakanın vicdansızlığını, ayrımcılığını, kendime oy vermeyen herkesi chp li ve düşman görmesini, ötekileştirmesini, benim bir oy kalıbım var banane gerisinden demesini ne olursa olsun onu seveni sevmeyeni de kucaklayamamasını ve meşhur balkon konuşmalarındaki sözünün tutmamasını, verdiği emirler yüzünden çocukların yitip gitmesini vs. uzar gider ama siz bizim görüşümüzde açılan başlıklara, haberlere gelip mantıklı yorum dahi yapamyorsunuz görmezden gelip kendi başlıklarınızı açıyorsunuz gelin bir de o başlıklara. Egemen Bağış'ın söylemeye dilim varmadığı hakaretini saymıyorum bile ki hala mitingde Başbakanın yanındaydı hani istifa etti bu adam. Keşke aynı ülkede aynı toprağı paylaştığımızın insan canının ne kadar değerli olduğunu 14 yaşındaki bir çocuğun bir sene sonra bile ne olacağı, fikirlerinin ne yönde değişeceği hakkında fikriniz yokken hatta gözünüzle bile görmemişken iftiralar atarken sanki ordaymış gibi elmek almaya gidiyormuşmuşş diyebiliyorken bir kere de düşünüp acaba doğru olabilir mi demiyorken biraz da vatandaş olarak Erdoğan saplantısından vazgeçip biraz da farklı yönlere bakabilseniz.

DHKP-C nin halk cephesi adlı uzantısının berkinin ölümünden sonraki pankartları ,berkinin sokaklardaki ekmek almaya gitmeyen resimleri var ...

Eki Görüntüle 1028352

Eki Görüntüle 1028353

Eki Görüntüle 1028354

Açın okuyun biraz ..

Başbakanın ses kayıtlarının montaj olup pir ü pak olduğunu söyleyen birinin bu fotoğrafları delil olarak göstermesi de epey ironik olmuş. Gülsek mi ağlasak mı?:31:

Eki Görüntüle 1028352

Eki Görüntüle 1028353

Eki Görüntüle 1028354

Açın okuyun biraz ..

Yüzü bile görünmüyor nereden bildiniz "ekmek almaya gitmeyenin" Berkin olduğunu?Hadi diyelim Berkin o,alnında Dhkp-c mi yazıyor?Ya da fotonun gezi eylemleri sırasında çekildiği ne belli?Dhkp-c'nin Berkin için pankart açması onu üye mi yapar?Bütün gruplar Berkin için pankart açtı,ilan verdi zaten,o zaman hepsine üye olmalı?

Yüzü bile görünmüyor nereden bildiniz "ekmek almaya gitmeyenin" Berkin olduğunu?Hadi diyelim Berkin o,alnında Dhkp-c mi yazıyor?Ya da fotonun gezi eylemleri sırasında çekildiği ne belli?Dhkp-c'nin Berkin için pankart açması onu üye mi yapar?Bütün gruplar Berkin için pankart açtı,ilan verdi zaten,o zaman hepsine üye olmalı?

Sizi tenzih ediyorum .genel kononuya yorum yapmak için alıntıladım mesajınızı ...:16:..

Bunlar ne çokkkk konuşuldu .. Bence artık ölenlere rahmet dileyip dua etmek , yenilerinin olmaması için artık bu konuşmaların karşılıklı yapılmaması lazım ....

Bu milletin karşılıklı çatışması iki tarafada fayda vermez .. bunu geçmişden ders alıp görmemiz lazım :19:
Bu Millet bu Vatan bizim :72: başka vatanımız yada bize kol gerecek başka bir ülke yok .....

Bu vatan bir yelpaze gibidir,, her rengi barındıran .. yeterki her renk kendi rengini yansıtsın digerinin rengini soldurmasın :26:

Sizi tenzih ediyorum .genel kononuya yorum yapmak için alıntıladım mesajınızı ...:16:..

Bunlar ne çokkkk konuşuldu .. Bence artık ölenlere rahmet dileyip dua etmek , yenilerinin olmaması için artık bu konuşmaların karşılıklı yapılmaması lazım ....

Bu milletin karşılıklı çatışması iki tarafada fayda vermez .. bunu geçmişden ders alıp görmemiz lazım :19:
Bu Millet bu Vatan bizim :72: başka vatanımız yada bize kol gerecek başka bir ülke yok .....

Bu vatan bir yelpaze gibidir,, her rengi barındıran .. yeterki her renk kendi rengini yansıtsın digerinin rengini soldurmasın :26:
İnanın ki ben insanlarla 15 yaşındaki bir ÇOCUĞUN masumiyetini tartışırken kendi insanlığımdan utanıyorum...O küçücük bedene bir Allah rahmet etsin deyip susmayı çok gören insanlardan utanıyorum...Ona üzülür gibi yapıp "ama o da şöyleymiş,şuraya üyeymiş,aslında ekmek almaya gitmiyormuş,falan filan" diyenlerden daha çok utanıyorum...Evet artık bunların konuşulmaması gerekir,o zavallı çocuğu mezarında rahat bırakmak gerekir,ama gel de bunu insanlara anlat işte.

Birkaç konuda mesajınızı gördüm,görüşlerimiz apayrı ama duyarlılığınızdan ötürü size teşekkür etmek istedim.Keşke herkes böyle düşünebilse.:31:

İki tarafında haksız olduğunu düşünüyorum sadece bu olay hakkında değil genel olarak..Çünkü gerçekten bu ölüm abartıldı ve amacını aştı Gezi Parkı olaylarında olduğu gibi..Diğer taraftan bir çocuğu terörist diye yargıladılar ölümüne bile ' Seçime 19 gün kala fişi çekildi' gibi saçma salak utanç verici twitler bile attılar..Berkin yavrumuzun acısını hepimiz yaşadık ama artık bunun üstünden gidilmemesi gerekiyor bence iki tarafta laf etmemeli anılsın tabiki unutulmasın ama böyle kirli oyunlara da alet edilmesin suyu çıktı işin.

Birkaç konuda mesajınızı gördüm,görüşlerimiz apayrı ama duyarlılığınızdan ötürü size teşekkür etmek istedim.Keşke herkes böyle düşünebilse.:31:

Onemli olanda bu degilmi , herkez ayni gorusde olmak zorunda deyilki ,ama ayni yolda beraber yurumek zorunda . Helede baska yol yoksa !

Ben de olumlerin cok kullanldgni düşünüyorum. Yasta olduklarni soyluyorlar.yasta olan karalari baglar ama maske takip ortalığı savaş alanina cevirdiler.gencececik bir insanin daha ölümüne sebep oldular.yiktilar yaktilar.sonra da polis müdahale etmesin yok öyle bir ulke..ölenlere allh rahmet eylesin umarm bunlar son olur...

Berkin olduğu apaçık ortada hala neyi savunuyorsunuz..
DHKP-C olduğu nerden belli diyorsunuz ,siz daha dhkpcnin ne olduğunu bile bilmiyorsunuz anlaşılan .
o mitingdeki pankart dhkpc pankartı ondan da mı haberiniz yok .
berkinle ilgili yazılan pankartın altında halk cephesi yazıyor ,halk cephesi dhkpc nin alt yapılanması
gayet açık ne net herşey ortada ..
KCK durduk yere açıklama yapmaz ,birine şehit demez .
Kendi elemanlarına şehit diyor eLBETTEKİ .
Siz görmek istediğiniz yerden görmek istiyorsunuz o yüzden resim pankart açıklama olmasına rağmen ne desek boş size ..

İnanın ki ben insanlarla 15 yaşındaki bir ÇOCUĞUN masumiyetini tartışırken kendi insanlığımdan utanıyorum...O küçücük bedene bir Allah rahmet etsin deyip susmayı çok gören insanlardan utanıyorum...Ona üzülür gibi yapıp "ama o da şöyleymiş,şuraya üyeymiş,aslında ekmek almaya gitmiyormuş,falan filan" diyenlerden daha çok utanıyorum...Evet artık bunların konuşulmaması gerekir,o zavallı çocuğu mezarında rahat bırakmak gerekir,ama gel de bunu insanlara anlat işte.

Neden sadece Berkin öldüğünde insanlar sokaklara döküldü ?
Bu ülkede ilk defa mı bir çocuk ölüyor ?
Bir şehit edildiğinde neden sokaklarda değildi bu geziciler ,hangi şehit cenazesinde vardılar ?
Dünyada Afrikada ölen ,Gazzede ölen ,Suriyede ölen çocuklar için neden üzülmediniz ,meydanlara çıkmadınız ?
çünkü BİR tek kendiniz gibi düşünen insan size göre insan ,ancak onlar için yüreğiniz sızlar öyle değil mi ?
Bunu anlamıyoruz sanmayın ..
Herkes herşeyin farkında ..

Başbakanın ses kayıtlarının montaj olup pir ü pak olduğunu söyleyen birinin bu fotoğrafları delil olarak göstermesi de epey ironik olmuş. Gülsek mi ağlasak mı?:31:

ee gördünüz mü bakın işte kendi kendinizi yalanlıyorsunuz ?
İş BAŞBAKANA gelince ne bir resmi var ne başka birşeyi ama herşeyi söylemeyi kendinizde vazife görüyorsunuzya ,siz öyle yaparsanız başkaları da böyle yapar işte ..
Bunların montaj olmadığı apaçık ortada .
Hakeza KCK şehit açıklaması yapıp ,DHKP-C de şehidimizin şehit edilmesini üstlendikten sonra asıl size gülmek lazım ..

ee gördünüz mü bakın işte kendi kendinizi yalanlıyorsunuz ?
İş BAŞBAKANA gelince ne bir resmi var ne başka birşeyi ama herşeyi söylemeyi kendinizde vazife görüyorsunuzya ,siz öyle yaparsanız başkaları da böyle yapar işte ..
Bunların montaj olmadığı apaçık ortada .
Hakeza KCK şehit açıklaması yapıp ,DHKP-C de şehidimizin şehit edilmesini üstlendikten sonra asıl size gülmek lazım ..

Kendi kendinizi yalanyan sizsiniz de bunu anlayabileceğinizi pek sanmıyorum.Anlatırdım da tekrar sizin yüzünüzden banlanmak istemiyorum.:36::36:

Selametle

Berkin olduğu apaçık ortada hala neyi savunuyorsunuz..
DHKP-C olduğu nerden belli diyorsunuz ,siz daha dhkpcnin ne olduğunu bile bilmiyorsunuz anlaşılan .
o mitingdeki pankart dhkpc pankartı ondan da mı haberiniz yok .
berkinle ilgili yazılan pankartın altında halk cephesi yazıyor ,halk cephesi dhkpc nin alt yapılanması
gayet açık ne net herşey ortada ..
KCK durduk yere açıklama yapmaz ,birine şehit demez .
Kendi elemanlarına şehit diyor eLBETTEKİ .
Siz görmek istediğiniz yerden görmek istiyorsunuz o yüzden resim pankart açıklama olmasına rağmen ne desek boş size ..

Neden sadece Berkin öldüğünde insanlar sokaklara döküldü ?
Bu ülkede ilk defa mı bir çocuk ölüyor ?
Bir şehit edildiğinde neden sokaklarda değildi bu geziciler ,hangi şehit cenazesinde vardılar ?
Dünyada Afrikada ölen ,Gazzede ölen ,Suriyede ölen çocuklar için neden üzülmediniz ,meydanlara çıkmadınız ?
çünkü BİR tek kendiniz gibi düşünen insan size göre insan ,ancak onlar için yüreğiniz sızlar öyle değil mi ?
Bunu anlamıyoruz sanmayın ..
Herkes herşeyin farkında ..
Çok pardon...Şehit olan polis için "ne olacak yani,başbakan bu,boru mu" diyen kişiye laf anlatmaya çalıştığımı farkettim şuan.Söylediğim herşeyi unutun.Size iyi forumlar...

dün haberlerde bir kaç öğrencinin boş bir eve girip burayı berkinin evi yaptık diye haber yapmalarını izledim.
evin bir sahibi varmış üstelik evin sahibi gelirse ikna etmeye çalışacağız dediler.
eşylarını koyup o evde yaşamaya başlamışlar amaç ne anlamış değilim.

Back