- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyor babası emniyetteki ifadede?Ve çocuğun görüntülerinde dhkp-c üyesi olduğuna dair ne var?Berkin elvan ,adını çok iyi biliyoruz ,klavyede yanlış yazmam gerçekleri gizlemiyor ,görüntüleri var ne iftirası ,Babasının emniyette ifadeleri var ..
Siz bilmeden konuşmayın bence ,savunduğunuz şeyi önce bir araştırın
Ne diyor babası emniyetteki ifadede?Ve çocuğun görüntülerinde dhkp-c üyesi olduğuna dair ne var?
DHKP-C nin halk cephesi adlı uzantısının berkinin ölümünden sonraki pankartları ,berkinin sokaklardaki ekmek almaya gitmeyen resimleri var ...
Eki Görüntüle 1028352
Eki Görüntüle 1028353
Eki Görüntüle 1028354
KCK ,Berkin için şehit haberi verdi ,sosyal medya organlarında bunu duyurdu ..
Açın okuyun biraz ..
DHKP-C nin halk cephesi adlı uzantısının berkinin ölümünden sonraki pankartları ,berkinin sokaklardaki ekmek almaya gitmeyen resimleri var ...
Eki Görüntüle 1028352
Eki Görüntüle 1028353
Eki Görüntüle 1028354
KCK ,Berkin için şehit haberi verdi ,sosyal medya organlarında bunu duyurdu ..
Açın okuyun biraz ..
Yüzü bile görünmüyor nereden bildiniz "ekmek almaya gitmeyenin" Berkin olduğunu?Hadi diyelim Berkin o,alnında Dhkp-c mi yazıyor?Ya da fotonun gezi eylemleri sırasında çekildiği ne belli?Dhkp-c'nin Berkin için pankart açması onu üye mi yapar?Bütün gruplar Berkin için pankart açtı,ilan verdi zaten,o zaman hepsine üye olmalı?
İnanın ki ben insanlarla 15 yaşındaki bir ÇOCUĞUN masumiyetini tartışırken kendi insanlığımdan utanıyorum...O küçücük bedene bir Allah rahmet etsin deyip susmayı çok gören insanlardan utanıyorum...Ona üzülür gibi yapıp "ama o da şöyleymiş,şuraya üyeymiş,aslında ekmek almaya gitmiyormuş,falan filan" diyenlerden daha çok utanıyorum...Evet artık bunların konuşulmaması gerekir,o zavallı çocuğu mezarında rahat bırakmak gerekir,ama gel de bunu insanlara anlat işte.Sizi tenzih ediyorum .genel kononuya yorum yapmak için alıntıladım mesajınızı .....
Bunlar ne çokkkk konuşuldu .. Bence artık ölenlere rahmet dileyip dua etmek , yenilerinin olmaması için artık bu konuşmaların karşılıklı yapılmaması lazım ....
Bu milletin karşılıklı çatışması iki tarafada fayda vermez .. bunu geçmişden ders alıp görmemiz lazım
Bu Millet bu Vatan bizim başka vatanımız yada bize kol gerecek başka bir ülke yok .....
Bu vatan bir yelpaze gibidir,, her rengi barındıran .. yeterki her renk kendi rengini yansıtsın digerinin rengini soldurmasın :26:
Sizi tenzih ediyorum .genel kononuya yorum yapmak için alıntıladım mesajınızı .....
Bunlar ne çokkkk konuşuldu .. Bence artık ölenlere rahmet dileyip dua etmek , yenilerinin olmaması için artık bu konuşmaların karşılıklı yapılmaması lazım ....
Bu milletin karşılıklı çatışması iki tarafada fayda vermez .. bunu geçmişden ders alıp görmemiz lazım
Bu Millet bu Vatan bizim başka vatanımız yada bize kol gerecek başka bir ülke yok .....
Bu vatan bir yelpaze gibidir,, her rengi barındıran .. yeterki her renk kendi rengini yansıtsın digerinin rengini soldurmasın :26:
Birkaç konuda mesajınızı gördüm,görüşlerimiz apayrı ama duyarlılığınızdan ötürü size teşekkür etmek istedim.Keşke herkes böyle düşünebilse.
Berkin olduğu apaçık ortada hala neyi savunuyorsunuz..Yüzü bile görünmüyor nereden bildiniz "ekmek almaya gitmeyenin" Berkin olduğunu?Hadi diyelim Berkin o,alnında Dhkp-c mi yazıyor?Ya da fotonun gezi eylemleri sırasında çekildiği ne belli?Dhkp-c'nin Berkin için pankart açması onu üye mi yapar?Bütün gruplar Berkin için pankart açtı,ilan verdi zaten,o zaman hepsine üye olmalı?
İnanın ki ben insanlarla 15 yaşındaki bir ÇOCUĞUN masumiyetini tartışırken kendi insanlığımdan utanıyorum...O küçücük bedene bir Allah rahmet etsin deyip susmayı çok gören insanlardan utanıyorum...Ona üzülür gibi yapıp "ama o da şöyleymiş,şuraya üyeymiş,aslında ekmek almaya gitmiyormuş,falan filan" diyenlerden daha çok utanıyorum...Evet artık bunların konuşulmaması gerekir,o zavallı çocuğu mezarında rahat bırakmak gerekir,ama gel de bunu insanlara anlat işte.
Başbakanın ses kayıtlarının montaj olup pir ü pak olduğunu söyleyen birinin bu fotoğrafları delil olarak göstermesi de epey ironik olmuş. Gülsek mi ağlasak mı?
ee gördünüz mü bakın işte kendi kendinizi yalanlıyorsunuz ?
İş BAŞBAKANA gelince ne bir resmi var ne başka birşeyi ama herşeyi söylemeyi kendinizde vazife görüyorsunuzya ,siz öyle yaparsanız başkaları da böyle yapar işte ..
Bunların montaj olmadığı apaçık ortada .
Hakeza KCK şehit açıklaması yapıp ,DHKP-C de şehidimizin şehit edilmesini üstlendikten sonra asıl size gülmek lazım ..
Çok pardon...Şehit olan polis için "ne olacak yani,başbakan bu,boru mu" diyen kişiye laf anlatmaya çalıştığımı farkettim şuan.Söylediğim herşeyi unutun.Size iyi forumlar...Berkin olduğu apaçık ortada hala neyi savunuyorsunuz..
DHKP-C olduğu nerden belli diyorsunuz ,siz daha dhkpcnin ne olduğunu bile bilmiyorsunuz anlaşılan .
o mitingdeki pankart dhkpc pankartı ondan da mı haberiniz yok .
berkinle ilgili yazılan pankartın altında halk cephesi yazıyor ,halk cephesi dhkpc nin alt yapılanması
gayet açık ne net herşey ortada ..
KCK durduk yere açıklama yapmaz ,birine şehit demez .
Kendi elemanlarına şehit diyor eLBETTEKİ .
Siz görmek istediğiniz yerden görmek istiyorsunuz o yüzden resim pankart açıklama olmasına rağmen ne desek boş size ..
Neden sadece Berkin öldüğünde insanlar sokaklara döküldü ?
Bu ülkede ilk defa mı bir çocuk ölüyor ?
Bir şehit edildiğinde neden sokaklarda değildi bu geziciler ,hangi şehit cenazesinde vardılar ?
Dünyada Afrikada ölen ,Gazzede ölen ,Suriyede ölen çocuklar için neden üzülmediniz ,meydanlara çıkmadınız ?
çünkü BİR tek kendiniz gibi düşünen insan size göre insan ,ancak onlar için yüreğiniz sızlar öyle değil mi ?
Bunu anlamıyoruz sanmayın ..
Herkes herşeyin farkında ..