• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste ölümleri bile böyle kullaniyorlar..

Arkadaslar artik uzamasin diye konunun kapanmasini rica ediyorum.
Hepimiz bir tarafindan tutup cekistirmeye devam edersek konuyu acma sebebimde olan ve konuyu acarken konusmalarini ekledigim kisilerden farkimiz kalmaz.
Vah gidene, yasayanlar düsüncesini, fikrini, duygusunu, ideolojisini bir sekilde anlatiyor ama vah gidene!
Ölümleri ayirmayalim, herkesin cani ve yasama hakki mukaddestir, Allah baska acilar yasatmasin insallah..

Mune Hanim konuyu yoruma kapatir misiniz lütfen?

Bir kişinin görüşünü niye topluma mal ediyorsunuz? Karşısındaki kişi karşı çıkıyor üstelik. hangisi daha iğrenç bilmiyorum, bir çocuğun ölümünden nemalanmak mı yoksa bir çocuğun ölümü üzerinden bile hala nefret kusmak mı?

Evet ölen bir cocuk vardi, bazi kesim gercekten cok üzüldü bu ölen cocuga.
Sonra baska bir cocugu daha öldürdüler hatta cikip biz öldürdük diye övünerek demec verdiler.
Cocuklarina ekmek götürmek isteyen bir itfaiyeciyi linc ettiler.
Ekmek parasi icin simit satan bir simitciyi darp ettiler.
Yaktilar yiktilar, millet malina zarar verdiler.

[video=youtube;kzlWjsBf5NE]http://www.youtube.com/watch?v=kzlWjsBf5NE[/video]

eylemlerin-arasinda-kalan-simitci-yaralandi_3920.jpg

beyo%C4%9Flu-39ab1236.jpg

152062_3.jpg

Ve bütün bu yakip yikmaya engel olmak isteyen polis gaz bombasi atsa ve bir vatandas daha ölse ALLAH korusun, bu kadar yakip yikan kaos cikaranlarin hic sucu olmazdi.

Eger bir suclu ariyorsaniz, 14 yasindaki cocugun eline sapan verip polis taslatan, eylem yaptiranlara bakin zira o cocugu gercekten bir cocuk olarak görseler ve önemseseler zaten polis taslatmazlardi.

O gün Berkin Elvan in canli bedenini kullanip polise tas attiranlar, bugün cansiz bedenini bahane edip yakip yiktilar bu kadar basit!!!
Çok haklısınızzz katılıyorum sizeee :42:

:)))
Size bir soru: Ölen insan için birşey değişecek mi? Ya da ölenlerin arkasından yazınca olanları değiştirebilecek miyiz?

Yazdığımı kendinizce yorumlamışsınız, ki yazdığım netti.
Siyasiler hakkında yazmayın yazmış mıyım? Siyasileri konuşmak, mevcut durumu tartışmak belki birşeyleri değiştirir ama ölenlerin cebinden çıkan, çıkmayan, ekmek almaya gitmeleri veya gitmemeleri öldükleri gerçeğini değiştirir mi?

Hepinize iyi paylaşımlar.

müne hanım sizinle konuşabiliyoruz en azından :)
ben de size şunu sormak istiyorum .
bu sosyolojik bir ölüm ,bir çok sebebi ve sonucu var .
buna ölenin arkasından konuşmak denmez ,kişileri değil olayları konuşuyoruz burada ,daha doğrusu kendi adıma ben bunu anlatmaya çalışıyorum ,olayın sebepleri sonuçları önemli olan ..
bir insanın neden öldüğü tabiki önemli ,mesela hiç kimse pkklı biri öldüğünde de berkine üzüldükleri kadar üzüleceğini söylemesin bana .
hakeza pkklı bir terörist öldüğünde kimin içi sızlıyor ,kkda ne zaman bir pkklı ölünce ayy çok üzüldüm o da bir insan diyen oldu söyler misiniz ?
çünkü her ölüme insanın üzülmesi mümkün değil ,bu benim üzülmediğim anlamına gelmiyor berkin için ama meselenin özüne inmek neden bu kadar ters geliyor size ?
Burdaki ölüm çok daha farklı boyutları olan bir durum ? ALLAH RAHMET EYLESİN deyip geçemeyiz ,bir daha kimsenin bu şekilde ölmemesi için bunu konuşmak zorundayız ? Konuşmamak hata ..
arkasından lanet olsun ,şerefsiz vs tarzı yazılar yazılmış olsaydı söylediklerinizde haklıydınız ama toplumsal bir olay hakkında konuşulması çok normal bir şey ..

burada bu konu konuşulurken berkini savunanlar bir çok siyasi yorum da yaptılar ,sadece ölüm üzerinden konuşmayıp başka şeylere de daldılar .
madem taa o zaman tavrınızı neden koymadınız ?
gerçi ben konu dışı her mesajı kibliyorum artık orası ayrı .:)
ölenleri değil ,ölüm sebeplerini ve sonuçlarını tartışmak bence çok daha fazla şeyi değiştirir ,bir daha olmaması adına .
neyse ben polemiğe girmeyeceğim ,kiblemek yeterli
polemiğe girmek isteyenlere cevabım kiblemek olacak ..

Ben şu Mune hanım taraf tutuyorsunuz, taraf mı tutuyorsunuz laflarından ciddi mana da sıkıldım.
Üyelere sen onun anneliğine yazma, sen bunun şusuna yazma denmez, her bölümde her üyenin yazdığına şunu şöyle yazma diye müdahale edemeyiz, yazılan site kurallarına aykırıysa ceza veririz, yapılması gereken budur.

Ben ne başbakan ne başkası için yazmam, hiçbir siyasiyi savunan mesajım yoktur, taraf olmam beklenmemeli, bunda yazmamın sebebi artık ölmüşler.
Ölmüş insanların arkasından yazmayın dedim defelarca, yazıyorsunuz bende ikazımı yineliyorum, sebep ölenlere saygı.

İnsanların fikrine karışmıyorum farkındaysanız, fikrinizi dile getiriş şeklinize karışıyorum, sizce cebinden çıkanlar için aaa belki onlarla oynayacaktı lafı alaycı değil mi?
Fikirlere karışmayın diyorsanız diğer üyelerin fikirleri de kendine ait, onlara da karışamam o zaman.Ki bu sitede kurallar herkese eşit işliyor.

Bu mesajım sondur, alaycı, üslubunda küçültücü, rencide edici sözler sarf eden, hakaret eden, polemiğe giren herkese ceza alır.

mune sizin bi yorumunuz vardı,üyelerin anneliğini sorgulamayın gibi

Ben resimlerle ,belgelerle konuşurum ,olmayan şeylerle değil ..
Bu arada aklıma gelmişken Berkinin cebinden 11 tane patlayıcı da çıkmış ,haberiniz olsun ..:ssz:

Yorum yazdım ama Mune'nin polemik uyarısını gördüm. Bir şey demiyorum, yukarıdaki yorumu okuyunca tüylerim diken diken oldu... Allah herkese selamet versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir insanın ölümü elbet acıdır,can sonuçta.Anne için ne büyük üzüntü....Ama sadece şunu yazmak istiyorum,14-15 yaşındaki bir genç de pekala her şeyi yapar.Lise 1 öğrencisi çocuk değildir.Ne öğrencilerim oldu o yaşta ve doğu görevini yaparken nelere şahit oldum.O yüzden rica ederim,o daha çocuktu,o yaşta ne anlar polise bir şeyler atmaktan,terörden,tek derdi ekmek almaktı.......vb yorumlar yaparken düşünün.İşin içinde olmayana o yaş küçük gelebilir ama hiç de öyle değil.Herşeyi de biliyor ve yapıyorlar.İnşallah gençlerimiz böyle oyunlara alet olmaz

ben orda insanların şehiti kullanmasından dolayı yorum yaptım .
Bir ülkenin Başbakanı koruma olmadan dolaşacakmış gibi bir yaklaşım vardı .
Başbakanın ölmesini isteyen zihniyetler koruma tutmasına da karşılarya o açıdan söylemiştim bu cümleyi ..
Hakeza Başbakan kim olursa olsun korunmak zorunda ,bu Erdoğanla alakalı bir durum değil ama bunu bile sırf Erdoğana olan kininden ötürü kullanmak isteyenler var
Siz benim şehitlere olan sevgimi saygımı hiç sorgulamaya kalkmayın .
Hakeza DHKP-C li birine şehit gözüyle bakan birinin beni sorgulaması çok ama çok anlamsız .

Ben resimlerle ,belgelerle konuşurum ,olmayan şeylerle değil ..
Bu arada aklıma gelmişken Berkinin cebinden 11 tane patlayıcı da çıkmış ,haberiniz olsun ..:ssz:

Benim ağzımdan gezide ölen herhangi herhangi biri için şehit kelimesi çıktığını gördünüz mü?Görmediğinize göre benim kime ne gözle baktığımı da bilemezsiniz.

Sizin de haberiniz olsun Berkin'in cebinden çıkan patlayıcılar torpil,hani şu bakkallarda satılanlardan...Ve ne hikmetse Berkin vurulduktan günler sonra delil olarak teslim edilmiş.

Gerçekten tartışmayı uzatmanın anlamı yok,ben sizi anladım,işinize gelenler belge,işinize gelmeyenler montaj...Tekrar selametle...

dün haberlerde bir kaç öğrencinin boş bir eve girip burayı berkinin evi yaptık diye haber yapmalarını izledim.
evin bir sahibi varmış üstelik evin sahibi gelirse ikna etmeye çalışacağız dediler.
eşylarını koyup o evde yaşamaya başlamışlar amaç ne anlamış değilim.

evet bunu ben de gördüm
çok saçma geldi bana da
polis filan çağırmamışlar mı onu merak ettim
başkasının evini işgal resmen bu

14 yaş çocuktur. ben onu çocuk olarak görüyorum. yasalarda öyle. doktorlarda öyle.
çocuk gelin tabirini bilirmisiniz. 14 15 yaşında evlendirilenlere denir. çocuk oldukları içinde bu suçtur.
çocuk değil diyorsanız bunları genç olarak görüyorsanız,bu evliliklerede normal bakıyorsunuz demektir. bu durumda zaten bunu sizin gibi düşünenlerle konuşmam bile ben. bu yaştakiler, ne olursa olsun henüz gelişmemişlerdir. yetişkin değillerdir.

Son düzenleme:
evet bunu ben de gördüm
çok saçma geldi bana da
polis filan çağırmamışlar mı onu merak ettim
başkasının evini işgal resmen bu

evet ev sahibinin haberi yok zorla girip yerleşmişler eve.
bir de kocaman pankart asmışlar.
nedense bu öğrencilere tepki yok

evet ev sahibinin haberi yok zorla girip yerleşmişler eve.
bir de kocaman pankart asmışlar.
nedense bu öğrencilere tepki yok

küçücük çocuğun ölümü bu şekilde kullanılınca cidden çok sinirleniyorum
bu insanlar ne amaçla başkasına ait evi işgal eder
berkin için diyince kendilerine hak mı görüyolar bunu çok acayip gerçekten
çok sinirlendim

14 yaş çocuktur. ben onu çocuk olarak görüyorum. yasalarda öyle. doktorlarda öyle.
çocuk gelin tabirini bilirmisiniz. 14 15 yaşında evlendirilenlere denir. çocuk oldukları içinde bu suçtur.
çocuk değil diyorsanız bunları genç olarak görüyorsanız,bu evliliklerede normal bakıyorsunuz demektir. bu durumda zaten bunu sizin gibi düşünenlerle konuşmam bile ben. bu yaştakiler, ne olursa olsun henüz gelişmemişlerdir. yetişkin değillerdir.

kesinlikle !.............

Evet ölen bir cocuk vardi, bazi kesim gercekten cok üzüldü bu ölen cocuga.
Sonra baska bir cocugu daha öldürdüler hatta cikip biz öldürdük diye övünerek demec verdiler.
Cocuklarina ekmek götürmek isteyen bir itfaiyeciyi linc ettiler.
Ekmek parasi icin simit satan bir simitciyi darp ettiler.
Yaktilar yiktilar, millet malina zarar verdiler.

[video=youtube;kzlWjsBf5NE]http://www.youtube.com/watch?v=kzlWjsBf5NE[/video]

eylemlerin-arasinda-kalan-simitci-yaralandi_3920.jpg

beyo%C4%9Flu-39ab1236.jpg

152062_3.jpg

Ve bütün bu yakip yikmaya engel olmak isteyen polis gaz bombasi atsa ve bir vatandas daha ölse ALLAH korusun, bu kadar yakip yikan kaos cikaranlarin hic sucu olmazdi.

Eger bir suclu ariyorsaniz, 14 yasindaki cocugun eline sapan verip polis taslatan, eylem yaptiranlara bakin zira o cocugu gercekten bir cocuk olarak görseler ve önemseseler zaten polis taslatmazlardi.

O gün Berkin Elvan in canli bedenini kullanip polise tas attiranlar, bugün cansiz bedenini bahane edip yakip yiktilar bu kadar basit!!!

çok haklısınız.......

ben Berkin Elvanın masum olduğunu düşünüyorum.
sadece yaş hakkında bir şeyler söylemek istiyorum.
evet 14 yaş çocuktur.
ama sekiz yaşındaki bir çocuk kadar kolay kandırılamaz.
eğer 14 yaşında bir yiğeniniz veya evladınız varsa, çağırıp sorun sana sapan versem gidip polise atar mısın ? diye
farklı bir çevrede büyümedi ise kesinlikle vereceği cevap hayır atmam atamam polise taş atılmaz olacaktır...

Son düzenleme:
Sen ölen zavallı insanları bırakıp kocam işsiz kaldı sgk mız yatmadığı için hastanelere kabul edilmiyoruz gibi vahim bir durumun proyestosunu yapsan bak bakalım polis sana ne yapıyor..........bırakın artık şu gariban insanları enerjini yanlış yerde boşaltıyorsun.........senin çocuğun emekli olamayacak hiç aklına gelmiyor mu neler olacsk bu ülke ne türlü sefalete boyun eğecek varsa yoksa benim polisim benim başbakanım.......sen diyorum sen sen ne olacaksın yoksa sizin gibiler çifte vatandaş mı

ne yazdığından tek kelime anlamadım ama anladımğım kadarıyla cevap vereyim. iyi maaş alamadık diye emekli olamadık diye yok hastanede tedavi olamadık diye polisleri askerleri öldürelim bu mudur nasıl mantıktır bu ne şiddet bu celal . allah ıslah etsin.
:72:

Maaşlarımız düşük diye bir sokaklara düşün bakalım.Ya da atama istiyoruz diye...Kimse size polis,asker öldürün demedi.Beddua etmeden evvel okuduğunuzu anlamaya çalışın.

Son düzenleme:
Maaşlarımız düşük diye bir sokaklara düşün bakalım.Ya da atama istiyoruz diye...Kimse size polis,asker öldürün demedi.Beddua etmeden evvel okuduğunuzu anlamaya çalışın.

allah ıslah etsin beddua değil dua dır. porotesto haktır ama yakıp yıkmamak kaydıyla konu buydu

Back