- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yani sırf yarışmış olmak için yarışıcaklar ne desem bilemedimGülüm,
diğer kızları vücut olarak yazdım, dereceye girmezler, vücutları orantılı ve düzgün.
Ilk fotodaki kızı dereceye girer diye düşünüyorum, 1. olma ihtimali var ama olmazsa 2 ya da 3. mutlak bence.
Aralarında en uzunu da o sanırım, benim favorim o, daha burda paylaşıldı, tamam dedim bu kız alır ama tabii kriterleri nedir bilmiyorum, farkındaysan 1 numaranın burdaki fotosu bile diğerlerinden farklı, sanki daha sisli puslu çekilmiş, kıza hususi poz verdirilmiş gibi.Ya ben 1 numarada kaldim ya. Kizin yaninda nokta gibi kaliriz dimi yamugum
1.64 boyum. Nokta kadarim virgul bile olamadim. Gel ust uste cikalimda boktali virgul olalim belki yetisiriz kizin boynuna hahasenin boy kaç bilmiyorum ama ben kesin silinmiş kurşun kalem noktası kadar kalırım,mini minnakım ben
evet bende 1 numarayı beğendim ama 7 numarayı da çok beğendim,yüzü çok tatlı bence.
Ben hic bakmadim o bolgeye . Bacak ve yuzlerine birde saclarina bakiyorum o kadarSeyy gozum takiliyor ister istemezz
Anam onlar ağır top ya, alkışlamazlar falan, böyle bir ağır abi entellektüel tavırlarYa birde ben hep bu yarismalari heyecansiz buluyorum..
Sunucular bir sey soyluyor alkis yapan ya var ya yok gibi..
Sanki zorla oturtmuslar da izliyormus hissi gibi geliyor bana
Kizin cidden masallahi var ama o gelmez bence birinci..Aralarında en uzunu da o sanırım, benim favorim o, daha burda paylaşıldı, tamam dedim bu kız alır ama tabii kriterleri nedir bilmiyorum, farkındaysan 1 numaranın burdaki fotosu bile diğerlerinden farklı, sanki daha sisli puslu çekilmiş, kıza hususi poz verdirilmiş gibi.
Hic guzel bir hava yok bence. Ya benim enerjimi taaaaa burdan oldurduler kim bilir orda keyifle izlemeyi hayal edip gelenler napiyor acaba..Anam onlar ağır top ya, alkışlamazlar falan, böyle bir ağır abi entellektüel tavırlar
Stand-up'a gidip öyle bakan tipler
Bizimle yapsınlar bak, alkış kıyamet, zılgıt, ıslık Allah ne verdiyse
Acun icin son dakika hanimlar hazirlaninMahirin kardesi avukat hanim kiz zoraki guluyo zoraki espri yapiyor
ohooo sen yine benden uzunsun,ben 158 im,benim durum daha vahim,gel iki nokta üst üste olalım1.64 boyum. Nokta kadarim virgul bile olamadim. Gel ust uste cikalimda boktali virgul olalim belki yetisiriz kizin boynuna haha
Anammm benim 1 numara ilk 10'da mıilk 10 da 8 tahminim bunlardı 1,2,5,7,13,16,18,19
açıklanan,1,2,4,5,6,7,13,15,16,18, .........19 numara hariç hepsini tutturmuşum,ben güzelden anlarım
evet ilk 10 a girdi mune,zaten belliydi ama ben yarışmaya baktıkça 7 numarayı daha çok beğendim,ayrı bir yüzü havası var,ben çok severim bebek yüzlü kadınları,lafın kısası bence 1 ve 7 ilk 3 e girerAnammm benim 1 numara ilk 10'da mı
Hadi 1 numara, senin için kötü yürüyor diyorlar ama düzeltirsin sülünüm
tabiiki yazarız,siz hiç merak etmeyinSonucu burda yazarsınız değil mi
Ilk defa bir yarışmayı seyretmesemde sayenizde takip ediyorum, beni yarıyolda bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?