- 20 Ocak 2008
- 15.211
- 32.038
- 1.123
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Onceki sayfalarda ben daha guzelim geyigi yapildiysa konuya gireyim benim favorim sunucu leyla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam bunu yazmak için girmiştimOnceki sayfalarda ben daha guzelim geyigi yapildiysa konuya gireyim benim favorim sunucu leyla.
4.güzel:15 numara -beğenmedimSonucu burda yazarsınız değil mi
Ilk defa bir yarışmayı seyretmesemde sayenizde takip ediyorum, beni yarıyolda bırakmayın![]()
Anammm benim 1 numara ilk 10'da mı
Hadi 1 numara, senin için kötü yürüyor diyorlar ama düzeltirsin sülünüm![]()
Ayy yok yok bunlar yine bu isi beceremediler .4.güzel:15 numara -beğenmedim
3.güzel:13 numara-eh işte beğenmiştim
2.güzel:4 numara-bu nerden çıktı ya,listemde yoktu bile
ve 1.güzel:1 numara
bu arada yarışmacıların numaraları karışmış,mesela 7 numara da başka kız vardı,sonra dördüncüyü açıklarlerken 18 numara diyorlar 15 numara geliyor ne saçma,iyide kız nereden biliyor yanlışlık olduğunu
2.ninde dislerinde tel var onuda gotursunler.Keske kucuklugunde ailesi bi ortodontiste goturseymis 1. hanim kizimizi
2.güzel:4 numara-bu nerden çıktı ya,listemde yoktu bile![]()
yarışma başında 11.jüri üyesi sizlersiniz demişlerdi ama bilmiyorumAyy yok yok bunlar yine bu isi beceremediler .
Miss Turkey olmasin adi senin benim fikrimi aldilar mi? Bu ulkeyi temsil ediyor sonucta![]()
tabii ki size göre öyle ama mesela 18 numara daki kızın gülüşü hepsinden güzeldi bence ama güzellikte 1 numara ve 7 favorimdi,neyse bitti geçti artık.aralarındaki tek güzel bence bu 2. olan güzel gülüyo =))
4.güzel:15 numara -beğenmedim
3.güzel:13 numara-eh işte beğenmiştim
2.güzel:4 numara-bu nerden çıktı ,listemde yoktu bile
ve 1.güzel:1 numara
bu arada yarışmacıların numaraları karışmış,mesela 7 numara da başka kız vardı,sonra dördüncüyü açıklarlerken 18 numara diyorlar 15 numara geliyor ne saçma,iyide kız nereden biliyor yanlışlık olduğunu
Allah AllahŞu yürümeyi bile beceremeyen kızmı birinci olmuş pehh![]()
bibi,bu arada bu canlı değilmiydi yoksa bitti yenidenmi başladı![]()