Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç güzel değiller ( not: ben daha güzelim )
spor için yapacağın en büyük fedakarlık diye sordular yanlış bilmiyorsamO değil de kızlardan birine 'Hayatta yaptıgın en büyük fedakarlık nedir'diye soruyolar.O da 'Sinemayı cok severim ama spor yapmak için sinemaya gitmeyebilirim'diye cevap veriyor.Ah yavrum kıyamam.
Sonuç:Bu kızlar benden daha çok para kazanacak yaaa(
boy 180 olurda kıvrımlı olur kadınsı olur hatlar.. bu kız olmamıış:)
ay çok güzel bunlar ya koptumAmma da yüklenmişler kızlara be!
http://www.radikal.com.tr/fotogaler...llik_yarismasi_sosyal_medyayi_salladi-1377972
Ama buna bir şey diyemem. Adam haklı...
yeniden yapsınlar bi çoğunu çoğu hiç olmamış bide o kadar güzel kızlarımız var acaba başvuranmı olmuyor anlamıyorumki dışardan izleyenlerde Türk kızlarına bakın diyorlardırboy 180 olurda kıvrımlı olur kadınsı olur hatlar.. bu kız olmamıış:)
valla bir bağdat caddesine gidiyorum. o kadar güzel kızlar varki. nasıl bunlar seçildi anlayamıyorumyeniden yapsınlar bi çoğunu çoğu hiç olmamış bide o kadar güzel kızlarımız var acaba başvuranmı olmuyor anlamıyorumki dışardan izleyenlerde Türk kızlarına bakın diyorlardır
izmirdede öyle bakıyorum bazılarına şaşırıyorum bu ne güzellik diye ama kalas gibi yürüyen 2m çirkin kızları seçiyorlar adı üstünde güzellik yarışması boy yarışmasımı anlamıyorum kivalla bir bağdat caddesine gidiyorum. o kadar güzel kızlar varki. nasıl bunlar seçildi anlayamıyorum
mankenlik yarışması gibi seçim yapıyorlar.izmirdede öyle bakıyorum bazılarına şaşırıyorum bu ne güzellik diye ama kalas gibi yürüyen 2m çirkin kızları seçiyorlar adı üstünde güzellik yarışması boy yarışmasımı anlamıyorum ki
Evet telleri vardı2. olan kızın diş telleri mi var bana mı öyle geliyor?