İşte Miss Turkey 2015 güzelleri!

Munim hadi birinci fotograftaki yine bi nebzede Allah aşkına fizik yanında biraz da yüz güzelliği değilmi ama :KK43:
Çok standart ve tekdüze geldiler bana inan dediğin gibi ilk foto belki belki olabilir Hoppa
Gülüm,
diğer kızları vücut olarak yazdım, dereceye girmezler, vücutları orantılı ve düzgün.
Ilk fotodaki kızı dereceye girer diye düşünüyorum, 1. olma ihtimali var ama olmazsa 2 ya da 3. mutlak bence.

Beren saat nasil Kenan Dogulu ile nasil evlendi ya hic yakistiramiyorum.
Bana kendiside sarkilarida itici geliyor.
Bu yorumda kamu spotu olsun yazmadan gecemedim.

eneee soruları bile hazır sormuşlar,kızlarda tabii ne cevap vereceklerini on kere düşünüp kağıttan okumuşlardır,ayy bu gece ne kadar eleştiriyorum ya kendimi hiçbirşey beğenmeyen kaynanalar gibi hissettim:KK70:

Bana güç veren şey kişiliğim dedi az önce biri.
Biri de müzik dinlemek dedi, kitap okumak, film izlemek diye devam da edebilirdi ama etmedi.

eneee soruları bile hazır sormuşlar,kızlarda tabii ne cevap vereceklerini on kere düşünüp kağıttan okumuşlardır,ayy bu gece ne kadar eleştiriyorum ya kendimi kaynana gibi hissettim:KK70:
Seyrediyor musunuz?
Zaplarken mayolu geçiyorlardı, bir onu gördüm o kadar, mayolar kötüydü, üste para verseler giymem:KK12: gerisini bilmiyorum:KK70::KK70:

eneee soruları bile hazır sormuşlar,kızlarda tabii ne cevap vereceklerini on kere düşünüp kağıttan okumuşlardır,ayy bu gece ne kadar eleştiriyorum ya kendimi hiçbirşey beğenmeyen kaynanalar gibi hissettim:KK70:
Cok zoraki dans ediyolar yapmacik olmus bunuda ekleyelim.

Seyrediyor musunuz?
Zaplarken mayolu geçiyorlardı, bir onu gördüm o kadar, mayolar kötüydü, üste para verseler giymem:KK12: gerisini bilmiyorum:KK70::KK70:
evet oturdum ciddi ciddi seyrediyorum,ben çok severim bu tür canlı yarışmaları,eurovision şarkı yarışmalarını ,milli maçları da hiç kaçırmam mesela:cool:
mayolara gelecek olursak munem sorun mayolarda yada sizde değil içindekilerde:KK48:

Ben de survaynera reklam girince açtım.
Şu anki mayolar çok iğrenç. Kasık tarafı çok derin. Nerdeyse cinsel organın yarısı görünüyor. Bacak daha uzun görünsün diye yapıyolar ama çok iğrenç ya.

Ben de survaynera reklam girince açtım.
Şu anki mayolar çok iğrenç. Kasık tarafı çok derin. Nerdeyse cinsel organın yarısı görünüyor. Bacak daha uzun görünsün diye yapıyolar ama çok iğrenç ya.
Yine o yeşil mayolar mı? Çok kötü yaa, eskiden böyle değildi sanki. Doğru diyorsunuz içleri epey belli oluyordu, bu mayoları yapanlar hiç mi dikkat etmediler, gayet özensiz ve kötü:KK12:
Göğüs kısmını da beğenmedim, bedava dense giyilmez.

Yine o yeşil mayolar mı? Çok kötü yaa, eskiden böyle değildi sanki. Doğru diyorsunuz içleri epey belli oluyordu, bu mayoları yapanlar hiç mi dikkat etmediler, gayet özensiz ve kötü:KK12:
Göğüs kısmını da beğenmedim, bedava dense giyilmez.
Ya birde ben hep bu yarismalari heyecansiz buluyorum..

Sunucular bir sey soyluyor alkis yapan ya var ya yok gibi..

Sanki zorla oturtmuslar da izliyormus hissi gibi geliyor bana

Back