- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
evet bende dedim 1 numara ve 7 numara fena değilYine iddiasiz bir yarisma cevrede guzel kizlar var ama bu yarismalara katilmiyorlat sanirim.
Benim favorim 1 numara.
Yurt disinda hic sonuc alinamiyor. Secimlerimiz isabetli olmuyor sanirim. Gerci iclerinden en iyisini secmeye calisiyoruz halk olarak.evet bende dedim 1 numara ve 7 numara fena değil
belki torpilli olanlardır bilemiyorumYurt disinda hic sonuc alinamiyor. Secimlerimiz isabetli olmuyor sanirim. Gerci iclerinden en iyisini secmeye calisiyoruz halk olarak.
Fakat genelde bizim begendiklerimiz degil cok sacma sapan kizlar dereceye giriyor
valla bizde beğenmedik ama kötünün iyileri işteben de hiçbirisini beğenmedim:/
senin ipek saçlarının eline kimse su dökemez margam5 numaranin saclarini begendim ben
Ya ben begendigim kizi bulamadim12 ve 20 numara en kötüleri bence,ikisinden biri birinci olurmuş birde
Oyyyy tesekkur ederim canim benim :)senin ipek saçlarının eline kimse su dökemez margam
ya işte bilemedim hepsinin burunları tuhaf geldi benim gözüme,benim de çok beğendiğim yok ama işte 1 ve 7 numara en beğendiklerim,ilk 10 da 1,2,5,7,13,16,18,19 girer diyorum,varmı arttıranYa ben begendigim kizi bulamadimdaha yeni actim..
Burunlarinda sorun yok bence isiktan kaynakli yamugummm..
Munim hadi birinci fotograftaki yine bi nebzede Allah aşkına fizik yanında biraz da yüz güzelliği değilmi amaBu yarışmada boy, fiziki görünüm ve yüz ilk 3 kriterse eğer, bu kız 1. seçilir:
Eki Görüntüle 1553797
Vücut olarakta şu ikisini beğendim:
Eki Görüntüle 1553798
Seneler sonra cakkidi dinliyorum hahaya işte bilemedim hepsinin burunları tuhaf geldi benim gözüme,benim de çok beğendiğim yok ama işte 1 ve 7 numara en beğendiklerim,ilk 10 da 1,2,5,7,13,16,18,19 girer diyorum,varmı arttıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?