- 12 Temmuz 2006
- 56.501
- 217.065
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Gülüm,Munim hadi birinci fotograftaki yine bi nebzede Allah aşkına fizik yanında biraz da yüz güzelliği değilmi ama
Çok standart ve tekdüze geldiler bana inan dediğin gibi ilk foto belki belki olabilir
Seyrediyor musunuz?eneee soruları bile hazır sormuşlar,kızlarda tabii ne cevap vereceklerini on kere düşünüp kağıttan okumuşlardır,ayy bu gece ne kadar eleştiriyorum ya kendimi kaynana gibi hissettim
Cok zoraki dans ediyolar yapmacik olmus bunuda ekleyelim.eneee soruları bile hazır sormuşlar,kızlarda tabii ne cevap vereceklerini on kere düşünüp kağıttan okumuşlardır,ayy bu gece ne kadar eleştiriyorum ya kendimi hiçbirşey beğenmeyen kaynanalar gibi hissettim
evet oturdum ciddi ciddi seyrediyorum,ben çok severim bu tür canlı yarışmaları,eurovision şarkı yarışmalarını ,milli maçları da hiç kaçırmam meselaSeyrediyor musunuz?
Zaplarken mayolu geçiyorlardı, bir onu gördüm o kadar, mayolar kötüydü, üste para verseler giymemgerisini bilmiyorum
o nasıl yorum öyleSadece 2 numaranin memesi var kizlar.
Ya ben 1 numarada kaldim ya. Kizin yaninda nokta gibi kaliriz dimi yamugumo nasıl yorum öylebak 17 de de var
Yine o yeşil mayolar mı? Çok kötü yaa, eskiden böyle değildi sanki. Doğru diyorsunuz içleri epey belli oluyordu, bu mayoları yapanlar hiç mi dikkat etmediler, gayet özensiz ve kötüBen de survaynera reklam girince açtım.
Şu anki mayolar çok iğrenç. Kasık tarafı çok derin. Nerdeyse cinsel organın yarısı görünüyor. Bacak daha uzun görünsün diye yapıyolar ama çok iğrenç ya.
Seyy gozum takiliyor ister istemezz
senin boy kaç bilmiyorum ama ben kesin silinmiş kurşun kalem noktası kadar kalırım,mini minnakım benYa ben 1 numarada kaldim ya. Kizin yaninda nokta gibi kaliriz dimi yamugum
Digerleri daha duz duruyor. O kizimizinki yururken ahenkle dans ediyor.o nasıl yorum öylebak 17 de de var
Ya birde ben hep bu yarismalari heyecansiz buluyorum..Yine o yeşil mayolar mı? Çok kötü yaa, eskiden böyle değildi sanki. Doğru diyorsunuz içleri epey belli oluyordu, bu mayoları yapanlar hiç mi dikkat etmediler, gayet özensiz ve kötü
Göğüs kısmını da beğenmedim, bedava dense giyilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?