İşte Miss Turkey 2015 güzelleri!

Yahu güzellik anlayisini sorgulamaktayim su an..
Neye göre secmisler anlamiyorum ki, siradanliktan gecilmiyor. Güzeli güzel yapan baska birsey, belki bir orantisizlik belki büyük gözler belki de büyük bir burun.
Benim burada dikkatimi ceken hicbir güzel yok. Balki fotograf cekiminden bilemeyecegim ama bakisla,r elektrik önemli. Belki canliyken daha güzeller bilemeyecegim. Güzellik dedigimiz sey yazin uzayan sütlü misir ise ben de daha fazla güzel gözlerimi bunlari bakip yoramayacagim.
Öfff cok skicisiniz. Ben kimmiyim. Papucumun elestirmeni, güzellige düskün, yemek yemeyi seven bir kadinim. ama zevkleri tartisiyoruz efenim, ben sanattan az bucuk anlayip duygulanabiliyorsam eger, bunlar da güzel degil arkadas o kadar.

Vücutlar güzel olabilir ama hiçbirisi Türkiye güzeli olabilecek yüz güzelliğine sahip değil,hepsi sıradan tipler bence.Ama 2,5,19 ve 20 numaralar diğerlerine göre bir tık iyi,kötünün iyisi diyelim artık:KK66:

:KK48::KK48::KK48:aynen fizikler süper sanırım ama yüzler çok sıradan:63:
şimdi kalkıp biri bize diyecekki o zaman siz de katılsaydınız da sizi de görseydik,onlar demeden biz kaçalım mı:KK48:ya valla hatta bir arkadaş demiş kk da bile daha güzeller var,gerçekten doğru,albümlerde ne güzel arkadaşlar görüyorum ben:KK200:En Büyük KK

Bence aralarında en iyisi bu,değişik bi havası var,diğerleri çok sıradan.

image.jpg

Şu forumda benim kadar kendisine çirkin diyen yoktur, inanın ben bunlardan daha güzelim. En azından farklıyım bunlar ne yahu:KK70: Benim omuzlarım bunlardan daha geniş boyum 173 bacak boyum 1m 7cm. Fizikte bunlardan güzel degilimdir ama yüz konusunda hiç alinmamiş kara kaşımla çekik gözlerim ve kocaman burnumla bunlardan daha çekiciyim:confused:
edit: kendini övme vol1

fizikler 10 numara 5 yıldız

yüzler otur 0

yüzlerine bakılmayınca fiziğin ne anlamı kalıyor ki

o kadar kişi arasında yüzü güzel zar zor 2,3 kişi var sadece gerisi berbat ötesi

1567948-miss-turkey-2015-guzelleri-1203958_389x600.jpg
1567946-miss-turkey-2015-guzelleri-1203954_389x600.jpg

şu ikisinin yüzü sadece güzel

geri kalanları

at suratlı ,kazma dişli
0-miss-turkey-2015-guzelleri-1203946_389x600.jpg

birde şu fena değil yüz olarak

dereceye girecek ilk üçüm bunlar

Back