sen hangi ürünü kullandın ve ne kadar süre kullandınya kızlar hiç işe yaramadı boşuna masraf yaptım.bu kadın pembe maske diyerek bize yutturmuş heralde.pembe kil diye bişeyde dememiş ama pembe kilde olsa nerden bulcaz biz onu:26: yüzümde birkaç leke vardı bide üzerine 1 tane sivilce çıktı.aslında yüzüne bişey sürmeyip zamanla geçmesini beklemek en güzeli.rahat bıraksak aslında geçecek.yüzünde sivilce varsa bence yüzünü çok nazik yıkayıp arkasından hiç birşey yapmamak en doğrusu.çünkü yüzüne bişeyler sürdükçe o sivilceler iyce kötüye gidiyo.aktardan bu malzemeleri alınca aktar yüzüne herşeyi sürme demişti valla adam haklı:86:
ya ben doğal yağlardan kullandım hiç kokusu yoktu.tam beyaz olmasada rengi beyaza kaçan kil aldım bide doğal gül suyu aldım artık ondanmı yoksa 2-3 gündür çikolatalı yiyecekler tüketmektenmi bilemiyorum o sivilce belki strestende çıkmış olabilir çünkü benim kafamda bu aralar çok şey var.sen hangi ürünü kullandın ve ne kadar süre kullandın
ya ben doğal yağlardan kullandım hiç kokusu yoktu.tam beyaz olmasada rengi beyaza kaçan kil aldım bide doğal gül suyu aldım artık ondanmı yoksa 2-3 gündür çikolatalı yiyecekler tüketmektenmi bilemiyorum o sivilce belki strestende çıkmış olabilir çünkü benim kafamda bu aralar çok şey var.
evet ona göre yaptımda sivilce çıkınca korktum.keşke malzemelere boşuna para vermeseydim.ama herkese göre değişiyo tabi.ben stresliyim son 1 kaç aydır. ondan olabilir.10 gün boyunca yapıcaktım ama vazgeçtim en iyisi kendi haline bırakmak.pembe kili bulmak zor olur galiba.canım kil konusunda baya bilgilisin anlaşılan=)canım sen galiba seda sayandaki tarife göre yaptın ,doğrumu anladım?
vede kısa sürede etki görmeyi bekliyorsun ama zaten piyasadaki pembe maske için bile 10 seans gibi sürelerden bahsediliyor,net cevap yazabilmek için biraz erken değilmi ?
beyaz kil ile pembe kil aynı özellikleri taşımıyor,TV deki bayan hangi kilden bahsetmişti ?buna dair net bi bilgide yok değilmi?
Bence de fasa fiso bunlar ben her sabah yeni bir sivilceyle uyanan bir insandım taa ki maden suyunu yüzüme kullanıncaya kadar o gün bu gündür yüzümde sivilce çıkmıyor birde şu izlerinden kurtulsam onlarıda zamana bıraktım yazın denize gittiğimde ilk kabuğumu atarım pırıl pırıl bir cilt :)
evet ona göre yaptımda sivilce çıkınca korktum.keşke malzemelere boşuna para vermeseydim.ama herkese göre değişiyo tabi.ben stresliyim son 1 kaç aydır. ondan olabilir.10 gün boyunca yapıcaktım ama vazgeçtim en iyisi kendi haline bırakmak.pembe kili bulmak zor olur galiba.canım kil konusunda baya bilgilisin anlaşılan=)
maden suyu derken ?? ozel bır marka varmı yoksa herhangı bırı mı ??
Bu tarifi'de not ediyorum ama gunde 10seans cok degilmi? ben gunde bir tanesini yapmak icin zaman bulsam yine iyi
Bende sivilce okdr sorun degildi ama farkediyrm ki belli bir yerde surekli cikmaya basladi, bir sey degil leke birakmaya basladi, birde beyaz tenimde iyice lekeler kendilerni gosteriyor
1 günde 10 seans değil tatlım,mesajları bir kez daha oku .sanırım gün aşırı toplam 10 seans diye bahsetmiş tarifi tvde veren bayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?