tarif için teşekkürler
fakat malzemelerin orjinalini herkes nerelerden temin edebilecek
aktarlardakine güvenmiyorum ben.
mesela hakiki gül suyunu nerden alabiliriz?
yurt dışı alışverişler yasaklandı ,y.dışındanda temin edemeyiz artık ,nerden alıcaz bu bitkiselleri, bilgisi olan varmı?
orjinallik çok önemli ,aksi halde beklenen etkiyi kimse göremez.
maskelerde kilin çeşiti önemlidir,kimi kuru ciltler için kimi yağlı ciltler için uygundur .rosense gül suyunu alabilirsin hakiki gül suyuna en yakın o markanın gülsuyudur. ayrıca bu maske için hangi kili kullanacağız pembe kil mi beyaz kil mi ?bilgilendiren olursa sevinirim.birde pervin hanım bu maske tarifini verirken başta gül suyunu söylemedi seda hanım tekrar tarifi verirmisin dediğinde gül suyunu verdi gül suyu var mı yok mu tarifte.
maskelerde kilin çeşiti önemlidir,kimi kuru ciltler için kimi yağlı ciltler için uygundur .
pembe kil varmı ben hiç duymadım,beyaz kilin içerisinde bişeyler karıştırıyor olmasınlar,renlendirici yada bazı bitki özleri vs gibi.(ama önemli olan hangi kilin bu bahsedilen etkide çalıştığıdır yani bu meşhur pembe maske tarifinde kullanılan kilin doğrusuna ulaşmak lazım:))
ben sanki gül yapraklarınıda ilave ettiklerini duydum bi yerlerde ,gül suyu astringenttir(sıkılaştırıcı,büzücü) ,maskede kullanılması çok iyi olur bence.
maskelerde kilin çeşiti önemlidir,kimi kuru ciltler için kimi yağlı ciltler için uygundur .
pembe kil varmı ben hiç duymadım,beyaz kilin içerisinde bişeyler karıştırıyor olmasınlar,renlendirici yada bazı bitki özleri vs gibi.(ama önemli olan hangi kilin bu bahsedilen etkide çalıştığıdır yani bu meşhur pembe maske tarifinde kullanılan kilin doğrusuna ulaşmak lazım:))
ben sanki gül yapraklarınıda ilave ettiklerini duydum bi yerlerde ,gül suyu astringenttir(sıkılaştırıcı,büzücü) ,maskede kullanılması çok iyi olur bence.
yalan olup olmadığını bilemeyeceğim ama eksik anlatıldığı aşikar.bana eksik ve yalan gibi geldi ilk başta kristal tuzlar var içinde dedi ondan sonra peeling için gül yağı ve esmer şeker kullanın dedi ama krem sürdü anlamadım ben.yani bu maske nasıl pembe oluyo hangi kili kullanıyoruz onuda söylememiş
yalan olup olmadığını bilemeyeceğim ama eksik anlatıldığı aşikar.
pembe maskedeki kil kesinlikle pembe kildir.
pembe kilin bahsedilen etkileri gerçektir.
tabiki öyle..Beanycım çünkü o tarifin gerçeğini ya da bütün malzemelerini tam verse nasıl para kazanıcak değilmidirek aklıma bu geldi. bugün bakayım pembe kil bulabilecekmiyim bakalım.çok sağol canım