• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri işte lafraise nisanlandıı vee elbisesi :))

hayırlı olsun tatlım öncelikle .. elbiseni çok beğendim çook yakışmış gerçekten kuyruğuna fln bayıldım eşinlede çok uyumlu görünüyosunuz maşallah :16: :nazar:

kızzlaaaarrr cok tesekkür ederim vallahi böyle okuyunca cok mutlu oluyorummm sizin gönlünüzün gözlerinizin güzelligi bunlaarr allahh isteyenlere daha güzellerinei versiinnn

hemşerm diye demiyorum fıstık gibi olmuş hani:39: naber fıstık ? ramazan geldi misafirden filan çok giremiyorum ne var ne yok

hemşerm diye demiyorum fıstık gibi olmuş hani:39: naber fıstık ? ramazan geldi misafirden filan çok giremiyorum ne var ne yok

canım benim çok sağol :) eee tabii birde yeni geelinnsin olacak o kadar :))) hadi gönder atık misafirlerinide gell düğün dedin gittin bi daha göremedik seni

Elbisen de çok hoş sen de çok hoşsun gerçekten:81: Daha önce de nişan bohçan için açtığın konudan biliyorum zevkli olduğunu,o deniz kabuklarına bayılmıştı herkes:1:

Elbisen de çok hoş sen de çok hoşsun gerçekten:81: Daha önce de nişan bohçan için açtığın konudan biliyorum zevkli olduğunu,o deniz kabuklarına bayılmıştı herkes:1:

coookk tesekkürr ederim :)) evet deniz kabuklarım pek begenilmisti, tesekkür ederim iltifat ediyorsun hem bakma sen böyle resmleri ekliyorum istedigimi bulana kadar cok zor begeniyorum ben :))

tesekkürr ederim ama yüzlerini karalamam kıskanclıktan degil annemin kırmızı elbiseli olan yüzünüde karaladım cünküüü buraya ben üyeyim onlar degil ;) haa ayrıca normalde kıskanc oldugumu gizleyemem :)))

çokk yakışmışş allah mutlu mesut etsinn darısı başımaaaa :81:

şimdi gördüm elbiseni çok net gözükmüyor resimde ama harika bir şeye benziyor. daha ayrıntılı bir resim varmı acaba

hayırlı olsun allah tamamını erdirsin çok yakışmış ve elbiseniz çok güzel.

cok tesekkür ederim cok incesinizz :)

çokk yakışmışş allah mutlu mesut etsinn darısı başımaaaa :81:

cok tesekkür ederim canımmm ammmiinn daha güzelleri nasip olsn sana :))

şimdi gördüm elbiseni çok net gözükmüyor resimde ama harika bir şeye benziyor. daha ayrıntılı bir resim varmı acaba

canım bi cok resim var tek elbisemin resmi bile var ama ynede tam göremiyorum diyosan yüklerim baska resmde... cok teskkür ederm cok incesn.

Back