• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri işte lafraise nisanlandıı vee elbisesi :))

bayıldım ya harika olmuşşsun çok zarif çok hoş allah nazarlardan saklısın.hayırlı olsun mutluluklar allah tamamını erdirsin

bayıldım ya harika olmuşşsun çok zarif çok hoş allah nazarlardan saklısın.hayırlı olsun mutluluklar allah tamamını erdirsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy elbisene bayıldımmm çok güzel canımmm
ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN:16::nazar:
yalnız o elbiseye saçın biraz basit kaçmış gibi sanki yani daha afilli bir saç modeli olabilirdi diye düşündüm:26:

ayyy elbisene bayıldımmm çok güzel canımmm
ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN:16::nazar:
yalnız o elbiseye saçın biraz basit kaçmış gibi sanki yani daha afilli bir saç modeli olabilirdi diye düşündüm:26:

cok tesekkür ederim canım :)) ya ben sade saç modellerini seviyorum abartı o maşalar dağınık topuzlar hem klasik hem de göz yoruyo gibi geliyo bana :)) hatta saç provasında daha sadeydi saçım ama kuaför chanel modeli yapalım diyee son dakika da ikna etti beni :))

Cok güzel bir elbise.. Rengide cok hos.. Yakismis:)
Mutluluklar..

cok tesekkür ederim :)

Canım çok güzel olmuşsun. allah tamamına erdirsin..bende mayısta nişanlanıcam inş. Resimlerde gördüğüm kadarıyla seninde tenin benimki gibi süt beyaz :30: bende bu renk nişanlık istiyorum nerede diktirdin birde renk olarak ne söyledin canım ben bu rengi toz pembe olarak biliorum ama pudra olduğunu idda edenler var :52: resimlerde de tam rengi çıkmamış olabilir o yüzden bi sormak istedim :49:

Canım çok güzel olmuşsun. allah tamamına erdirsin..bende mayısta nişanlanıcam inş. Resimlerde gördüğüm kadarıyla seninde tenin benimki gibi süt beyaz :30: bende bu renk nişanlık istiyorum nerede diktirdin birde renk olarak ne söyledin canım ben bu rengi toz pembe olarak biliorum ama pudra olduğunu idda edenler var :52: resimlerde de tam rengi çıkmamış olabilir o yüzden bi sormak istedim :49:

cok tesekkür ederim darısı başına :)) evett canım bende beyaz tenliyim elbisem toz pembe pudra pembesiyle alakası bile yok :))) istanbul bakırköyde diktirdim.

cok tesekkür ederim darısı başına :)) evett canım bende beyaz tenliyim elbisem toz pembe pudra pembesiyle alakası bile yok :))) istanbul bakırköyde diktirdim.

rica ederim çok yakışmış canım renk süper sende öylesin tabi :) özelden diktirdiğin yerin adını söyleyebilir misin canım bende avcılarda oturuyorum bakırköyde bir sürü yer gezdim ama hiç buna benzer nişanlık göremedim

uyum süper..elbise süper...kız süper.:nazar:

ayy cok tesekkürr ederim cok mutlu oldum yorumu okuyunca :))

rica ederim çok yakışmış canım renk süper sende öylesin tabi :) özelden diktirdiğin yerin adını söyleyebilir misin canım bende avcılarda oturuyorum bakırköyde bir sürü yer gezdim ama hiç buna benzer nişanlık göremedim

canım ben capacity nin orda diktirdim yaklasık 2.500TL civarı tuttu ama benim diktirdiğim yeri kesinlikle tavsiye etmiyorum gelinligimide orda asla diktirmem. Ben 3 ay önceden gittim ay gec kalmıssın falan dediler sonrada kendileri sürekli bahanelerle dikimi ertelediler 1 ay prova icin bekledim güpürümü cok kötü bi renge boyadılar istemedim yeniden başka güpürü boyadılar nişanımdan 10 gün önce teslim alacagımı söylediler nişandan 15 20 gün önce diktiler ve arkadan bir sürü potluk oldu kaç kere gidip geldim cumartesi günü nişanım vardı perşembe artık nolursa olsun diyip ancak 2 gün önce elbisemi alabildim ama allahtan o potluk kalmamıstı. hic ama hic tavsiye etmiyorum.

birde yer için özel mesaj atarsan adını ordan yazayım.

ayy cok tesekkürr ederim cok mutlu oldum yorumu okuyunca :))

canım ben capacity nin orda diktirdim yaklasık 2.500TL civarı tuttu ama benim diktirdiğim yeri kesinlikle tavsiye etmiyorum gelinligimide orda asla diktirmem. Ben 3 ay önceden gittim ay gec kalmıssın falan dediler sonrada kendileri sürekli bahanelerle dikimi ertelediler 1 ay prova icin bekledim güpürümü cok kötü bi renge boyadılar istemedim yeniden başka güpürü boyadılar nişanımdan 10 gün önce teslim alacagımı söylediler nişandan 15 20 gün önce diktiler ve arkadan bir sürü potluk oldu kaç kere gidip geldim cumartesi günü nişanım vardı perşembe artık nolursa olsun diyip ancak 2 gün önce elbisemi alabildim ama allahtan o potluk kalmamıstı. hic ama hic tavsiye etmiyorum.

birde yer için özel mesaj atarsan adını ordan yazayım.

Gerçekten mi canım çok üzüldüm başına bir sürü talihsizlik gelmiş :( benimde en büyük korkum o şuan nişanıma 5.5ay var ocakta diktirmeye başlıcam ama nişanım nisanda diyicem herkes bu taktiği öneriyor bana :) bende öyle yapıcam allah inş sıkıntısız insanlara düşürür beni :) özelden msj atıyorum hemen

Yok kebirecim en geç subatta dikime başlansın ki mart nisanda biter sonra deişiklik istersem halletmek kolay olur :) sona kalırsam dona kalırım walla :D

Back