• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri işte lafraise nisanlandıı vee elbisesi :))

elbiseni,elbisenın rengini,saçını,makyajını kısacası herşeyinle çok güzel olmuşsun
Bİr ömür mutluluklar

harika olmuş,mutluluğun daim olur inşalla canım,kıyafetin de mekan da harika,nişanlınla renk uyumun da mükemmel.nerde yaptın nişanı,hangi il ve mekan:)

harika olmuş,mutluluğun daim olur inşalla canım,kıyafetin de mekan da harika,nişanlınla renk uyumun da mükemmel.nerde yaptın nişanı,hangi il ve mekan:)

canım cok tesekkür ederim cok incesn:) mesaj at istersen merak ettiklerini hepsini orda yanıtlim :)))

tatttllıımm cok tesekkür ederim senin resimleridee bekliyoruzz meraklaaa :)) ama ne cabuk gecti degil mi :((

Açtığım konulardan gir bak kuzumm ekledim resimlerimi:61:ewet ya en kötü yanı o oldu hiç doyamadık duğundede bole olucak nasıl geçti anlamycaz 3gun 3gecemi yapsak napsak:9:

Canım ne şeker olmuşsun öyle, pembiş pembiş:16: elbisen, saçın harika olmuş. Çok yakışmışsınız. Allah tamamına erdirsin canım:29:

kızlaaaaar cok tesekkürr ederim cok mutlu oluyorum böyle güzel yorumları okudukca cokkk tesekkür ederim :))

Canım ne şeker olmuşsun öyle, pembiş pembiş:16: elbisen, saçın harika olmuş. Çok yakışmışsınız. Allah tamamına erdirsin canım:29:

ayyyayayyay cok tesekkürr ederimm cok mutlu oldum :)) amiiiiiiinn insallahhh :) :nazar:

bayıldım canım harika olmuşsun. benim de nişanlık rengim bu ve sanırım bende özel dikime gidicem çünkü piyasada pek bulamıorum. ne kadar mal oldu nereye diktirdin gibi sorularım var ama özel mesaj atamıorum :) konuşmak istioruuuummmm :52:

Allah tamamını erdirsin bitanem çok güzel olmuşsn elbisenin rengi çok yakışmış ssana . :nazar:

ayyy ayy ayy ecemmmm maşallah harika olmuşsun bayıldımmmm hayırlı olsun inşallah canım benim rabbim ayırmasın mutluluğunuz daim olsun:66::66:

elbisende sende çok güzelsin maşalah mutlulıuklar dilerim bir ömür boyu elbisen kuzenime seçtiğim nişanlık rengi ve modeli oda diktirmişti güzel bi seçim gerçekten

kızlaaaar hepinize ayrı ayrı cok tesekkürr ederimm :)) isteyenlere daha güzelleri nasip olsun insallah :))

ayyy ayy ayy ecemmmm maşallah harika olmuşsun bayıldımmmm hayırlı olsun inşallah canım benim rabbim ayırmasın mutluluğunuz daim olsun:66::66:

yaa sedoss gercekten begendin mi hemşerim.. amiiiiiin hepimiziiiiiii inşallahh :)) dügününee az kaldııııııııı heyecan doruktaaa allah yardımcın olsun :)))

elbisende sende çok güzelsin maşalah mutlulıuklar dilerim bir ömür boyu elbisen kuzenime seçtiğim nişanlık rengi ve modeli oda diktirmişti güzel bi seçim gerçekten

cokkk tesekkürr ederim canım :) ben bu elbiseyi nişanlık olarak görmemiştim :) bir gelinlik modeliydi tatlım bu.. renginide nişanlım seçti :))

Son düzenleme:
tebrik ederim
dışarda çekilen resimler hani baharda hangi ağaçtı hatırlamıyorum ama tam bu renk çiçekler açardı
bir meyve ağacı anımsayamadım onu anımsattı bana
çok şeker olmuşsunuzz

Back