Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah mutlu etsin
düğün resimlerini de en kısa zamanda bekliyoruz
ecemcim hayırlı olsun nişanın. rabbim devamını da hayırlısıyla nasip etsin inşallah. bizde sedanın düğününü yaptık,.düğün telaşından nete bile giremedik ...epey oldu kk ya giremeyeli yeni gördüm resimleri. nişanlığına da bayıldım bu arada.
tesekkür ederim amiiiinnnn insallahhhh :)) evet bakıyorum size hep ikinizde girmiyorsunuz. cok sükür sizde o telaslardan kurtuldunuz, hayırlı ugurlu olsun. allah utandırmasın. geldi mi o cadıı balayındann.
tesekkür ederim vallahi kac ay bekledim nişanlıgımın bitmesini işlemelerini insallah degmistir :))
amin canım iyi dileklerin için teşekkürler. cadı balayından geldi evini kendi dizdi (düğünden önce yetiştiremedik evi).bende daha görmedim evini; halen elazığdayım yarın akşam istanbula gidiyorum. nişanlığın için beklediğin zamana değmiş değmiş:) fotoğraflara baktım da oynarken bayağı da döktürmüşsünüz anlaşılan... Allah içinize sindirsin.
pek güzelsin maşallah
hadi bakalım hayırlı olsun sedoşta girince resimleri paylasır :)) iyi yolculuklaarr memleketin havasını getir buralara :)) sormaaa hiç oturmadım vallahi erkek tarafı demistir bu ne oynak gelin diyee :)))
sağolasın canım. sedoş bi süre daha kk ya giremez sanırım. iyi yapmışsın canım bi daha olmayacağına göre en güzel şekilde geçirilmeli nişan - düğün v.s
Bizde döktük kurtlarımızı ayakkabılarım çok rahatsız olmasına rağmen umursamadım oynadıkça uyuştu ayağım ooooh canıma değsin. haaa unutmadan memleket havası getirdim; balona doldurdum.
modeli de rengi de size çok yakışmış tebrikleeer :)
güsel olmussun tbriklerr:)
çokk beğendim elbisenizi.mutluluklar dılerım.
Elbisen süperrrr :) Allah mutlu mesut etsın..
Hayırlı olsun ayyy elbisen harika nazar değmesin