• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri işte lafraise nisanlandıı vee elbisesi :))

Canım elbisende sende çok şekersin.Mutluluklar dilerim:81:

tebrik ederim
dışarda çekilen resimler hani baharda hangi ağaçtı hatırlamıyorum ama tam bu renk çiçekler açardı
bir meyve ağacı anımsayamadım onu anımsattı bana
çok şeker olmuşsunuzz

keske bende yardımcı olabilseydm ama bilmiyorum ki :)))

cok tesekkür ederim cok incesiniz :)

Elbisene bayıldım cnm çok çok yakışmış..Allah tamamına erdirsin..:nazar:

elbisen çok güzel şık duruyor ışıl ışıl :61:

allah tamamına erdirsin:nazar:

maaşallah canım utandım düşüncemden seni görünce ben hep nişanlık kabarık olur gelin belli olur düz elbise olunca kim gelin belli olmaz derdim demekki elbiseden elbiseye fark varmış parlıyosun herkesin içinde hiç basit kaçmamış kabarıklar bile sönük kalır bunun yanında allah tamamına erdirsin

Elbisen,rengi çok tatlı :) Allah mutlu mesut etsin.

amin canım cok tesekkür ederim düsüncelerin ve güzel niyetin için :)

canım maşallahh allah tamamına erdirsin nazar değmesin size..ama sende pamuk prenses gibi olmuşsun 41 kere maşallahh..:nazar:

ay cok tesekkür ederim ne kadar incesin cok sagol :) aminn insallah :)

maaşallah canım utandım düşüncemden seni görünce ben hep nişanlık kabarık olur gelin belli olur düz elbise olunca kim gelin belli olmaz derdim demekki elbiseden elbiseye fark varmış parlıyosun herkesin içinde hiç basit kaçmamış kabarıklar bile sönük kalır bunun yanında allah tamamına erdirsin

coookk güzel sözler bunlar canım cok tesekkür ederim :) bende nisanda pek kabarık sevmem o yüzden böyle tercih ettim ama zevkimin begenilmesine cok sevindim cok tesekkür ederim :)

Allah tamamına erdirsin inşallah
mutlu huzurlu ömrünüz olsun
tebrikler
çok güzel çok duru olmuşsun

Back