Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri işte lafraise nisanlandıı vee elbisesi :))

ecemcim hayırlı olsun nişanın. rabbim devamını da hayırlısıyla nasip etsin inşallah. bizde sedanın düğününü yaptık,.düğün telaşından nete bile giremedik ...epey oldu kk ya giremeyeli yeni gördüm resimleri. nişanlığına da bayıldım bu arada.

tesekkür ederim amiiiinnnn insallahhhh :)) evet bakıyorum size hep ikinizde girmiyorsunuz. cok sükür sizde o telaslardan kurtuldunuz, hayırlı ugurlu olsun. allah utandırmasın. geldi mi o cadıı balayındann.
tesekkür ederim vallahi kac ay bekledim nişanlıgımın bitmesini işlemelerini insallah degmistir :))

amin canım iyi dileklerin için teşekkürler. cadı balayından geldi evini kendi dizdi (düğünden önce yetiştiremedik evi).bende daha görmedim evini; halen elazığdayım yarın akşam istanbula gidiyorum. nişanlığın için beklediğin zamana değmiş değmiş:) fotoğraflara baktım da oynarken bayağı da döktürmüşsünüz anlaşılan... Allah içinize sindirsin.

hadi bakalım hayırlı olsun sedoşta girince resimleri paylasır :)) iyi yolculuklaarr memleketin havasını getir buralara :)) sormaaa hiç oturmadım vallahi erkek tarafı demistir bu ne oynak gelin diyee :)))

pek güzelsin maşallah

ayyyy cok tesekkür ederiimmmm :)

Hayırlı olsun ayyy elbisen harika nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…