Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutfağınız çok güzel..iyi günlerde kullanın..bu sıralar bizim evdede tadilat var..mutfağımı tam sizin mutfağa yakın bir tarz düşünüyorum..alt ve üst dolaplar beyaz,tezgah siyah granit ve yerlerinde döşemesini siyah düşünüyorum ama çokta kararsızım..acaba beyazmı olsun diye..birde size sorum ocağınız indüksiyonlu bende öyle düşünüyorum..ama çevremde kullanan biri olmadığı için kullanım ve yakıt işini,yani fatura karşılaştırmasını yapamıyorum...yani doğalgazla arasında ne kadar bir fark oluyor?...bende evinizin diğer bölümlerini çok merak ettim...eğer paylaşırsanız çok memnun olacağım..
![]()
tezgah altı dolaplarına ve duvar kağıdına bayıldım. Güle güle kullan canım.![]()
Ayrıntılara bakınca güzel ama tümüne bakınca biraz iç karartıcı,perdeler değişir aksesuarlar ile renklendirilirse güzel olur,ankastre fırının olduğu dolap çok ortalıkta gibi duruyo,ayrıca kiralık bir eve neden masraf yaptınız ki ev sahibi karşıladı sanırım.
mutfağı götürme şansın varsa süpermiş gerçekten,yeni evinde dediğin gibi yerler beyaz olursa bu dolaplar çok şık durur.en kısa zamanda gölnünüze göre bir ev alırsınız inşallahh..
Gayet güzel olmuş
Evet balkonunuzdaki sandalyeyi değerlendirmek iyi fikir.
Balkonuza biraz daha renk verseniz
Çok ferah olacak gibi
thiryfour akatılıyorum bence o bosluga masa al
mutfak cok guzel bar massaıyla rahat edemezsınız yerken falan
ıyı gunlerde oturun
güzel bir mutfak olmuş güle güle kullan.perdeye gelince zebra güzel olur diye düşünüyorum.bende mutfağımda kullandım gayet şık duruyor.sayfama bakabilirsin.hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum başlığı altında bulabilirsin.sağlıcakla kal
bence aralarına bir renk katmalısın.. kırmızı ve ya mor kusursuz olur...
hmm mesela nerye katsam?? dekor almadim daha,bar aldigimda dekorunu kirmizi yapsam??
aksesuarlarını kırmızı alabilirsin canım..
mesela kavanoz takımı, baharatlık, küçük ev aletleri, sürekli kullanacağın bir ekmek kızartma makinası, vs..
ya da tekstillerin kırmızı olabilir..mesela perdeni kırmızı tonlarında katlamalı yaptırabilirsin ya da masa alırsan masa örtüsü, sandalyeler ya da sandalyelerin minderleri kırmızı olabilir..gibi..
mutfak bu haliyle sanki hiç kullanılmıyor gibi durmuş..
iyi günlerde kullan mutfağını..
çok hoş mutfağın güle güle otur ,yalnız bişi sorucam ocağın cam tablalı ve zor oluyor mu temizliği ben öyle almayı düşünüyorum ama çiziliyor ve yemek yaparken bişi dökülsün anında kuruyor dendi?
ben kesinlikle tavsiye ederim aksine temizligi cok basit,normal bi teizlik ürünüyle temizleyebilirsin,hani su krem kivaminda olanlradan marka bilemicem :26:
onlardan hafif dökünce tertemiz yapiyo,tabi bide markadan markaya degisiyo cam kalitesi,eger alcaksan bosch yada siemens derim...cizilme olayida öyle kolay kolay cizilmiyo,,2 seneden fazladir kullaniyom hic bi cizik falan yoktu,,bundan önceki ocagimda camdi onuda uzun kullandim o da cizilmedi hic
tsk ederim canim fikirlerin cook hos,,perdemi katlamali alamam cünkü balkona cikmak icin sürekli indir kaldir yapmak zor olur,o yüzden baska tarz bakicam..ben tezgahin üstüne kücük ev aletlerini koymayi sevmiyorum,ne bilim elimin altinda bisey olmasinama malesef onlarda siyah beyaz
ama masa aldigimda tabiki sandalyelerimi renkli almayi düsünüyorum,bide fazla bisey de yapmak istemiyorum,ev alma planlarimiz var,oraya INSALLAH istedigim gibi yaptiririm diyorum
ben kesinlikle tavsiye ederim aksine temizligi cok basit,normal bi teizlik ürünüyle temizleyebilirsin,hani su krem kivaminda olanlradan marka bilemicem :26:
onlardan hafif dökünce tertemiz yapiyo,tabi bide markadan markaya degisiyo cam kalitesi,eger alcaksan bosch yada siemens derim...cizilme olayida öyle kolay kolay cizilmiyo,,2 seneden fazladir kullaniyom hic bi cizik falan yoktu,,bundan önceki ocagimda camdi onuda uzun kullandim o da cizilmedi hic