• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iste kizlar buda benim mutfagim,zamanla evimide cekip koyacagim ;)

Ayrıntılara bakınca güzel ama tümüne bakınca biraz iç karartıcı,perdeler değişir aksesuarlar ile renklendirilirse güzel olur,ankastre fırının olduğu dolap çok ortalıkta gibi duruyo,ayrıca kiralık bir eve neden masraf yaptınız ki ev sahibi karşıladı sanırım.

mutfağınız çok güzel..iyi günlerde kullanın..bu sıralar bizim evdede tadilat var..mutfağımı tam sizin mutfağa yakın bir tarz düşünüyorum..alt ve üst dolaplar beyaz,tezgah siyah granit ve yerlerinde döşemesini siyah düşünüyorum ama çokta kararsızım..acaba beyazmı olsun diye..birde size sorum ocağınız indüksiyonlu bende öyle düşünüyorum..ama çevremde kullanan biri olmadığı için kullanım ve yakıt işini,yani fatura karşılaştırmasını yapamıyorum...yani doğalgazla arasında ne kadar bir fark oluyor?...bende evinizin diğer bölümlerini çok merak ettim...eğer paylaşırsanız çok memnun olacağım..
:nazar:

tsk ederim ;) kendi evim olsaydi yerleri kesinlikle beyaz yapardim,daha ferah gibi geliyo bana...ocagima gelince ben almanyada kaliyorum,burda hep elektrikli yani dogal gazla calisani hic görmedim desem yeridir...temizlik acisindan cok kolay..evimin diger bölümlerini en kisa zamanda eklicem canim ;) inan bu aralar cok yogunum

tezgah altı dolaplarına ve duvar kağıdına bayıldım. Güle güle kullan canım.:nazar:

tsk ederim canim ;) mutfagi kendim sectim duvar kagitlarinida esim secti ;)

Ayrıntılara bakınca güzel ama tümüne bakınca biraz iç karartıcı,perdeler değişir aksesuarlar ile renklendirilirse güzel olur,ankastre fırının olduğu dolap çok ortalıkta gibi duruyo,ayrıca kiralık bir eve neden masraf yaptınız ki ev sahibi karşıladı sanırım.

perdelerin degismesi sart evet ;) valla mutfak uzunlamasina gittigi icin anca bu sekilde yerlestirbildik,annemde söyledi,keske mutfagi karsi karsiya degilde bir duvara koysaydiniz diye,öyle nasil olurdu bilmiyorum ama diger duvar cok bos kalirdi diye düsünüyorum...almanyada genelde herkes mutfagini kendisi aliyo,nadir evlerde mutfak oluyo,ama tasincagin zaman götürüyosun tekrar,bu mutfagi ben her eve uyar diye aldim,yani u yada L seklinde alsam heryer uymuyodu..Insallah kendi evim olurda daha güzel seyler yaptiririm..mesela yerleri falan bembeyaz yaptirmak istiyorum...o zaman daha acar mutfagimi...simdilik bu kadar yapabildik,esim ögrenciydi yeni yeni yapabiliyoz

mutfağı götürme şansın varsa süpermiş gerçekten,yeni evinde dediğin gibi yerler beyaz olursa bu dolaplar çok şık durur.en kısa zamanda gölnünüze göre bir ev alırsınız inşallahh..

mutfağı götürme şansın varsa süpermiş gerçekten,yeni evinde dediğin gibi yerler beyaz olursa bu dolaplar çok şık durur.en kısa zamanda gölnünüze göre bir ev alırsınız inşallahh..

aminn INSALLAH aliriz,simdi kiralik evi istedigin gibi yerlerini yapamiyosun,istesen yaparsin ama bosuna harcama geliyo bana...kendi evime cikarken özel mutfak monte ekibi cagircam öyle tasitcam,yani bizimkilerine güvenemem ;)

Gayet güzel olmuş
Evet balkonunuzdaki sandalyeyi değerlendirmek iyi fikir.
Balkonuza biraz daha renk verseniz
Çok ferah olacak gibi

thiryfour akatılıyorum bence o bosluga masa al
mutfak cok guzel bar massaıyla rahat edemezsınız yerken falan
ıyı gunlerde oturun

güzel bir mutfak olmuş güle güle kullan.perdeye gelince zebra güzel olur diye düşünüyorum.bende mutfağımda kullandım gayet şık duruyor.sayfama bakabilirsin.hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum başlığı altında bulabilirsin.sağlıcakla kal

Gayet güzel olmuş
Evet balkonunuzdaki sandalyeyi değerlendirmek iyi fikir.
Balkonuza biraz daha renk verseniz
Çok ferah olacak gibi

masa demek isteniz sanirim ;) evet onu boyamayi düsünüyorum beyaza..cicek falan almayi düsündüm ama böcek falan girer eve diye vazgectim :1: Fazlaca tirstigim icin :1: aslinda günes enerjili lambalarim vardi heryerinde,oglum 1 bucuk yasinda korkuyorum sandalyeyi cekip almak ister diye kaldirdim hepsini,seneye artik INSALLAH takarim,

thiryfour akatılıyorum bence o bosluga masa al
mutfak cok guzel bar massaıyla rahat edemezsınız yerken falan
ıyı gunlerde oturun

valla kizlar bakalim belki ev alma fikrimiz var simdilik bisey almak istemiyorum..

güzel bir mutfak olmuş güle güle kullan.perdeye gelince zebra güzel olur diye düşünüyorum.bende mutfağımda kullandım gayet şık duruyor.sayfama bakabilirsin.hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum başlığı altında bulabilirsin.sağlıcakla kal

syfana bakacam ;) ama sade beyaz alip kenarlarinada bi renk katmayi düsünüyorum

bence aralarına bir renk katmalısın.. kırmızı ve ya mor kusursuz olur...

hmm mesela nerye katsam?? dekor almadim daha,bar aldigimda dekorunu kirmizi yapsam??

aksesuarlarını kırmızı alabilirsin canım..
mesela kavanoz takımı, baharatlık, küçük ev aletleri, sürekli kullanacağın bir ekmek kızartma makinası, vs..
ya da tekstillerin kırmızı olabilir..mesela perdeni kırmızı tonlarında katlamalı yaptırabilirsin ya da masa alırsan masa örtüsü, sandalyeler ya da sandalyelerin minderleri kırmızı olabilir..gibi..
mutfak bu haliyle sanki hiç kullanılmıyor gibi durmuş..
iyi günlerde kullan mutfağını..

aksesuarlarını kırmızı alabilirsin canım..
mesela kavanoz takımı, baharatlık, küçük ev aletleri, sürekli kullanacağın bir ekmek kızartma makinası, vs..
ya da tekstillerin kırmızı olabilir..mesela perdeni kırmızı tonlarında katlamalı yaptırabilirsin ya da masa alırsan masa örtüsü, sandalyeler ya da sandalyelerin minderleri kırmızı olabilir..gibi..
mutfak bu haliyle sanki hiç kullanılmıyor gibi durmuş..
iyi günlerde kullan mutfağını..

tsk ederim canim fikirlerin cook hos,,perdemi katlamali alamam cünkü balkona cikmak icin sürekli indir kaldir yapmak zor olur,o yüzden baska tarz bakicam..ben tezgahin üstüne kücük ev aletlerini koymayi sevmiyorum,ne bilim elimin altinda bisey olmasin :1: ama malesef onlarda siyah beyaz :1: ama masa aldigimda tabiki sandalyelerimi renkli almayi düsünüyorum,bide fazla bisey de yapmak istemiyorum,ev alma planlarimiz var,oraya INSALLAH istedigim gibi yaptiririm diyorum

Çok şık bi mutfakmış Allah daha da iyilerini kendi evinizde nasip etsin inşallah size. Bizimde böyle güzel yuvalarımız olur umarım.

çok hoş mutfağın güle güle otur ,yalnız bişi sorucam ocağın cam tablalı ve zor oluyor mu temizliği ben öyle almayı düşünüyorum ama çiziliyor ve yemek yaparken bişi dökülsün anında kuruyor dendi?

çok hoş mutfağın güle güle otur ,yalnız bişi sorucam ocağın cam tablalı ve zor oluyor mu temizliği ben öyle almayı düşünüyorum ama çiziliyor ve yemek yaparken bişi dökülsün anında kuruyor dendi?

ben kesinlikle tavsiye ederim aksine temizligi cok basit,normal bi teizlik ürünüyle temizleyebilirsin,hani su krem kivaminda olanlradan marka bilemicem :26:
onlardan hafif dökünce tertemiz yapiyo,tabi bide markadan markaya degisiyo cam kalitesi,eger alcaksan bosch yada siemens derim...cizilme olayida öyle kolay kolay cizilmiyo,,2 seneden fazladir kullaniyom hic bi cizik falan yoktu,,bundan önceki ocagimda camdi onuda uzun kullandim o da cizilmedi hic

ben kesinlikle tavsiye ederim aksine temizligi cok basit,normal bi teizlik ürünüyle temizleyebilirsin,hani su krem kivaminda olanlradan marka bilemicem :26:
onlardan hafif dökünce tertemiz yapiyo,tabi bide markadan markaya degisiyo cam kalitesi,eger alcaksan bosch yada siemens derim...cizilme olayida öyle kolay kolay cizilmiyo,,2 seneden fazladir kullaniyom hic bi cizik falan yoktu,,bundan önceki ocagimda camdi onuda uzun kullandim o da cizilmedi hic

çelişkide kaldım bak şimdi benzaten bosch istiyorum bakalım nasip artık dikkate alıcam dediklerini:34:

tsk ederim canim fikirlerin cook hos,,perdemi katlamali alamam cünkü balkona cikmak icin sürekli indir kaldir yapmak zor olur,o yüzden baska tarz bakicam..ben tezgahin üstüne kücük ev aletlerini koymayi sevmiyorum,ne bilim elimin altinda bisey olmasin :1: ama malesef onlarda siyah beyaz :1: ama masa aldigimda tabiki sandalyelerimi renkli almayi düsünüyorum,bide fazla bisey de yapmak istemiyorum,ev alma planlarimiz var,oraya INSALLAH istedigim gibi yaptiririm diyorum

Ama aklın katlamalı perdede kalırsa, dene derim...benim blogumda mutfağımın fotoğrafı da var Smyrnetalya: Temmuz 2012, ben de katlamalı perde kullandım, çok memnunum..
zaten balkon perdesi genelde akşam yatarken kapanıyor, gün boyunca mutfak aydınlık olmak durumunda..
evet renkli sandalyeler çok yakışır bu mutfağa:34:
Allah gönlüne göre versin canım, dilerim en kısa zamanda istediğin eve kavuşursun

ben de kesinlikle bosch ya da siemens diyorum, her ikisini de kullanıyorum evde, eski evimde de buzdolabım ve fırınım bosch idi, şimdi siemens, çok seviyorum

Back
X