• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iste kizlar buda benim mutfagim,zamanla evimide cekip koyacagim ;)

çelişkide kaldım bak şimdi benzaten bosch istiyorum bakalım nasip artık dikkate alıcam dediklerini:34:

bosch alcaksan korkma derim,kaliteli cok mallari,zaten siemens ve bosch ayni,,bide servis olayi önemli,siemens hemen ilgileniyo,bosch kullanmadigim icin bilemicem nasil servisi..

Ama aklın katlamalı perdede kalırsa, dene derim...benim blogumda mutfağımın fotoğrafı da var Smyrnetalya: Temmuz 2012, ben de katlamalı perde kullandım, çok memnunum..
zaten balkon perdesi genelde akşam yatarken kapanıyor, gün boyunca mutfak aydınlık olmak durumunda..
evet renkli sandalyeler çok yakışır bu mutfağa:34:
Allah gönlüne göre versin canım, dilerim en kısa zamanda istediğin eve kavuşursun

bloguna baktim cok hos canim mutfagin,bide burda paylassan ;) yemek yaptigim icin bakamadim tam ama iyice incelicem ;)
bak iste soktunuz aklima katlamali perdeyi :1: aminnn INSALLAH canim,hayirlisi

bosch alcaksan korkma derim,kaliteli cok mallari,zaten siemens ve bosch ayni,,bide servis olayi önemli,siemens hemen ilgileniyo,bosch kullanmadigim icin bilemicem nasil servisi..

bloguna baktim cok hos canim mutfagin,bide burda paylassan ;) yemek yaptigim icin bakamadim tam ama iyice incelicem ;)
bak iste soktunuz aklima katlamali perdeyi :1: aminnn INSALLAH canim,hayirlisi

Bosch2un servisiyle Siemens'in servisine aynı kişiler geliyor, benim evde bir bölüm eşya Siemens, bir bölümü Bosch, eve taşınırken aradığımda aynı kişi gelmişti..evet anında geliyor, randevulara çok sadıklar.

Eclin benim evimin bir bölümü var burada..http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/548308-smyrnein-evi.html ama tüm fotoğrafları koyamadım, sonra da kaldı öyle..zaten genelde millet blogtan takip ediyor..

katlamalı perde eğer evde sigara içilmiyorsa hem çok kullanışlı, hem de çok şık bence :-) aklına birşey takılırsa, dilediğin zaman sorabilirsin..
sevgiler

dilek canım mutfağına bayıldımm:16:süperrrr..:nazar::nazar::nazar::nazar:yakın olsaydık bu güzel mutfkda yemek yerdim:1:

mutfağına bayıldım ama çok siyah geldi bana bence mutfaklar iç açan mekanlar olmalı siyahın içine başka renklerde koyabilirsin tabi bu benim fikrim ama dizaynına ankastrelerine bayıldım:nazar::16:

Bosch2un servisiyle Siemens'in servisine aynı kişiler geliyor, benim evde bir bölüm eşya Siemens, bir bölümü Bosch, eve taşınırken aradığımda aynı kişi gelmişti..evet anında geliyor, randevulara çok sadıklar.

Eclin benim evimin bir bölümü var burada..http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/548308-smyrnein-evi.html ama tüm fotoğrafları koyamadım, sonra da kaldı öyle..zaten genelde millet blogtan takip ediyor..

katlamalı perde eğer evde sigara içilmiyorsa hem çok kullanışlı, hem de çok şık bence :-) aklına birşey takılırsa, dilediğin zaman sorabilirsin..
sevgiler

senin evinede bayildim,canim..katlamali perdelere baktim,zaten bi kac ay icinde buzdolabini karsiya gecirip yerine tezgahi uzatip iki tanede bar sandalyesi koycam,duvarada ya regal yada resim tablosu takmayi düsünüyorum,gecenlerde bar sandalyelerimi aldim hazir,simdi tek tezgah almam gerekiyo,onada bakiyorum..yapildigi zaman eklcem

dilek canım mutfağına bayıldımm:16:süperrrr..:nazar::nazar::nazar::nazar:yakın olsaydık bu güzel mutfkda yemek yerdim:1:

canim arkadasim cok saol :54: keskeee yakin olsaydik yaaa,mert pasayla yigit pasa beraber büyürlerdi

mutfağına bayıldım ama çok siyah geldi bana bence mutfaklar iç açan mekanlar olmalı siyahın içine başka renklerde koyabilirsin tabi bu benim fikrim ama dizaynına ankastrelerine bayıldım:nazar::16:

ilerki zamanlarda eklicem,tsk ederim

ya cnm mutfağın çok güzel halının markasını öğrenebilirmiyim

tsk ederim,markasi idol canim

tek kelimeyle süper küçük balkonada bayıldım

cok tsk ederim ;)

hmm mesela nerye katsam?? dekor almadim daha,bar aldigimda dekorunu kirmizi yapsam??
kesinlikle renk katmalısın kısmına katılıyorum çok şık ama çok birbirini söndüren bir görüntüsü var böyle. tüllerini çok canli bir renk kullanabilirsin, petrol, yada çingene pembesi gibi, halını da öyle. duvar boyanı değiştiremezsin ama avizeni renkl,i tercih edebilir ve duvarlara tablo asabilirsin. ben gri siyah ve beyazın tek başına bir arada uyumunu pek sevmiyorum. mutlaka renk istiyor daha modern görünmek için... ufak tefek aksesualar kullanrak o rengi katabilirsin:)

Çok beğendim, güle güle oturun. Yalnız kesinlikle bir kırmızı katılmalı bu mutfağa ;):21:

Dolaplarınız halınız herşeyiniz çok güzel ama çok grili siyahlı bence renk verin biraz.

kesinlikle renk katmalısın kısmına katılıyorum çok şık ama çok birbirini söndüren bir görüntüsü var böyle. tüllerini çok canli bir renk kullanabilirsin, petrol, yada çingene pembesi gibi, halını da öyle. duvar boyanı değiştiremezsin ama avizeni renkl,i tercih edebilir ve duvarlara tablo asabilirsin. ben gri siyah ve beyazın tek başına bir arada uyumunu pek sevmiyorum. mutlaka renk istiyor daha modern görünmek için... ufak tefek aksesualar kullanrak o rengi katabilirsin:)

INSALLAH en kisa zamanda bol bol renklendirip eklerim yeni fotolari buraya..perdeler kesinlikle renkli olcak

Çok beğendim, güle güle oturun. Yalnız kesinlikle bir kırmızı katılmalı bu mutfağa ;):21:

tsk ederim :16: kirmizi ilk tercihim bide petrol mavisi arasinda gidip geliyorum :26:

Dolaplarınız halınız herşeyiniz çok güzel ama çok grili siyahlı bence renk verin biraz.

tsk ederim :16:

kırmızı aksesuar eksik. çok siyah olmuş. biraz renk lazım

mutfağınız çok güzel ama bana çok soğuk geldi.orayı ısıtacak renkler katmalısınız.
bir tablo,kırmızı ayrıntılar kullanabilirsiniz.güle güle oturun..

Back
X