Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim Mutfagin cok güzel,
duvar kagida cok uyum saglamis mutfaginin renklerine...
Aradaki siyah seritlerin desenlerine bayildim, hic görmemistim burdaki mutfak magazalarinda...
Beyaz, Gri ve Siyah cok yakisiyor zaten. Benim salonumda kullandigim renkleri sen mutfaginda kullanmisin :)
Buz dolabinin karisindaki duvar cok bos kalmis, oraya $ik bi masa veya bar alabilirsin bencede.
Böyle yarim gibi kalmis mutfagin, sanki daha yeni tasinmisinda tamamlayamisin gibi...
Evinin diger kisimlarini merak ediyorum simdidecok mu merakliyim ne?
Cok zevklisin arkadasim, güle güle kullan mutfagini...
çok hoş olmuş güle güle,sağlıkla oturun inşallah.Evinizin diğer bölümlerini de bekliyoruz.
çok güzel bi mutfak insan bu mutfakta yemek pişirmeye kıyamaz ki etraf batacak diye :)
çok güzel güle güle kullanın...fakat biraz karanlık gibi sanki...herşey siyah olunca sanırım...
bence aralarına bir renk katmalısın.. kırmızı ve ya mor kusursuz olur...
hmm mesela nerye katsam?? dekor almadim daha,bar aldigimda dekorunu kirmizi yapsam??
ne bileyim duvarın bir kısmını kırmızı yapabilirsin, kırmızı bar sandalyesi alabilirsin.. avizeyi o renk alabilirsin ve ya halı olabilir..mutfağın çok güzel fakat biraz kasvetli.. birazda çiçek koyarsan süpper olur![]()
çok güzel güle güle oturun.halınızın markası ne acaba?
Tanrım tarzın farkın farkın tarzın :) bayıldımmmmm tarz bir mutfak bayıldım <3
çok güzel canım.güle güle oturun.
güzel bi mutfak ama aksesuarlarda çarpıcı bi renk aradım.herkes siyah beyaza kırmızıyı yakıştırır ama mor benim daha hoşuma gidiyor.ama çok yoğun kullanmamak gerek ki insanın üstüne üstüne gelmesin.mesela bulaşık deterjanlığın mor olabilir aksesuar olarak mor bi saat.perdeni de değiştirceni söylemişsin içinde mor detaylar olan bi perde bi de bar masası beyaz ama sandalyesi mor olursa bence çok hoş olur.
mutfağın çok güzel öncelikle canım güle güe otur siyah beyaz bir mutfağa illaki kırmızı rengi önerirler ama ben asla tavsiye etmem siyah beyaz kırmızı üçlüsü artık gına geliyor diyebilirim.esasen siyah beyaz mutfağına turkuaz.pembe .açık yeşil renkleri kullanarak ortama hareketlilik katabilirsin canım çünkü mutfağın her rengi almaya müsait bence aksesuarlarını halını perdeni masa ve sandalyeni pembeden yana kullanmalısın ki mutfağının havası yumuşasın.