- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlardan anladığım kadarıyla sadece eski sevgilisi değil, burdakılar bile kıskanmış.
Ah biz aslan burçlarıAkrep-Aslan birlikteliği gibi geldi bu arada
Her 5 6 yılda bir karmalaşıyorlarmış sonra falanPeki ya şimdi karma çocuğa geçmedi mi o da hırslanıp ileride kızla karşılaştığında kız öğün atlayıp fazla mesai yaptığı beyazyakalı işinden bahsederken mahzun o ise Çin deki uluslararası bir şirkette cio olduğunu söylerse bu sefer de sıra kıza geçmez mi![]()
Teşekkürler. Aynı zamanda uzaktan da akrabam. Kimya Mühendisliği.Heyecanlı bi intikam hikayesi okurum diye gelmiştim :)
Nihayetinde birisine hırslanıp güzel bir üniversite kazanmış arkadaşınız!
Hangi bölüm?![]()
Sıradan bir şehir derken?pek iyi bir sonuç elde edememiş ve sıradan bir şehrin üniversitesini kazanmış
Daha önce hiç azimle çalışıp başaran insana rastlamadınız sanırımKesin yaşanmıştır bu olay
Yazmak istemedim ama sordunuz madem söyleyeyim. Çocuk Samsun'u kazanmış. Ha buradan Samsun'da okumak kötüdür gibi birşey dediğimi çıkarmayın lütfen. Çocuk çok atıp tutup herşeyi herkesi küçümseyen bir kişiydi onu belirtmeye çalışıyorum.Sıradan bir şehir derken?![]()
Cok rastladım ama böylesine değil :)Daha önce hiç azimle çalışıp başaran insana rastlamadınız sanırım![]()