İşte intikam böyle alınır

Hiç de intikamlik bir hikaye göremedim. Adam madem narsist , huysuz birisi tanımaya başlayınca ayrıl.
Hem ayrılmayıp hem terkedildince böyle intikam almaya çalışmak çok sacma
Ha eğer ayrılan kızsa ayrıldığı yetmezmiş gibi bir de cocuk için intikam planları yapması daha saçma :)
Yine de hırs yapmış kazanmış, aferin.
Bana Akrep-Aslan birlikteliği gibi geldi bu arada

Peki ya şimdi karma çocuğa geçmedi mi o da hırslanıp ileride kızla karşılaştığında kız öğün atlayıp fazla mesai yaptığı beyazyakalı işinden bahsederken mahzun o ise Çin deki uluslararası bir şirkette cio olduğunu söylerse bu sefer de sıra kıza geçmez mi :KK70:
Her 5 6 yılda bir karmalaşıyorlarmış sonra falan :D

O yas araligi icin ibretlik bir hikaye olabilir tabiki neden olmasin:)
Simdi soyle soyliym odtulu olmak ayricaliktir. Gerci bu bizim okulun sloganiydi ama neyse. Su da bir gercek. Muhendislik odtude tip hacettepede iibf mulkiyede okunur. Yani sunu itiraf etmek gerekir ki odtunun iibf bolumlerini cok da saapmamak lazim. Ama dilini ogrenir misiin ogrenirsin. Ote yandan ortalama bir mulkiyeli kadar bilgili olmadiklarini iddi ediyorum.
Ve her seye ragmen odtulu oldugun icin ondesindir bu da bir gercek

Heyecanlı bi intikam hikayesi okurum diye gelmiştim :)
Nihayetinde birisine hırslanıp güzel bir üniversite kazanmış arkadaşınız!
Hangi bölüm? :KK51:
Teşekkürler. Aynı zamanda uzaktan da akrabam. Kimya Mühendisliği.

Sıradan bir şehir derken?:işsiz:
Yazmak istemedim ama sordunuz madem söyleyeyim. Çocuk Samsun'u kazanmış. Ha buradan Samsun'da okumak kötüdür gibi birşey dediğimi çıkarmayın lütfen. Çocuk çok atıp tutup herşeyi herkesi küçümseyen bir kişiydi onu belirtmeye çalışıyorum.

Erkek egoloymus ama kizda ondan asagi kalmaz. Ayrilmalarida isabet olmus, birbirlerine nispet yapa yapa nereye kadar yani:))

Bu durumda intikam goremedim

Benim hic mürekkep yalamıslıgım yok ama,pek cok kisiden daha cok kafam çalışır. Cok şükür. Odtü de okuyunca ne oluyormus ki yani. Benim esim 3 universiteyi de terk etmiş bilgisayari kabloları elektirigi cok iyi bilir kafasi zehir gibi çalışır ama cokta kültürlü biri degil bircok seyi benden öğrendi. Siyaset hakkinda bile benle konuşamaz bile:işsiz: ve bahsettigim okullar cok yuksek puanli okullar ama bitirememis degistirmis yillari gecmis diploma yok.Bence kimse kendine cok guvenmesin kimin ne olcagi belli olmaz arkadasin da az degilmis ama yani

Back
X