İşte intikam böyle alınır

guldenel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
11
9
1
46
Bu forumda sık sık görüyorum intikam nasıl alınır diye soran kadınları... Tanık olduğum bir olayı yazayım dedim. Tam iç yağlarını eritmelik...
Benim bir yakınımın sevgilisi inanılmaz kibirli,narsist bir insan idi. Her fırsatta kızı ezmeye çalışır,kendisini göklere çıkarırdı. Kendisinin çok zeki olduğunu iddia ederdi. İkiside üniversite sınavına hazırlanıyordu geçen yıl... Bu çocuk tabi havalardaydı ben ODTÜ'ye gireceğim deyip duruyordu. Bu kız o hırsla bir hızlandı ve sınavdan muhteşem bir puan çıkardı. Bu çocuk da kendine çok güveniyor ya, çok bilen çok yanılır misali sınavdan pek iyi bir sonuç elde edememiş ve sıradan bir şehrin üniversitesini kazanmış. Tabi bu arada kızla ayrılar. Kız çocuğun hangi üniversiteye girdiğini ortak arkadaşlarından öğreniyor. Çocuk kızın nereyi kazandığını bilmiyor yani. Geçenlerde biz bu kızla dışarıya cikmiştik. Derken o çocukla karşılaşmayalım mı? Ayaküstü sohbetten sonra konu üniversitelere geldi tabi :) Kız hemen sordu imalı imalı, neresi oldu diye. Çocuk birazda mahcup bir şekilde cevap verdi. Hani çok atıp tutuyordu ya. Bunun üzerine çocuk sordu ya senin neresi oldu diye. Kız çocuğun gözlerinin içine bakarak, ODTÜ dedi. Ama o anı görmeliydiniz çocuk oraya meteor düşse o kadar şok olabilirdi. Sonra da kız, Ya kusura bakma şimdi biraz işim var gitmem gerekiyor. Kendine iyi bak,okul hayatında başarılar dilerim dedi ve oradan ayrıldık :)

Odtü cok cok kaliteli bi okul bence ama her bölümü ayni degil ki, simdi bilgisayar muhendisligi ile dusuk puanli ve is alani olmayan baska bi mühendislik (alinanlar olabilir diye bunu orneksiz biraktim) ayni mi?
Dil egitimini cok basarili buluyorum ayrica..
Ha havalanmaya luzum var mi? Tabii ki hayır.. Al egitimini geç :KK53:

Bu intikam degil de intikamcik olmuş.

ODTÜ'lu havasi da cidden gereksiz.
Birde i love odtu tişörtlerini kesinlikle her pazar markette birinin üstünde görüyorum.
Sonra baktim çantası da varmış.

Bence bu bir intikam örneği değil. Kız çalışmış kazanmış, neyin intikamı olsun... Öte yandan, abartmayın. Odtü duydu diye olağanüstü şaşkınlık falan. Sanki atom parçaladı. Kız biraz egoluymuş galiba. :)

Valla eğitimlerini, kariyerlerini, zamanlarını 5para etmez tipler için harcayan kadınlara kızıyorum. Arkadaşın bu çocuğun egosuyla uğraşarak vaktini ziyan etmiş o kadar. Bu şimdi intikam mı oluyor???

deme öyle pesine düsüp ziril ziril aglayarak üzerine evlenip hayatini mahfede bilirdi. positiv yönlendirmis kendini.

dogan-turan_9586.webp

Buyutmeyin diyenlere itafen "kazaninda görek "diyorum

Bence ODTÜ Gayette büyütülecek bir intikam
Her babayiğit alınmıyor..

Ben gurur duydum hemcinsimle..

Böyle bir film vardı moda tasarımı okuyan kizi hukuk fakültesini okuyaan erkek arkadaşı eziyordu sonra kız hırs yapıp en iyi hukuk okuluna girdi filmin adı neydi bilen varsa yazsın:)

Buyutmeyin diyenlere itafen "kazaninda görek "diyorum

Bence ODTÜ Gayette büyütülecek bir intikam
Her babayiğit alınmıyor..

Ben gurur duydum hemcinsimle..

Böyle bir film vardı moda tasarımı okuyan kizi hukuk fakültesini okuyaan erkek arkadaşı eziyordu sonra kız hırs yapıp en iyi hukuk okuluna girdi filmin adı neydi bilen varsa yazsın:)

Legally Blond!

O filmi cok severim, basroldeki Elle aslinda cok yetenekli ve zeki ama bir herife odakli yasadigi icin potansiyelini fark edemiyor. Daha sonra herifi kazanmak icin hukuk fakultesine gidiyor. Daha sonra Elle akilli gecinenlerin hepsini cig cig yiyor:KK50:

Back
X