tşk ederim :)beyaz değil cnm o ekru renk. tenin görünmesinden hoşlanmıyorum bende, bence gelinlikte sırt dekoltesi abes duruyor.
hayatım evlendin mi sen? daha var mı düğüne
canım , gelinliğinde inci işlemeleri var, ben de öyle yaptırıyorum ama tacın taşlı, bence tacı da incili ve daha ince gelinlikle uyumlu bir şey mi baksan, ben incili bir taç istiyorum da birsürü şey var nette :)Eki Görüntüle 767672 Eki Görüntüle 767671 Eki Görüntüle 767670 Eki Görüntüle 767675 Eki Görüntüle 767674
gelinlik çok güzel ayakkabı için aynı şeyi söyleyemicem tatlım daha güzel platform topuklu ayakkabı olabilir alltına mesela çokta güzel durur hayırlısıyla rabbim giymeyi nasip etsin inşallah =)
hepsi çok güzel maşallah ince bir zevkin ürünü olduğu belli heleki tacınıza bayıldım. allah mutlulukla giymeyi nasip etsin evliliğiniz tüm bu hazırlıklardan çok daha güzel geçsin bir ömür boyu mutlu olun inşallah.
tacınızı ararken prenses taç diye mi aradınız yani onun çeşidi prenses taç mı nerden aldığınızı söyleyebilir misiniz.
gelinliğiniz gerçekten çok güzel olmuş maşallah sizeemutluluk sizden yana olsun inşallahh ayakkabılarınıza ise bayıldımmmmm çok rahata benziyor umarım bende bu tarz bir ayakkabı bulabilirimm :26:
gelinliğe ve kaftanına bayıldımm mutlulukla giyersin uamrım
kınalığım ,ayakkabılarım ,duvağım ve çiçeklerim :)
Eki Görüntüle 755059 Eki Görüntüle 741351 Eki Görüntüle 741352
Eki Görüntüle 741353 Eki Görüntüle 741354 Eki Görüntüle 741355
Eki Görüntüle 755068 Eki Görüntüle 755069 Eki Görüntüle 754848
Eki Görüntüle 752557 Eki Görüntüle 754241 Eki Görüntüle 754849
harika muhteşem bir gelinlik allah mutlulugunuzu daım etsın
Bir solukta okudum yazılan bütün yorumları!gelinliğini çok beğendim sana da çok yakışmış.Satmayı ya da kiralamayı düşünür müsün?Düğünüm 3 kasımda.Başka gelinlerin de mutluluğuna ortak olmuş olursun hem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?