Gelinlik Modelleri İşte gelinliğimi aldım ve denedim yorumlarınızı bekliyorum

Kadıköy miss defne mi acaba?

çok güzel olmuş güle güle giy :)
Kadıköy miss defneden mi aldın acaba? ne kadar sürede geldi gelinliğin? izmirde dikilip istanbula geliyormuş, burada atölyelerinde gerekirse tadilatı oluyormuş dediler, senin nasıl oldu sürecin, anlatır mısın lütfen:)

mardin miss defneden aldım ölçülerim alındı, izmirde dikildii mardine geldi orda giydim tadilat yapılacak yeri yoktu sadece duvağı mardinde dikildi.sonra balıkesire gönderdiler bayağı bi yolculuk gecırdı gelınlıgım :) 15 günde dıkıldı gelınlık ıcın rahat olsun sıkıntı yasamazsınn

Gelinliğin çok hoş

Buketin de öyle

Mutluluklaaarrrr

İnşallahhh birgün hevesle buralara bakmak yerine kendi resimleri koyar kızlaaaaaaaarrrrrrr nasıl diye sorarım

gelinliğin harika ama sırtında iplerin altındaki beyaz kumaşı sevmedim. Teninin görünmesini tercih ederdm. Kumaş olmasa benimde tercih edebileceğim model tabi ben evlenene kadar senin çocuğun evlenir orası ayrı hayırlı olsun canım

Son düzenleme:

sağol canım, ben de kadıköye sipariş verdim :) çok güzel olmuş senin ki güle güle giy , inşallah ben de memnun kalırım :)

Gelinliğin çok hoş

Buketin de öyle

Mutluluklaaarrrr

İnşallahhh birgün hevesle buralara bakmak yerine kendi resimleri koyar kızlaaaaaaaarrrrrrr nasıl diye sorarım

tşk:) inşallah en kısa sürede cnm Allah gönlüne göre versin

tşk ederim :)beyaz değil cnm o ekru renk. tenin görünmesinden hoşlanmıyorum bende, bence gelinlikte sırt dekoltesi abes duruyor.

çok şeker ama kırmızı ayakkabı tercih etsen daha özgün olurdu. Benim fikrim :)

kırmızı hiç olmaz cnm çiçeğim pembe çünkü:) düşünmedim değil aslında bende istedim renkli yüksek topuklu ayakkabı bir ara ama ayağımı incittim tek giyebileceğim ayakkabı dolgu topukluydu .

ay çok güzel geliniğiniz maaşAllaah ya :)

inşaAllah düğün gününüz de çok güzel geçer ve çok mutlu bir gelin olursunuz , güle güle giyinnnn

gelınlıgı begendım ama ayakkabı ve tac ıcın aynı seyı soylıyemıcem malesef
bındallıda hosuma gıtmedı

ayakkabı olmamış canım.topuklu bir ayakkabı tercih etmelisin.mesela platform topuk hem şık hem de rahat durur

gelinlik çok güzel ayakkabı için aynı şeyi söyleyemicem tatlım daha güzel platform topuklu ayakkabı olabilir alltına mesela çokta güzel durur hayırlısıyla rabbim giymeyi nasip etsin inşallah =)

canım , gelinliğinde inci işlemeleri var, ben de öyle yaptırıyorum ama tacın taşlı, bence tacı da incili ve daha ince gelinlikle uyumlu bir şey mi baksan, ben incili bir taç istiyorum da birsürü şey var nette :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…