- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi dimplehawk
-
ne mutlu bizee size bu keyfi verebilmişiz :lepi:fotolarla bırlıkte yapılan yorumları okurken sankı bi kısa film gostersınde sandım kendımı :):)
çok cici çıkmıssınız kısslarr .. yuzunuzden tebessumunuz eksık olmayıp,dostlugunuz daim olsun
bu arada gulhanenın cay bahcesınden bogaza karsı çay içilmesine bi baska oluyor , anılarım canlandı birden ;-)
amin ardacımm sağolasınn kaydirigubbakcemile5ne güzel bir buluşma olmuş ne güzel eğlenmişsiniz allah dostluğunuzu daim etsin.
:hooray: kaydirigubbakcemile5 a.s.tek kelime ile
süpersinz süpeeeer
çok sağol şirincimm a.s.ya ne guzel ya bende cok kiskandim:)ozelliklede balik ekmek yemek istiyorum .az kaldi az turkiyeme bi geleyimde dombili olup cikicam.dostlugunuz daim olsun.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Sen yalnızmı kaldın oralarda yaaaa....kimse yok cunku Fransadayim, ama Strasbourgdan sehrinden kimse yok kk den, yani benim bildigim kadariyla
Amin,Allah razı olsun...herkes çok güzel çıkmış, anneler ve anne adayları, kardeşler
dualarnız da kabul olsun...............
Teşekkürler efemmm...Çok güzell resimlerr çok güzel bir paylaşımm...
Kızlarr muhteşemsiniz ya maaşallah sizlere....
Bayıldımm sizleree en çokta balık ekmeğinize ve gülhane parkında çay keyfinize....
Amin amin Allah razı olsun,çok sağol canım..Kızlar çok güzelsiniz...
Anne olmak isteyenlere Rabbim sağlıklı bebekler versin
Anne adaylarınada,yavrularını sağlıkla kollarına almayı nasip etsin..Şeniz
çok gzüelmişsiniz ne güzel buluşmuşsunuz o çaydanlık ne güzelmiş öyle
bıgun toplu bı bulusma yapalım nehırcım...
tadını aldık demı comk guzel oluyo bulusmalarhihoyyyt
Sağol canım,amin inşallah...fotolarla bırlıkte yapılan yorumları okurken sankı bi kısa film gostersınde sandım kendımı :):)
çok cici çıkmıssınız kısslarr .. yuzunuzden tebessumunuz eksık olmayıp,dostlugunuz daim olsun
bu arada gulhanenın cay bahcesınden bogaza karsı çay içilmesine bi baska oluyor , anılarım canlandı birden ;-)
ne güzel bir buluşma olmuş ne güzel eğlenmişsiniz allah dostluğunuzu daim etsin.
:lepi::lepi::lepi:tek kelime ile
süpersinz süpeeeer
ya ne guzel ya bende cok kiskandim:)ozelliklede balik ekmek yemek istiyorum .az kaldi az turkiyeme bi geleyimde dombili olup cikicam.
dostlugunuz daim olsun.
harika bir gün geçirdiğiniz belli dostluğunuz daim olsun,İstanbul manzarası iyi olmuş,özlem gidermiş oldum,deniz kokusu başkente kadar geldi.....dostluğunuz daim olsuna.sa.s.
oooo benin canım eski rakibemde burdaymış ve çok güzelmiş arkadaşları gibi,yüzlerinden de anladığım kadarıyla çok da mutluymuş :)) ALLAH ım dualarınızı kabul etsin
çok teşekkürler gülnurcum :sm_cool: a.s.canlarım hepiniz çok güzel görünüyorsunuz harika bir gün geçirmişsiniz mutluluğunuz yüzünüzden belli dostluğunuz daim olsun şekerler:enbuyukkk:
ahhhhhhhhh istanbul iç açıcı bir şehir ya
hatunlar maşallah sizlere ya
hepiniz birbirinden güzelsiniz
anneler desen 22 lik kız
sağolasın elifçim a.s.ahhhhhhhhh istanbul iç açıcı bir şehir ya
anneler desen 22 lik kız
:roflol: :roflol: :roflol:anneme sölicem seni 22 lik kız demişler dicem sana
aman bi havaya gire ki sorma valla zaten herkese demiş
nette resimlerimiz var diye anne diyorum etme eleme yanlış anlıcak millet
sağol canım teşekkürlerŞeniz
oooo benin canım eski rakibemde burdaymış ve çok güzelmiş arkadaşları gibi,yüzlerinden de anladığım kadarıyla çok da mutluymuş :)) ALLAH ım dualarınızı kabul etsin
sağolasın canım...canlarım hepiniz çok güzel görünüyorsunuz harika bir gün geçirmişsiniz mutluluğunuz yüzünüzden belli dostluğunuz daim olsun şekerler:enbuyukkk:
Teşekkürler canım...ahhhhhhhhh istanbul iç açıcı bir şehir ya
anneler desen 22 lik kız
anneme sölicem seni 22 lik kız demişler dicem sana
aman bi havaya gire ki sorma valla zaten herkese demiş
nette resimlerimiz var diye anne diyorum etme eleme yanlış anlıcak millet
sağol canım teşekkürlerŞeniz
Ayyyy ana kız çok hoşsunuz yaaaaaa....
öleyizdir şakerim naniknanik napsın kadın hadi siznkinin haberi vardı önceden a.s
benim garibim ogün öğrendi böle bişiy olduğunu kadın direk organ mafyasından şüpelendi:roflol::roflol::roflol:
rady de tlf eşiyle konuşurken diyorki beni şuanda ameliyat ediyorlar bende senle konuşuyorum:roflol::roflol::roflol:
herkesin aklında bir sürü soru işareti vardı nevincim kadın böle bişiy beklemiyordu :sm_confused:
selam hepiniz çok şeker çıkmışsınız kızlar imrendim valla keşke bende yanınızda olabilseydim o gün ama malesef olamadım .
Amin inşallah canım,sağol...gerçekten güzel zaman geçirmişsiniz çok beğendim allahım daim etsin dostluğunuzu keşke yanınızda olabilseydim bende katılırdım... herkes harikaydı ...
kızlar çok güzelsiniz istanbulum da çok güzel,dostlğnuz daim olsuna.s.
Hepiniz çok tatlısınız maşallah...Allah dostluğunuzu daim etsin...:))İzmirden selam ve sevgiler....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?