- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi dimplehawk
-
zemuszemus kaydirigubbakcemile3 Şeniz :1hug:tekrar tekrar bakıyorum resimlere yaaaaaaaaaaaaaaa benim arkadaşlarım çok güzel
arkadaşlarrrrrrrrrrrrııııııııııımmm kaydirigubbakcemile
ara panatez oalarak birşey paylaşmak istiyorum sizinle alkisalkisalkis
gülmekten bittiiimm burda yaa :roflol: :roflol: :roflol:
biraz önce, sitemize üye olan "keremimmm" isimli üniversiteden çok sevdiğim ve samimi olduğum bir arkadaşımla görüştüm
ve buluşmamızdan bahsettim, resimlerimizin linkini falan verdimm sositososito
hemen aradı tabii
şuan kıskançlıktan çatlamış durumda kendisi delikafadulden, özellikle nehirr ne kadar samimi sana öyle diyor :mymeka: :roflol:
benden başkası sana nasıl o kadar yakın diyor, hey Allahımm koptum yaa :roflol:
vee mutluluğunuz, samimiyetiniz, birbirinize sevginiz resimlerden taşmış, süperr süpersinizzzz diyorrr hihoyyyt
ne güzel değil mi :asigim: bunu hissettirebilmişizz kaydirigubbakcemile5
merhaba sevgili arkadaşımm :asigim:merhaba dimplawk yani çilek kanka üniversitedeki anılarımızı hatırlattın bana........
hooooop benden başkası sarılamaz sana.... şaka şaka
KIZLAR bu ne hoş bir buluşmaaaa yaa bayıldım inankii
ne bu güzellik......hepiniz çok tatlısınız bende orda olmak çok isterdim.
hepınız çok güzelsınız çok kıskandım sızlerle olmak ısterdım memleketım de çokbalık ekmek yemek hoş sohbet etmek(((((((((((kendı adıma çok üzüldüm ama sızın adınıza çok sevındım ınsanın yenı yenı dostlar kazanması çok güzel daim olsun inşallah
Canımmmmmm,çok sağolŞenizŞenizŞeniztekrar tekrar bakıyorum resimlere yaaaaaaaaaaaaaaa benim arkadaşlarım çok güzel
Maaşallah diyorum ya harika bir buluşma olmuş kızlar
merhaba dimplawk yani çilek kanka üniversitedeki anılarımızı hatırlattın bana........
hooooop benden başkası sarılamaz sana.... şaka şaka
KIZLAR bu ne hoş bir buluşmaaaa yaa bayıldım inankii
ne bu güzellik......hepiniz çok tatlısınız bende orda olmak çok isterdim.
hoşbulduk canımm herşey gönlünüzce olsun.
kızlar ne güzel eğlenmişiniz öyle........süpersiniz valla..neşeniz krandan içime işledi...bu arada canım arkadaşım myhopem ve alperenimin isminide görmek çok hoşuma gitti.allah dostluğunuz daim etsin.amaistanbulu nekadar özlediğimi anladım bi taraftan da.....
Ya hepiniz birbirinizden muhtesemsiniz vallaha, cok kiskandim ama benim yakinimda kimse yok ki bulusmak icin, Allah muhabbetiniz arttirsin, dostlugunuz daim olsn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?