- Konu Sahibi dimplehawk
maş.sizlere hepiniz de manken gibiymişiniz,dostluğunuz daim olsun,gülen yüzünüz solmasın güzeller.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maş.sizlere hepiniz de manken gibiymişiniz,dostluğunuz daim olsun,gülen yüzünüz solmasın güzeller.
kızlar harıkasınız ya..masllah..
nevın ırmak ve nehır21 ....cok guzelsınız...
sızı gormek ıstıyodum...bende gordum sızı nıhayetınde...gul yuzunuz solmasın
hepiniz birbirinizden şekersiniz...
dostluğunuz daim olsun...
nan yemediğiniz bişe kalmadı maşallah bu buluşmadan 5 kilo alıp döndünüz eve heral:)
hepiniz çok güzel görünüyosunuz bayıldım.
nehir21 ve sevgili abulası nevinırmak sizi gördüğüme çok sevindirik oldum çok güzel gacılarsınız. meeaşallah.
Allah razı olsun kardeşimm :lepi: fransadasın demek :1ninca:Ya hepiniz birbirinizden muhtesemsiniz vallaha, cok kiskandim ama benim yakinimda kimse yok ki bulusmak icin, Allah muhabbetiniz arttirsin, dostlugunuz daim olsn insallah
çokk teşekkür ederizz efenimm :1hug:maş.sizlere hepiniz de manken gibiymişiniz,dostluğunuz daim olsun,gülen yüzünüz solmasın güzeller.
thanks thanks thankkkssssskızlar harıkasınız ya..masllah..
nevın ırmak ve nehır21 ....cok guzelsınız...
sızı gormek ıstıyodum...bende gordum sızı nıhayetınde...gul yuzunuz solmasın
inşaallah nehirimmmSelam kızlaaarrr...
Hepinize çooook teşekkür ediyorum..Kucak dolusu sevgiler gönderiyoruuumm :)))
Keremimm ne o kıskandınmı
Hoşgeldiin bu aradaŞeniz
Ben çok mutluyum çilekle tanıştığım içinnzemuszemus vede arkadaş olduğumuz içinŞeniz
İnşallah dostluğumuz daim olurkaydirigubbakcemile2
Seninlede tanışır kaynaşırız nasılsakaydirigubbakcemile5
çok tşk mersi tatlımm :icecream:hepiniz birbirinizden şekersiniz...
dostluğunuz daim olsun...
delikafadulden he ya daha serüven sürecekti ama kocelere ayıp olmasın dedik saat ilerlemişti bayaca kaydirigubbakcemile3nan yemediğiniz bişe kalmadı maşallah bu buluşmadan 5 kilo alıp döndünüz eve heral:)
hepiniz çok güzel görünüyosunuz bayıldım.
nehir21 ve sevgili abulası nevinırmak sizi gördüğüme çok sevindirik oldum çok güzel gacılarsınız. meeaşallah.
:asigim: :asigim: Şeniz
Bir dahaki sefere inşallah sende gelirsin canım..Gamzemizin arkadaşı bizim de arkadaşımızdır,seni de tanımak isteriz...opuyorumnanaktan
sağolasınn a.s. aminn inş. :))herkes çok güzel çıkmış, anneler ve anne adayları, kardeşler
dualarnız da kabul olsun...............
opuyorumnanaktan çok teşekkürler papatyacımmmÇok güzell resimlerr çok güzel bir paylaşımm...
Kızlarr muhteşemsiniz ya maaşallah sizlere....
Bayıldımm sizleree en çokta balık ekmeğinize ve gülhane parkında çay keyfinize....
Allah razı olsunn, amin inş. çiçecikk a.s.Kızlar çok güzelsiniz...
Anne olmak isteyenlere Rabbim sağlıklı bebekler versin
Anne adaylarınada,yavrularını sağlıkla kollarına almayı nasip etsin..Şeniz
he hee öle tabii az mı koştuk peşindenn delikafaduldençok gzüelmişsiniz ne güzel buluşmuşsunuz o çaydanlık ne güzelmiş öyle
Selam kızlaaarrr...
Hepinize çooook teşekkür ediyorum..Kucak dolusu sevgiler gönderiyoruuumm :)))
Keremimm ne o kıskandınmı
Hoşgeldiin bu aradaŞeniz
Ben çok mutluyum çilekle tanıştığım içinnzemuszemus vede arkadaş olduğumuz içinŞeniz
İnşallah dostluğumuz daim olurkaydirigubbakcemile2
Seninlede tanışır kaynaşırız nasılsakaydirigubbakcemile5
Ebrucum ne zaman buluşacaz izmitte yaaaaturkbayragi