- Konu Sahibi dimplehawk
çok süperisiniz kızlara kıskandım amaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok süperisiniz kızlara kıskandım amaa
hepinize maşşalah...
süper bi gün geçirmişsiniz belli... opuyorumnanaktan
resimlere bakarken sanki ordaymışım gibi keyif aldım... zemuszemus
enerjiniz taaa buralara kadar geliyor nereeyse.... a.s.
denefimm teşekkürlerr :asigim:bu arada, nevinle- nehir bacımızın annesini.nazımızın annesinide görmekten çok mutluluk duydum...ellerinden öpüyorum.opuyorumnanaktan
çilegimizin çok tatlı kardeşini görmekte çok güzeldi.yanacıgından öpüyom ahmet kardeş..opuyorumnanaktan
sağoll alhanımmm :1hug:ayyy resımler süper süper süper yaaaaaa.masallah benım canım arkadaslarıma :)))
çilekkk nehırrrr kızlar ne o yayılmıssınız çimlere kene cıkar ne işiniz vardı oralarda korkmadınızmı heç?belkıde bulusmanın sevıncınden aklınıza bılem gelmemıstır hee hee:)
nevınım nazım annelırınızde gördük masallahları var ellerınden öpüyorum her ıkısınınde.
teknıkerım canım benle konusurken sen hep öyle güyormusun kıız :)) canım arkadasım benım...
ınsallah tekrar bulusmak nasıp olur tabıkı eksıklerde tamamlanarak :)
allah razı olsun canım anneme senden bol bol bahsettim bu iyi dileklerinide ileteceğimbu arada, nevinle- nehir bacımızın annesini.nazımızın annesinide görmekten çok mutluluk duydum...ellerinden öpüyorum.opuyorumnanaktan
çilegimizin çok tatlı kardeşini görmekte çok güzeldi.yanacıgından öpüyom ahmet kardeş..opuyorumnanaktan
betüşüm canım arkadaşım nasılsın sen zatem görmüştün msn den beniçok süpersiniz kızlar yaaaaa Şeniz a.s. nan dimple sen naz 24 ü nerden tanıyon :mymeka: bu arada nazımıda bir öpeyim Şeniz uzun zamandır görüşmedik kendisiyle :1hug:
kavga etmeyim bakim hıııı ben ikinizide seviyorum kaydirigubbakcemile5asıl sen nerden tanıyon nan :mymeka:
benim nerden tanıdığım başlıktan belli değil mi :1closedeyes:
oooo serserim hoşgelmişsen nasılsın bacım gözlerim yaşardı seni gören cennetlik vallaa.s1 günde bu kadar yeri nasıl gezdiniz nan:1shok:dimplem ve saz ekibini görmeye geldim buyrunnnnnnnnnherkes birbirinden güzel çıkmış opuyorumnanaktan
heran her dakika yanımızdaydınız canım konuşmadığımız bir dak yokdu sizisonunda bende görebildimmmmmmkaydirigubbakcemile3dün topiktekine bakıp çıkmıştım malum eşimm bugünde kardeşimle annem bendeydi az önce gittiler hemen geldimmm off offff ne güzel gezmişsiniz eğlenmişsinizzzzgamyoncuiremsubizide araya koymuşsunuzzzzdelikafaduldenmadden değilsede manen yanındaymışızz da bizim aklımızda hep sizdeydi yanicimeeeeeresimlerden de olsa sizi görebilmek çok güzel kızlarrrr inşallah ilerde bir fırsat olur da hepimiz biraraya gelebilirizzzz bu arada nevinimle nehirimin annesinin ve nazımın annesinin ellerinden çileğimin kardeşinin yanaklarından öperimmmm en kötü gününüz böyle olsun canlarımmmm iyiki varsınızz:1hug: