Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşte erken gelen minik kızım DURU NAZ ın yeni fotoları
prematüre mi oldu canım.. kaç haftalık doğdu ve şuan kaç aylık?? maşallah çok tatlı.. benimkide prematüre şimdi maşallah topaç oldu çabuk büyüyorlar canım
Canımm Allaha emanet teyzesi yesin onu yesin..Uğurlu kızım benim Annesi sağlıklı Allahıma binlerce şükür olsun kilosu nasılda artıyor bak topacık olacakk toplacıkkk Kokla Benim ıçin Durumu a.s. a.s. a.s.
oy maşalllaaahhh karakızım ya durumuz büyümüş nekadar tatlı bişi buuuu Yarabbım sen büyüksün... çok tatlı annesi çokk... Rabbım nazarlardan saklasın.... en güsel günler durumuzun olsun.....opuyorumnanaktan
kurban olurum ben onu verene.. maşallah süphanallah.. allahım analı babalı büyütsün.. karakız sağlığı yerinde olsunda kilo önemli değil..gayet iyi görünüyor:)) benim yerime doya doya öp oldumu:)))opuyorumnanaktan