İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Ben haddini bildiricem bazılarınıza. Zamanında acıdım ama yok, kaşınılıyor..Kimse ozelden gelip aglamasın bana.

Uzatıyorum dilimi, bak uzattım
NApıcan? Allahsen napıcan soyle?

halk derken kendni katediyosun galiba halk szden olusmuyo sdece dedm.yani halk sensn demedm.ki degilsnz..yuzdelik kesimin buyuk oranndayim derken otekilestiren kim oluyo acaba.smdide partinin halkciligindan vurmaya calisirsniz..devam devam
Ooooo bu konu gittikçe gider çok isterdim kalıp tartışmayı ama küçük bi bebeğim var daha sonra görşmek üzere

med bosver muhattap olma seviyesini gosteriyo zaten..

Bu vatan haini trollerle muhattap olmaya olmaya boyle azıttılar..Yarın adliyedeyim. Bak ben nasıl güldürüyorum onu..

Ataturke soytarı diyecek, sulalesi belirsiz diyecek ve ben bu g.t kılının yanına bırakıcam bunu? PEh..

Şurda ki kafalara yorumlara bakıyorum da vakti zamanında uygulanan toplum mühendisliğinden pacayi iyi kurtarmisim valla. Aferin bana tebrik ettim kendimi :)

Şurda ki kafalara yorumlara bakıyorum da vakti zamanında uygulanan toplum mühendisliğinden pacayi iyi kurtarmisim valla. Aferin bana tebrik ettim kendimi :)
Acık konus nickim, demek istedigin nedir?
Oyle aralara girip vur kac olmuyor, acık konus?

Sakın bana kimse seviyeden, usluptan dem vurmasın. MAdem boyle rezil, boyle suursuz biri bu forumda, o zaman onun anlacagı dilden konusuruz.

Herkes kendinde ne eksik ise onu söyler durur.. Bu seviye seviye diyenlerdede emin olun eksik olan odur ahaha

Bu arada görüşek k.ç kılı görüşek... Sakın ihmal etme ahaha

Yanlız şu kendi düşüncelerini bana mal etme ok canummmm mucuxx
Salak salak adliyeden arkana bakarak çıkarsın çünkü
Ben değil sen diyorsun onları yani senin düşüncelerin

Utan utan

Seviyene turp sıkayım seviyesiz seni
Yeti milletin sözlerini istediğin gibi yorumlayıp tehtit savurman kaybooool
Rezillikten gözünün önünü göremiyor hala konuşuyor kokuşmuş ağzıyla ya

Acık konus nickim, demek istedigin nedir?
Oyle aralara girip vur kac olmuyor, acık konus?

Sakın bana kimse seviyeden, usluptan dem vurmasın. MAdem boyle rezil, boyle suursuz biri bu forumda, o zaman onun anlacagı dilden konusuruz.

Yok iletişim cok seviyesiz. O yüzden ben yorumumu ortaya bırakıyorum. Beğenen alsın.

Bildiğiniz taşa vurun başınızıııı hadi naşş
Kendi düşüncelerinizi bana mal etmeyin mucux
Kanunlar hakkında yanlış adama martaval okuyorsunuz ahahaha
Zanlarınızı başkasına yükleyin

Yok iletişim cok seviyesiz. O yüzden ben yorumumu ortaya bırakıyorum. Beğenen alsın.

İletisim seviyesizse ortaya yorum bırakmazsın, okur gecersin. O yuzden acık olacaksın, oyle ortaya yorum bırakmayla seviye yukselmiyor. En ifrit oldugum sey.

Bu seviyesizligi sikayet edeydiniz o zaman, aylardır var degil mi bu seviyesizlik?

İletisim seviyesizse ortaya yorum bırakmazsın, okur gecersin. O yuzden acık olacaksın, oyle ortaya yorum bırakmayla seviye yukselmiyor.

Bu seviyesizligi sikayet edeydiniz o zaman, aylardır var degil mi bu seviyesizlik?

Ban yok neyi şikayet edeceğim. Sen niye bu kadar dert ettin benim yorum yapmami. Kendine linç edecek yeni kurbanlar mi ariyorsun :)

Ban yok neyi şikayet edeceğim. Sen niye bu kadar dert ettin benim yorum yapmami. Kendine linç edecek yeni kurbanlar mi ariyorsun :)

Yeni kurbanlar? Eski linc ettiklerim kimlermis isim ver hele?

Ban olayı yeni kalktı, bu kepaze aylardır bu sekilde dolasıyor dimi?

Ben niye dert etmisim, hastayım su kacak tavra. son sayfalarda ben yazısıyorum cunku. Oyle ortaya laf sokarak yorum bırakamazsın, alıntı yaparak acık olacaksın ya da laf olsun diye yazmayacaksın nickim.

Çok gerginsin git bi yoga yap gevşe :)))

Nickim sen çık aradan ben bu kepazenin anladığı dili iyi bilirim, taaaa önceki nickiyle tanırım bunu
Bunun kepazelik göbek adı olmuş, neler yaptı bu forumda neler ahahaha

Bırak sen ben icabına bakarım bunun

Kız sen kac senelik uyesin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…