bargelloda mı çalışıyosun napıyosun
ay öle olsa ne iyi olurdu.bütün sorularımızı cevaplardı.
sahi yok mu hiç forumda bargelloda dp de falan çalışan??
davidoff echo yu denedin mi hiç.bargellodaki kalıcılığını merak ediyorum.
tatlım yine ben:):):) şimdide kışlık parfüm bakıorum bargellodan da olabilir flowerbomb denicem begenmissin sen cunkubi parfümüm şekerli güzel bi parfüm olsn istiyorum biride vanilyalı olsn ama hafif olsn kalıcı olsn istiyrm çok şey istiyrm sanrm
şimdi bargellodan deneyeceklerim
flowerbomb
gloria (bu bargelloda nasıl canım sen kesin biliosndr:):))
sende ekler misin canım bişiler rica etsem???
D&P den pure poison denedim bugün. Kremsi koku dedikleri asıl budur bence. Yumuşacık soft ama sofistike bir koku. Chloe love ya da estee lauder sensious nude gibi yoğun bunaltıcı değil ayrıca. Beğendim. :)
Parfümevi'nden parfüm aldınız mı?Aldiysaniz memnun kaldınız mi?flowerbomb parfümevinde nasıl, benziyor mu orijinaline,kalıcı mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mad'de ysl elle denemiştim ben de. Ve fragrantica sitesine göre, ysl elle pure poison ile yüksek benzerlik gösteriyor. Elle acımsı ve deterjanımsı bir kokuydu. Böyle olunca pure posion'ı deneme gereği duymamıştım ama sen kremsi deyince merak ettim şimdi. :)
Ben de vanilyalı kokulara bayılıyorum. Hugo boss orange denedin mi? O da çok güzel bir tatlı vanilyalı koku. Çookk beğendim. Ne açığı ne de orijinali kalıcı değil ama maalesef. Açığını rabarba diye bir markada denemiştim. Süper kokuyordu. Diğer markalarda da bakmak istiyorum kalıcılığı yüksek olanı bulabilmek için. Sana da tavsiye ederim. Çabuk uçtuğu için orijinalini almayı düşünmüyorum ama belli de olmaz.
Bir de d&g the one dpde çok güzel. Dadya'da denedim iğrenç ötesi, dayanılmaz bir kokuydu. Ondaki mis gibi canlı vanilya kokusu da harikadır.
Lolita lift'i de alacağım pasta kurabiye kokusu olduğu için. Onun gibi pasta kurabiye kokan parfüm önerin var mı? :)
Bir de kenzo amour'u çok merak ediyorum ama david walker bana uzak. Başka markalarda nasıl sence? Test etme şansın oldu mu?
Parfümevi'nden parfüm aldınız mı?Aldiysaniz memnun kaldınız mi?flowerbomb parfümevinde nasıl, benziyor mu orijinaline,kalıcı mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?