Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşte Denediklerim.
- Konu Sahibi liby_10
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
bargelloda mı çalışıyosun napıyosun
ay öle olsa ne iyi olurdu.bütün sorularımızı cevaplardı.
sahi yok mu hiç forumda bargelloda dp de falan çalışan??
Bargello çalışanlarından daha iyi biliyorum oranın kokularını diyebilirim. Öğrenci olumca devamlı orjinal parfüm kullanma şansın olmuyor.
- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
davidoff echo yu denedin mi hiç.bargellodaki kalıcılığını merak ediyorum.
Davidoff echo yu dp den almıştım geçen sene. Avon'un wish of love diye bir kokusu var onu biliyor musun?? Ona çok benzetmiştim ben. Echo çok kalıcı değildi dp'deki bargelloda'ki hakkında fikrim yok. Ama echo'nun orjinalinin de DP'dekinin de kalıcılığı azsa Bargelloda'ki farklı değildir. Tam yazlık bir koku ayrıca.
- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
Bugün bargelloda lola ve flowerbomb denedim Flowerbomb harika bence. escada collection'ının meyve kokusuyla yumusatılmış hali gibi arkadaşımda bayıldı. Lola günlük kullanım için ideal. Tatlı bir koku ve temizlik hissi veriyor ben daha meyve+ çiçek kokularını veya sırf vanilya kokularını sevdiğimden benim ilgimi pek çekmedi. Bir de oriflame elvie isimli parfümü deneme fırsatım oldu çok doğal bir koku olduğunu söylemişlerdi ama benim pek içime sinmedi ilk başta sanki kolonya + krem kokusu karışık gibi geldi bana bekledim otursun diye ama değişmedi. Bu arada givenchy absolutely gibi seksi ve çiçek+meyve kokuları tavsiyelerine açığım. :)
tatlım yine ben:):):) şimdide kışlık parfüm bakıorum bargellodan da olabilir flowerbomb denicem begenmissin sen cunku bi parfümüm şekerli güzel bi parfüm olsn istiyorum biride vanilyalı olsn ama hafif olsn kalıcı olsn istiyrm çok şey istiyrm sanrm
şimdi bargellodan deneyeceklerim
flowerbomb
gloria (bu bargelloda nasıl canım sen kesin biliosndr:):))
sende ekler misin canım bişiler rica etsem???
flowerbomb
- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
tatlım yine ben:):):) şimdide kışlık parfüm bakıorum bargellodan da olabilir flowerbomb denicem begenmissin sen cunku bi parfümüm şekerli güzel bi parfüm olsn istiyorum biride vanilyalı olsn ama hafif olsn kalıcı olsn istiyrm çok şey istiyrm sanrm
flowerbomb
Canım flowerbomb kış için ideal ve tarlı baymayan bir koku. Kesinlikle tavsiye ederim. Vanilyaya gelelim, benim en sevdiğim ve kadınsı bulduğum kokular vanilyalı kokulardır. Çok yoğun vanilya koksun dersen naomi campbell'ın açığı güzeldir. Bebek kokusu gibi vanilya koksun diyorsan kenzo amour kesinlikle, ben hic denemeden kenzo kokularını sevmezken amour ile tanışınca bütün önyargılarım kırıldı. Kenzo amour'u ben david walker'dan kullanıyorum bu arada. Bargellodan christine aguilera bu night olabilir. Bu koku bence resmen 20'li yaşlarda hos iddalı bir bayanım ben diye bağırıyor. Özel bir yere giderken ve gece için çok uygun. Ağır ve sexi koksun dersen bargellonun far away'i avonunkinden bile daha iyi ve güzeldir. Ama benim asıl kokum en sevdigim vanilya notalı kokum bargello anna sui sui dreams kodu 310. Okuldayken, çalışırken, yolda yürürken herkes sordu en yakın arkadaşlarımda bayılır. Gloria'yı tam olarakhatırlayamadim buarada canım benim onu da bir dene sen. Ama benim sana tavsiyem vanilyalı da şekerli de olmamasina rağmen givenchy absolutely denemelisin en bu kokunun orjinalini aldım kullanamadım, ama bargellodaki orjinalinden çok daha güzel. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Arkaşlar ankarada olanlar warmıı :) kızılyda atatürk bulvarında kök çarşısı içinde batı sezer die parfümcü warmış we herkes acaipp öwüoo :) dp bargello ixora sansioryu tek geçiomuş orjnlle birebir yağsızz kalıcı harika kokularmıış :) deneyen varmı acabaa hem kokusu hem ücreti hakkında bilgisi olan warmı :) ?
- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
Uzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba. Son zamanlaarda kullandığım birkaç parfüm yorumumu da eklemek istedim buraya..
Victoria secret vanilla amber vücut spreyi: resssmen yenilesi kokuyor kurabiye gibi. Kimileri bu tarz kokular için yiyecek içecek gibi kokmayı sevmiyorum diyebilir ama ben bayılıyorum. Hatta cevremde ay kötü kokuyormuş bu da diyen çıkmadı. Başta erkek arkadaşım hiç değiştirme bunu kullan hep der. :)
Estee Lauder sensious nude: Ben bunu kokladığımda yoğun vanilya çok hafif limon gibi ekşimtrak bir koku aldım. Koku hafif bir koku değil. Ama çoğu kişinin farklı bulduğu bu kokuyu ben koklayınca ya ben bunu biliyorum Naomi campbell ın vanilya bombası bir parfümü vardı ona mı benziyor ne şeklinde yorumladım. Bana hitap etmiyor ki vanilya delisiyim fazla yoğun buldum.
Ysl manifesto: Benim için parfüm bu aşk bu.. Bu parfümü üretenin ellerine kollarına sağlık. YSL markasına yakışır bir parfüm. Nasıl desem. Çiçeksi meyveli odunsu vanilyalı soft her şey giriyor bunun içine ama tek kelimeyle kadınsı. İki saat konusurum bu koku hakkında ama kısaca önce loriste denedim orjinaline enn yakını oydu bence orjınal alamayacak olan lorise baksın. Orjinalini de aldım. Şişe tasarımı ayrı harika koku ayrı harika. Yumaşk son dokunuş elbette vanilya ile yapılmış. Bana göre en farklı kokulardan biri. Ve ben 25 yaş üstü bayanların özellikle tercih etmesini tavsiye ederim.
DKNY be delicious fresh blossom: Bu koku için büyük hayallerim vardı bu pembe olanı. ben yeşil olanının delisiyim. günlük yaz kış onu kullanırım. pembesinde ben bir fark göremedim açıkçası ya da bende böyle koktu anlamadım yeşille aynı hafif elma çiçeksi ama şekerli değil. Ağır koku sevmeyenler tatlı çiçek karışımı bir kokudur denemelisiniz...
Versace - Bright Crystal: yine seveni aşığı çok olan bir parfüm. Ben parfümde temiz koku hissini severim ama içerisinde çiçeklerden gelen ya da bir iki meyve notasından gelen tatlımsılık olmalı... Bu acı deterjan gibi geldi bana. sevenleri kızmasın bana belkide bende böyle koktu ben miracle denediğimde de aynı tepkiyi vermiştim bunda da aynı tepkiyi verdim detersjanımsı biraz.. denemeden alınmamalı bence.yeniler
Victoria secret vanilla amber vücut spreyi: resssmen yenilesi kokuyor kurabiye gibi. Kimileri bu tarz kokular için yiyecek içecek gibi kokmayı sevmiyorum diyebilir ama ben bayılıyorum. Hatta cevremde ay kötü kokuyormuş bu da diyen çıkmadı. Başta erkek arkadaşım hiç değiştirme bunu kullan hep der. :)
Estee Lauder sensious nude: Ben bunu kokladığımda yoğun vanilya çok hafif limon gibi ekşimtrak bir koku aldım. Koku hafif bir koku değil. Ama çoğu kişinin farklı bulduğu bu kokuyu ben koklayınca ya ben bunu biliyorum Naomi campbell ın vanilya bombası bir parfümü vardı ona mı benziyor ne şeklinde yorumladım. Bana hitap etmiyor ki vanilya delisiyim fazla yoğun buldum.
Ysl manifesto: Benim için parfüm bu aşk bu.. Bu parfümü üretenin ellerine kollarına sağlık. YSL markasına yakışır bir parfüm. Nasıl desem. Çiçeksi meyveli odunsu vanilyalı soft her şey giriyor bunun içine ama tek kelimeyle kadınsı. İki saat konusurum bu koku hakkında ama kısaca önce loriste denedim orjinaline enn yakını oydu bence orjınal alamayacak olan lorise baksın. Orjinalini de aldım. Şişe tasarımı ayrı harika koku ayrı harika. Yumaşk son dokunuş elbette vanilya ile yapılmış. Bana göre en farklı kokulardan biri. Ve ben 25 yaş üstü bayanların özellikle tercih etmesini tavsiye ederim.
DKNY be delicious fresh blossom: Bu koku için büyük hayallerim vardı bu pembe olanı. ben yeşil olanının delisiyim. günlük yaz kış onu kullanırım. pembesinde ben bir fark göremedim açıkçası ya da bende böyle koktu anlamadım yeşille aynı hafif elma çiçeksi ama şekerli değil. Ağır koku sevmeyenler tatlı çiçek karışımı bir kokudur denemelisiniz...
Versace - Bright Crystal: yine seveni aşığı çok olan bir parfüm. Ben parfümde temiz koku hissini severim ama içerisinde çiçeklerden gelen ya da bir iki meyve notasından gelen tatlımsılık olmalı... Bu acı deterjan gibi geldi bana. sevenleri kızmasın bana belkide bende böyle koktu ben miracle denediğimde de aynı tepkiyi vermiştim bunda da aynı tepkiyi verdim detersjanımsı biraz.. denemeden alınmamalı bence.yeniler
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
D&P den pure poison denedim bugün. Kremsi koku dedikleri asıl budur bence. Yumuşacık soft ama sofistike bir koku. Chloe love ya da estee lauder sensious nude gibi yoğun bunaltıcı değil ayrıca. Beğendim. :)
Mad'de ysl elle denemiştim ben de. Ve fragrantica sitesine göre, ysl elle pure poison ile yüksek benzerlik gösteriyor. Elle acımsı ve deterjanımsı bir kokuydu. Böyle olunca pure posion'ı deneme gereği duymamıştım ama sen kremsi deyince merak ettim şimdi. :)
Ben de vanilyalı kokulara bayılıyorum. Hugo boss orange denedin mi? O da çok güzel bir tatlı vanilyalı koku. Çookk beğendim. Ne açığı ne de orijinali kalıcı değil ama maalesef. Açığını rabarba diye bir markada denemiştim. Süper kokuyordu. Diğer markalarda da bakmak istiyorum kalıcılığı yüksek olanı bulabilmek için. Sana da tavsiye ederim. Çabuk uçtuğu için orijinalini almayı düşünmüyorum ama belli de olmaz.
Bir de d&g the one dpde çok güzel. Dadya'da denedim iğrenç ötesi, dayanılmaz bir kokuydu. Ondaki mis gibi canlı vanilya kokusu da harikadır.
Lolita lift'i de alacağım pasta kurabiye kokusu olduğu için. Onun gibi pasta kurabiye kokan parfüm önerin var mı? :)
Bir de kenzo amour'u çok merak ediyorum ama david walker bana uzak. Başka markalarda nasıl sence? Test etme şansın oldu mu?
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Parfümevi'nden parfüm aldınız mı?Aldiysaniz memnun kaldınız mi?flowerbomb parfümevinde nasıl, benziyor mu orijinaline,kalıcı mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben almıştım. Flowerbomb benziyordu biraz ve çok yayılıyordu kokusu; oldukça kalıcıydı. Ama ben bir daha tercih etmem. Çabuk bozuluyor parfümleri. Kaliteli değiller. Dp vb. markalardan deneyerek almak en güzeli.
- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
Mad'de ysl elle denemiştim ben de. Ve fragrantica sitesine göre, ysl elle pure poison ile yüksek benzerlik gösteriyor. Elle acımsı ve deterjanımsı bir kokuydu. Böyle olunca pure posion'ı deneme gereği duymamıştım ama sen kremsi deyince merak ettim şimdi. :)
Ben de vanilyalı kokulara bayılıyorum. Hugo boss orange denedin mi? O da çok güzel bir tatlı vanilyalı koku. Çookk beğendim. Ne açığı ne de orijinali kalıcı değil ama maalesef. Açığını rabarba diye bir markada denemiştim. Süper kokuyordu. Diğer markalarda da bakmak istiyorum kalıcılığı yüksek olanı bulabilmek için. Sana da tavsiye ederim. Çabuk uçtuğu için orijinalini almayı düşünmüyorum ama belli de olmaz.
Bir de d&g the one dpde çok güzel. Dadya'da denedim iğrenç ötesi, dayanılmaz bir kokuydu. Ondaki mis gibi canlı vanilya kokusu da harikadır.
Lolita lift'i de alacağım pasta kurabiye kokusu olduğu için. Onun gibi pasta kurabiye kokan parfüm önerin var mı? :)
Bir de kenzo amour'u çok merak ediyorum ama david walker bana uzak. Başka markalarda nasıl sence? Test etme şansın oldu mu?
Hugo boss sanki denedim ama hatırlamıyorum tavsiyenle mutlaka ona da bakayım :) Vanilya kokuları genelde en en sevdiğim kokular ondan sonra kremsi çiçeksi karışık kokular geliyor. :) Elle çok merak ettim. zaten genel olarak ysl markasına bir ilgim var parfümler konusunda.
Rabarba markasını ilk kez duydum sanırım eskişehirde yok :/ ben dp loris david walker bi gezeyim bu koku için çok teşekkür ederim. :)
Lolita lifte bayılacaksın böyle kokular seviyorsan victoria secretın vanilla amber vücut spreyine de bayılırsın. :)
Kenzo yu başka markalarda denemedim malesef :/
- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
Parfümevi'nden parfüm aldınız mı?Aldiysaniz memnun kaldınız mi?flowerbomb parfümevinde nasıl, benziyor mu orijinaline,kalıcı mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Parfumevinden parfüm almak istiyorum aslında ama buara orjinal tek bir parfüm mü alsam açık nirkaç parfümmü alsam çelişkisindeyim :) Flowerbomb bargelloda denemiştim şekerli koku sevmiyorsan bu kokuyu sevmen mümkün değil. Meyve çiçek şeker her telden içeriği olan bir parfüm britney spears gibi boğucu şeker değil nina ricci kokuları gibi meyve bombası değil jadore gibi çiçek delisi değil hepsinden almışsında karştırmışsın gibi. bargellodakini beğenmiştim. :)
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
Burberry body intense: ilk açılış gül ile oldu bana gül suyunu çağrıştırdı daha önce denemiştim çok beğenmiştim hatta alma kararlılığı le tekrar bileğime sıktım ama saatlerce gül koktu uçmadan biraz önce vanilyalı doğal yumuşak bir koku oldu ama o da bileğimi burnuma yapıştırdığımda alabildiğim bir kokuydu. Gül notası baskın parfüm sevenlere tavsiye ederim.
Just cavalli: çok farklı bir koku değil çok benzerleri varmış gibi hissettim sıktığımda ama meyve ve vanilyayı bu kadar iyi karıştıran bir parfüm koklamadım ya şeker bombası yapıyorlar parfümleri ya da meyve bu orta karar bence seksi çekici ve azıcık lolita bir koku olmuş. Bu kokuyu sıkan biri benim gözümde 20 li yaşlarda çıtır seksidir beğendim. alabilirim yakın zamanda.
DKNY golden delicious intense: bence be delicious serileri içinde en başarılı olanı bu. bunu kağıda sıktırdım. saat 12buçuk 1 civarıydı. şu an saat akşam 8 ve buram buram kokuyor. yeşil olanı ben seviyorum yaz için kullanılabilecek en mükemmel koku o. meyveli ama şeker şeker kokmadığından fresh bir yanı vardı yeşilin çünkü. ama bunu ondan bin kat daha fazla sevdim. çünkü daha yumuşak bir dokunuş var bunda çiçeksi olmasından ve son vuruşu vanilyayla yapmasından olsa gerek. bunu da almak isterim. ama önceliğim şimdilik just cavalli gibi görünüyor.
Just cavalli: çok farklı bir koku değil çok benzerleri varmış gibi hissettim sıktığımda ama meyve ve vanilyayı bu kadar iyi karıştıran bir parfüm koklamadım ya şeker bombası yapıyorlar parfümleri ya da meyve bu orta karar bence seksi çekici ve azıcık lolita bir koku olmuş. Bu kokuyu sıkan biri benim gözümde 20 li yaşlarda çıtır seksidir beğendim. alabilirim yakın zamanda.
DKNY golden delicious intense: bence be delicious serileri içinde en başarılı olanı bu. bunu kağıda sıktırdım. saat 12buçuk 1 civarıydı. şu an saat akşam 8 ve buram buram kokuyor. yeşil olanı ben seviyorum yaz için kullanılabilecek en mükemmel koku o. meyveli ama şeker şeker kokmadığından fresh bir yanı vardı yeşilin çünkü. ama bunu ondan bin kat daha fazla sevdim. çünkü daha yumuşak bir dokunuş var bunda çiçeksi olmasından ve son vuruşu vanilyayla yapmasından olsa gerek. bunu da almak isterim. ama önceliğim şimdilik just cavalli gibi görünüyor.
- 28 Kasım 2009
- 407
- 5
- 118
DP den casmir ve wish denedim. Casmir'i hic beğenmedim hypnose sevenlerin begenebilecegi bir koku benim modem kalkti. Wish ise dalinin vanilya notalasi gibi çok çok begendim kışa doğru alicam.
Lacoste un yuvarlak şişedeki parfumunu demedim baskin turunçgil kokuyor. Keskin geldi bana..
Son olarak adidasin mavi şişedeki pure lightness denedim be delicious asigiyim ona çok benzettim. Yakin zamanda alacagim be delicious severler deneme koklama imkani varsa adidasin bu parfumune baksin mutlaka gratiste 19 TL idi.
Lacoste un yuvarlak şişedeki parfumunu demedim baskin turunçgil kokuyor. Keskin geldi bana..
Son olarak adidasin mavi şişedeki pure lightness denedim be delicious asigiyim ona çok benzettim. Yakin zamanda alacagim be delicious severler deneme koklama imkani varsa adidasin bu parfumune baksin mutlaka gratiste 19 TL idi.