- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Escada magnetism en iyi şekerli kokulardan bence. Yanliz DP de nasil bilmiyorum ordan bakicam. Pink sugar açigi var mi yok mu bilmiyorum :/Magnetism'i hiç beğenmemiştim diye hatırlıyorum. Bir daha bakmam lazım.
Pink sugar dpde var mı? 212 sexy zannettiğim gibi pudramsı ve pamuk şekerli kokmuyordu. :/
Pink sugardan umudum var şimdi de. O nasıl sence?
Ballı süt müüü ayyy orijinalini alcam ben bu boyle olmayacak dayanamiyorum. :) bayilirim balli süte zatenliby wish ballı süt kokuyor. =D Kesinlikle artık anladım kokuyu.
Ballı süt. Zaten bal da süt de var notalarında.
Bana tatlı gelmezken anneme koklattığımda tatlı kokuyor dedi.
Bu da ilginç bir detay. Bence hiç tatlı kokmuyor ya. =/
Ama bugün de tenimde denedim. Yarın bir de kıyafetimde deneyip bakacağım.
DP
Lady million beğendiğim tek baharatlı kokudur ama erkek arkadasım bu ne böyle tiner gibi kokuyor dedi.
gucci rush2 aşırı iğrencç kadın birde kremsi falan demişti kolonyanın değişik aromalısı gibi kokuyor çok vasattı.
chanel chance çok beğenilen bir koku. Kötü değil ama çk bilindik sanki o parfümeriye grmeden en az 3 kadının üzerinde o parfüm vardı hissettim kokusunu gibi gelmişti. Ama bana muhtesem bir koku gibi gelmedi. Ralph lauren ralph enerjik resmen çılgın bir koku :) yazlık çok sempatik meyveli çiçeksi.
ben lady million almayı düşünüyodum cidden tiner gibi mi kokuyor?
Çiçek değil meyve baharat karisimi ve çok yoğun kalici bir koku kime sorsan söyler sana. Evet açığıydı benim aldigim kiz arkadaslarimda begenmeyince değiştirdim.Lady million baharatlımı??? geçen gün aldm orjinalini annem de vardı yanımda ki o baharat,şeker kokularından ziyade çiçek kokularını sever ilk kokladığında bayıldı dedi bunu alalım. Ben de bayıldım tabii hani parfüm gibi parfüm derler ya işte bu koku öyle aynen... Zevksizmiş erkek arkadaşn :)) ya da koku açık kokumuydu??
hayır tabiki yok öyle bişey bana aksine yaseminimsi çiçeğimsi kokuyor gibi geliyor her sıktığımda da bayılıyorum...
Ben ciktiktan sonra bu resmen escada collection dedim ya vardi bir sorun :/beat in d&p versiyonunu biliyorum ben.baya benziyor.bence sana yanlış bi koku denetmişler.
açılış: neroli, frambuaz
orta: gardenya, yasemin, portakal çiçeği
dip: paçuli, bal.
Lady million kokusu için internetten bakılan yorumlara baktm da, yasemin derken haklıyım sanırım çünkü o kokuyu orjinalinde keskin olarak duyabiliyosun... bi ara koklayın isterseniz testerını.
Haklısınızdır aksini söylemedim. Meyveli baharatlı bir koku alıyorum ben izlediğim youtube parfüm koleksiyonum/parfümlerim videoları ve okuduğum yorumlarda bu yönde. elbette belli belirsiz çiçeksi bir yanı da var. erkek arkadaşın zevksizmiş tabirine takıldığım için cevap yazdım yoksa yazmazdım dediğiniz gibi koku algısı farklıdır. Bunu tartışacak değilim ama hem koku zevki farklıdır deyip hem de zevksizmiş demeniz hoş değil ben de hypnotic poison veya lancome hypnose veya lady million beğenmiyorum diye bunu kullananlara ya da beğenenlere zevksiz diyemem. Saygısızlık olur. İyi akşamlar.açılış: neroli, frambuaz
orta: gardenya, yasemin, portakal çiçeği
dip: paçuli, bal.
Lady million kokusu için internetten bakılan yorumlara baktm da, yasemin derken haklıyım sanırım çünkü o kokuyu orjinalinde keskin olarak duyabiliyosun... bi ara koklayın isterseniz testerını.
Son zamanlarda denediğim parfümler:
Bvlgari Jasmine noir: dünyanın en kalıcı parfümü bence bu. Günlerce üstümdeki kiyafette kaldi bileğimde de buram buram saatlerce koktu. Kokunun tanımı çiçek kokusu severler için bence "mis" gibi. Ama cicek sevmeyenler icin iskence olabilir. Yasemin çok iyi harmanlanmış. Çok çok az olsa da bir tatlilik var. Ama parfumlerin yaşi oluyorsa eğer kesinlikle 30 yaş üstü bir koku. Ve özel bir koku herkes kaldiramaz. Hafif bir koku değil.
Burberry body (d&p) DP birebir aynisini yapmiş body'nin ama kalicilik sifir orijinali çok kalici olmuştu bende DP deki bir saat max. Gül ve pudra kokusu diye yorumlayabilirim bunu. Kiz kardeşim hayran bu kokuya.
Naomi campbell(d&p) orijinalini bulamadim sansirodakini begenirdim kullanmistim fakat sansiro burada kapandi. DP de iğrenç baygin kokuyordu bence olmamiş.
Burberry the beat (d&p) : yukarida orijinalinden bahsettim. ya yanlis parfüm sıktılar DP de bana ya da hakikaten alakasiz bir koku olmuş orjinaliyle alakasi yoktu buram buram şeker kokuyordu..
Bunlar son zamanlarda aklimda kalan denedigim orijinal ve DP versiyonu parfümler. :)
Baskin yasemin var diye öyle söyledim ama yukarda da dediğim gibi çok iyi harmanlanmış çok özel bir koku. Ciceksi ve odunsu. Buram buram baharat veya seker falan değil o açidan. Hatta orada calisan bayan nisan alisverisimde bundan iki sise aldirdim başka bir şey aldirmadim aşigim bu kokuya dedi üstüne bosalttiJasmin Noir dedin mi kendimden geçiyorum. <3 Aşığım o kokuya. İmza kokum kendisi. Çok seksi.
Ama çiçek kokusu sevenler için diye düşünmüyorum; çünkü ben çiçek kokusunu sevmem.
Yoğun çiçek jadore ve lady million çok kötü kokular benim için. Ama jasmin noir'de çiçek olarak sadece yasemin ve gardenya var. Badem, tonka fasulyesi, amber, misk bu çiçek kokularını değiştirip tatlılaştırıyor ve tenimde oldukça tatlı ve sıcak bir koku bırakıyor. Bir yandan da odunsuluk hissediliyor biraz.
Naomi Campbell'in orijinali misspera sitesinde vardı sanırım ya da lidyanada. Ama parfümerilerde bulmak güç. Yoksa ben çok çok severim. Eğer yaşadığın yerde u1 açık parfüm bulursan mutlaka oradan da dene. Çok çok iyi yapıyorlar kokuları. Naomi'yi ilk oradan kullanmıştım. Sonra dpden aldım. Daha yoğundu dpdeki.
Burberry body'i de deneyeceğim. chloe için de gül ve pudra diyorlar ama hiç sevmedim ben onu. Bu chloe'ye benziyor mu?
Baskin yasemin var diye öyle söyledim ama yukarda da dediğim gibi çok iyi harmanlanmış çok özel bir koku. Ciceksi ve odunsu. Buram buram baharat veya seker falan değil o açidan. Hatta orada calisan bayan nisan alisverisimde bundan iki sise aldirdim başka bir şey aldirmadim aşigim bu kokuya dedi üstüne bosaltti
U1 mi ilk kez duyuyorum Vivacım keşke olsaydi tavsiyenle denerdim hemen ama yok hic görmedim yine de netten bir arastirayim.belki vardır şubesi. Chloe ben bi sevdim bi sevemedim ama şuan yoruyor burnumu ya sevmiyorum. Body onun kadar yoğun değil. Onun baya hafifi. Gül agirlikli vanilyadan ötürü biraz tatlimsi ama bekledikce pudramsi bir kokuya dönüşüyor. Ama asla gül kokusu kaybolmuyor.
Naomi'yi dediğin sitelerin birinde görmüştüm lidyana olabilir 70 TL idi hatta ama tükendi yaziyor bende vazgectim ondan. Wish'in aciginda ve Gucci guilty intense'in orjinalinde karar kildim. Ama acik olarak DP den almak istemediğinden başka parfumerileri arastiriyorum.. Mystical ariyorum mesela inşallah adam akilli bulurum bir marka çok kisitli burada bildiğim bargello David walker ve DP var bir de 5 TL te satan markalar var..
bvlgari jasmin noir açığını kullanmıştım
aman allahım her girdim yerde soruyolardı 3yıl önce falandı...
birde tom ford black orchid de mükemmel
bitişi biraz sıkıcı ve durgun ama çekici birşeyler var kokuda...
inan bilmiyorum ...ama bilindik bir isim değildi...Hangi açık parfüm markasında kullanmıştınız?
Benim denediğim açıklar hiç orijinaline benzemiyordu.