canım gerçekten çok güzel anlatmıssın.bende yazlık parfüm alcam ama kararsızım yıllardır be delicious kullanıyordum ama sıkıldım.. noa-hot couture- hugo boss orange- lacoste touch of pink bu parfümleri hiç deneddnmi dp ye gitmeden listemi biraz azaltmak istiorumda
Noa saydıkların arasında benim en beğendiğimdir canım bu kadar daha masum bir koku yok. Hot couture'ı hatırlamıyorum. Ona dair tek hatırladığım bir arkadaşım kullanırdı dikkat çeken bir arkadaşımdı ve o koku onun kokusuydu yani noa ya göre daha dikkat çeken bir parfüm olduğunu düşünürüm bu yüzden. :) touch of pink dp de nasıldır bilmiyorum ama bir hata yapıp bargellodan almıştım touch of pinki bildiğin şurup gibi kokuyor orjinalinide koklamıştım aman aman bir koku değildi o yüzden bence bunu tercih etme. hugo boss orange ın bargelloda çok iyi olduğuna dair tavsiyeler aldım. Bende merak ediyorum orange deyince portakal mandalina kokusu alacakmışımgibi geliyor ama öyle değilmiş. Hugo boss ve noa yı kokla eğer ikisinide beğenmezsen hot couture ı da dene derim ben. Ve yine bargello ya gidersen 112 kodlu parfümü mutlaka denemelisin!! hem zarif hem sexi bir kokudur ben bayılıyorum o kokuya.
cok saol canım mutlaka denicem 112 kodlu parfümü peki noa yı dp den alıyım dimi orda daha kalıcımı yoksa bargellodan mo??bide yaz için ağır olur mu noa yada hot couture??cok tesekkr ederim tekrar
Bugün chanel chance ı (sansiroda) denedim tekrardan ilk etapta beğenmemiştim ama nedense çekici ama birazda erkeksi bir koku olduğunu düşündüm meyvemi çiçekmi başka birşey mi yorum yapamıyorum tek söyleyebileceğim erkeksi bir bayan parfümüydü ama güzeldi.
Sansirodan red delicious aldım hayatımın hatasını yaptım ambalajıda açmış bulunduğum için değiştiremiyorum. İlk başta tatlı meyve kokusu gibi geldi bide kadın çok uyuz uyuz davranınca hemen alıp çıkmak istedim o yüzden aceleyle aldım ama tatlı meyveyle alakası yok fresh bir kokuyu suyla karıştırmışsınız gibi kokuyor tavsiye etmiyorum en azından sansirodakini.
bargellodan wish of love denemiştim daha önceden onuda yazmak istiyorum bence avon wishle aynısını tutturmuşlar sadece biraz beklemeniz gerekiyor kokunun oturması için avonun kalıcılığından şikayet edenler için bargellodan almalırını tavsiye ediyorum.
diesel full for life rezalet bulduğum bir kokuydu ben ağır koku kullanamam diyenler sakın denemesin bile.
yine bargello juliet kokusu big bubble sakız gibiydi şeker bir koku ama ağır.
beni asıl vuran kokuya geliyorum şimdi. Christina aguilere royal desire!! Hafif ama kadınsı. Böyle nasıl anlatsam bilemiyorum meyve kokusuda var çiçek kokusuda çok az baharatta ki ben baharat kokusu hiçç sevmem ama o kadar dozundaki parfümün herşeyi muhteşemdi. En kısa zamanda alacağım listemin en başında. Herkes denemeli. Ve tabiki yine christina aguilera nın gece kokusu by night özel bir yere giderken sıkmak için muhteşem bu iki parfüm benim kokum olur bu benim kokum budur işte aradığım parfüm demek için çok uğraştım çok koku denedim ama gerçekten bu iki parfümüde alıcam. Ykm de 50ml 77 tl ydi buarada bilginize. :)
liby Canım seni rahatsız ediorum kusura bakma ama ben senin parfümlerle ilgili yorumlarına bayılıyorum desem yeridirdaha öncede sorularma cvp yazmstın senden bişi rica etcektim ben dp den parfüm alıcam sen bana noa yı onermiştin hosuma gitti gerçekten şimdi üç tane daha parfüm alcam bana yardımcı olrmusun??
sexy graffiti
givenchy absolutely irrestible
armani she
j.l. glow
ıssey miyake vital
yaz için almayı dusunuorm canım daha once be delicious candy noa light blue kullandm..biri temiz kokan biri de yaza uygun sekerli hafif parfüm olsn istiorm eğer sen kendi begendiklerndende solersen benden mutlusu olmaz
rahatsız ettiğğim için tekrar tekrar özür dilerim
özel mesaj atmak istedim ama olmadı
Kenzo amour---> bu parfümü buradaki bir arkadaşımızın tavsiyesiyle david walker'dan denedim orjinaline cok benzettiklerini söylemişti david walker'da. Benziyor mu benzemiyor mu bilmiyorum orjinalini ama bildiğim tek şey kokladığım en yumuşacık en tatlı vanilyalı koku olduğudur. Sürekli kenarda köşede bulunduracağım parfümlerin arasına girdi. Ağır bir koku da değil.
Merhaba liby'cim
Ben geçen hafta bir de DP'den bakıyım dedim Kenzo Amour'a ama o da ne?İiiiiğreeeenç kokuyordu! Hani bilmesem gerçekten o kokudan tiksinirdim! Adamın yuzune de soyledim zaten. İşte herkes beceremiyor bunu dedim bana savunmaya kalktı. Sürekli alışveriş yaptığım kozmetikçiydi zaten. Bana anlatmayın orjinalini kullanıyorum alakası yok birbiriyle dedim.
Bence birebir kokularda benim gördüğüm kadarıyla en iyisi Bargello. Noa ve Kenzo'da aldığım sonuç mükemmeldi çünkü.
Kenzo Amour'u beğenmene de çok sevindim. Ben vazgeçemiyorum o parfümden.
Bir de Victoria Secret Ohh La La mükemmel bir koku. Henüz Türkiye'de yok malesef. Ama geldiği gibi onu da almak istiyorum
Christina Aguilera Royal Desire bununla ilgili yorumunu gördüm önceki sayfada. Çok merak ettim. En kısa zamanda temin etmeliyim.
merhaba liby
trendyoldaki victoria secret parfümlerine bakıyorum birini alıcam aralarından kullandığın tavsiye edebileceğin var mı?
merhaba liby
trendyoldaki victoria secret parfümlerine bakıyorum birini alıcam aralarından kullandığın tavsiye edebileceğin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?