canm black point kullandınmı hiç ?
canım mümkünse davidoff echo ve coolwater hakkında daha fazla ayrıntı verebilirisin mümkünse.,
özellikle kalıcılıkları hakkında
DP
Lady million beğendiğim tek baharatlı kokudur ama erkek arkadasım bu ne böyle tiner gibi kokuyor dedi.
gucci rush2 aşırı iğrencç kadın birde kremsi falan demişti kolonyanın değişik aromalısı gibi kokuyor çok vasattı.
chanel chance çok beğenilen bir koku. Kötü değil ama çk bilindik sanki o parfümeriye grmeden en az 3 kadının üzerinde o parfüm vardı hissettim kokusunu gibi gelmişti. Ama bana muhtesem bir koku gibi gelmedi. Ralph lauren ralph enerjik resmen çılgın bir koku :) yazlık çok sempatik meyveli çiçeksi.
ben lady million almayı düşünüyodum cidden tiner gibi mi kokuyor?
Ya ben koku beğenemiyorum! Mesela internette böyle güzel yorumlar yapılan parfümleri not alıyorum ve parfümeriye gidiyorum. Denemeye başlıyorum parfümleri. Bana çok farklı işte bu dediğim bi koku çıkmıyo. Ayrıca bikaç parfüm denedikten sonra artık burnum tamamen alışıyo hepsi aynı geliyo. Mesela davidoff echo fresh falan güzel yorumlar almış ama bana ekşi limon kokusu falan gelmişti.. Yani burdaki yorumlarla benim aldığım koku bir olmuyo
Canım ben öğrenciyim yani orjinal parfüm alamam şimdilik ama d&p den parfüm alıyorum. Bana önerebileceğin böyle tatlı şekerli bi koku var mı canım ama ağır olmasın çok yani yazın kullanacağım. Aslında bi yandan diyorum yazın parfüm kullanma bayar böyle sık deodorant, giy yeni yıkanmış tişörtünü çık dışarı.. Ne yapıcam karar veremedim.. Bu arada gucci floral a bakacağım canım. Ya dp de parfüm değişimi yapıyolar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?